- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok! Szert tettem egy Gigabyte G1 Gaming GTX 970 re végre én is . Szeretnék én is húzni rajta de teljesen új vagyok a témába. Az MSI Afterburnert leszedtem de nem nagyon tudom hogy miket kellene állítani illetve hogy milyen mértékbe. Ebben szeretnék segítséget kérni! Volt emelés nélkül szeretném kihozni belőle amit lehet.
-
gaben88
őstag
válasz rizsa7777777 #31401 üzenetére
Párszor le lett már írva. Csak picit kell keresni. Told ki a powert limitet maxra és lőd be a kártyád kb 1450/1950-re GPU-Z-t figyelve. Aztán ha ezen stabil mehet a 1500/2000 is. Ez stabilan már kb egy ref 980-as szintje.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz davidsone #31397 üzenetére
Ez esetben én kérek tőled elnézést, mert az egész úgy jött le, hogy beálltál kedves Peti198506 fórumtársunk mellé a személyeskedésbe és nekem a második hozzászólásod is duplán ironikusnak jött le. Még egyszer mondom elnézést kérek!
Peti198506: Ez egy szakmai topik. Én elmondtam a szakmailag helytálló véleményemet. Az, hogy te ezzel nem értesz egyet, az nem jelenti azt, hogy le kell menned alfába és utána napokon át ezen kelljen lovagolnod 5 éves gyerek módjára. Ha úgy gondolod, hogy hülyeséget mondtam, akkor légyszíves az általad vélt igazad tedd közkincsé, hogy lehessen tanulni belőle. Ígérem miután megteszed, elmondom, hogy miért van ekkora eltérés azonos frekvencián működő tök egyforma GPU-k között, ha érdekel, de előtte mond el, hogy te mit vélsz igaznak, mert ha én hülye vagyok, akkor vagy mutasd meg, hogy te tudod és nem a levegőbe hülyézel le, vagy maradj inkább csöndben, ahogy eddig kellett volna tenned.
Egyébként tényleg tudom a választ rá, vettem a fáradtságot és megkérdeztem egy illetékes szaktekintélyt.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
gaben88
őstag
válasz rizsa7777777 #31405 üzenetére
A TDP limitet növeli meg 100-ról 110-112%-ra, illetve vele együtt engedi a GPU hőmérsékletet magasabb hőfokra is. Told ki bátran, baj nem lesz belőle és így magasabbra is boostol majd a kártya. Ezt a GPU-Z szenzor fülén lesd majd meg.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
davidsone
addikt
válasz nagy.matyika #31404 üzenetére
...nem ironizáltam, félreértetted ennyi, részemről béke
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
ggbuffon1897
őstag
Üdv az Uraknak!
ma beléptem a klubba az alábbi példánnyal:
EVGA 04G-P4-2974-KR GTX970 4GB GDDR5 SC PCIE
kérdésem, h normális, h max 40%-ra engedve a ventit afterburnerben 72-75C körül mozog a cucc Valley alatt egy Z9es házban? Illetve azért elég hangoska már ezen az rpm-en is, ami nekem kicsit fura, h vajon mit csinálhat maxon a venti...
Olvastam h lehet hozzá kapni fém hátlapot, azt merrefelé lehet beszerezni, merthogy állítólag javít a kártya hűtésén.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz ggbuffon1897 #31409 üzenetére
Ne lepjen meg, sajnos nem sikerult valami jol ez a szeria az eVga-nak. FTW esetleg SSC ami ajanlhato, vagy ezek felett. Amugy nem baj neki a 75 fok sem, kerdes, hogy sebessegbe ez jelentkezik e, azaz levesz boost lepcsot vagy nem!?
Evga tol lehet. 1-2 fokot ha hoz, inkabb vedi a nyakot es mereviti a kartyat, plusz dizajn elem. Mas gyartonal 1-2 fokot se hoz, mert ott nincs gap pad a backplate alatt.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
shteer
titán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz rizsa7777777 #31412 üzenetére
Nem, csinalsz egy profilt, meg kipipalod, hogy induljon a winnel es elv azt tolti be, ami utoljara volt a profilban
© asszongya'hogy
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Megéri most venni egy 970 wf 3 at iponrol 100k ért?
-
rizsa7777777
tag
válasz #Morcosmedve #31413 üzenetére
Értem ! Köszönöm !
-
ggbuffon1897
őstag
válasz #Morcosmedve #31410 üzenetére
elvileg gianni is az SSC-t mondta, h hozza 105k-ba, de ezek szerint ő is elveszett a gyártó honlapján is feltüntetett legalább 5-6 féle verzió között, aztán hozzám már ez jutott :] nekem is csak akkor tűnt fel (mert hát miért is nézném meg jobban h mi van a dobozra írva ) amikor regeltem EVGA-éknál a gyári számát
Ahogy nézem egyébként iponon, ez árban még felette is van az SSC-nek, szval végképp megkavarodtam, h most akkor mi merre hány méter
még csak 2 valley tesztet nyomattam le rajta (2570pont), nagyon tesztelgetni nem volt időm, mert a nagy meló után rohangálás után kidőltem fél10 körül mint egy cementes zsák, úgyh a ventikkel való kicsit jobban mókolás burnerbe v. precisionbe (utóbbinak van valami extra előnye ami miatt ezt válasszam afterburner helyett?) illetve a játékok alatti tesztek mára maradnak. A tuning egyelőre engem nem igazán érdekel, nekem inkább szempont h kussba legyen a kicsike
Ami viszont dícséretes, h talán ez a legigényesebb csomagolású kártyám, ami eddig volt (pedig úgy cserélgetem mint más a boxerét, pl. tegnapelőtt még az 1 ventis giga 970 volt, de az tényleg elég helikopter effekt volt, így egy nap után útjára is engedtem /menyasszony ki is van bukva a "bizniszeimtől", de hát mindenkinek kell vmi hobbi /)
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
GTX970-es kártya megvételén gondolkozom.
Jó lenne ha halk lenne és a hűtése is rendben volna.
Az ASUS tűnik befutónak, eddig. (GTX760 vidikari alapján, amivel van tapasztalatom.)
Valakinek tapasztalata, hogy mely gyártók vidikarija lenne még talán megfelelő?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #31427 üzenetére
És Asus Black
-
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #31429 üzenetére
Tapasztalataim alapján pedig igenis jóra sikerült. Nálam kettő is járt, mindkettő kifogástalan volt.
-
eventus
veterán
1-2 nap és én is 970 leszek, asus black a kiszemelt. Na, de most akkor mégsem olyan jó? EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0+ lenne a másik versenyző. Egyenesebb vonalaival jobban illeszkedne a házba és az sli csatlakozó sem lóg ki + fekete dugó van rajta. FTW+ megint nincs, csak a sima, de annak bajai vannak.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #31431 üzenetére
Igaz, az Asus egyre szerényebb vga fronton.
Players111: Visssssza!!!!
-
eventus
veterán
Köszi srácok, jelentkezem majd.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóváírták a 970 G1-et, így visszatérek a pirosak oldalára.
Köszönöm az itteni segítséget mindenkinek!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Winchester95 #31446 üzenetére
Sapphire R9 390 Nitro Trix lesz helyette. 390X Trix-en gondolkoztam, de lebeszéltek róla, hogy nem éri meg azt a pluszt, amennyivel többe kerül. Viszont így úgy jön ki a csere, hogy még marad is.
Igen, 970 G1 Gaming-em volt.
Mindenképp.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
390 bol nem jo a giga, Nitro vagy Tri X, illetve MSI Gaming.
© asszongya'hogy
-
GeneraL_XTX
veterán
G1 390-et még véletlenül se!!! Ami működik a kevesebbet fogyasztó 970/980-on az már megadja magát a Radeonok alatt. Iszonyat hangos és még le se tudja hűteni
Amúgy én is most cseréltem el aprón a 970 G1-et egy MSI Gaming 390 8GB-ra. Egyrészt, mert kb egy hónap múlva WQHD-re váltok, azon a felbontáson meg a tesztek szerint rendre jobb a Radeon, másrészt most szereztem be egy MSI Gaming lapot és piros bordájú HyperX Fury ramokat és a design teljességéhez kell egy Gaming VGA is
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz #Morcosmedve #31448 üzenetére
Nitrora csak ket ev gari van es a legnagyobb toxic vaporok is behaltak altalaban regebben.
MSI Gamingnál meg iponon lattam hogy egy memorian felig megint nincs hutes stb... igy nem akarok vram hibaba belemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest