- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gainwardgs #31598 üzenetére
Rászánom az időt, kap majd egy szűz rendszert, meglátjuk, hogy ott mi lesz a helyzet.
Véleményem szubjektív...
-
blu79
addikt
válasz synthattik #31600 üzenetére
- ez teljesen jó, jól teljesít,
(#31596) Ajbars - jó választás
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
válasz #Morcosmedve #31604 üzenetére
- nézd én azt mondom, hogy kb a 2 kártya mármint a 970 és 390 egy szinten van, van ahol ez jobb van ahol az, de amint látom a pirosak topicjában, a drivertámogatás nem nagyon jó sajnos, na meg aki átjön onnan ide az azt mondja hogy picit több effektet lát a játékokban, amit a pirosaknál nem látott, és a zöldek mellett picit a fogyasztás és a hőtermelés is szól....
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
#Morcosmedve
veterán
Persze, csak veled kötekedek.
Szerintem képben nincs különbség, plusz nVidiánál is be lehet kapcsolni normális színeket.
Ez már hit kérdés, de szerintem rengeteg TDR-es nV driver volt.
AMD-nél a 15.8-tól 2 db driver, ami NÁLAM nem volt jó, a 15.10 pedig végül is jó, lehet nem az foglalta be a memóriát...
A 3,5+0,5-el meg megoszlanak a vélemények, cserében picit melegebb a 390, de méréseim szerint ez 5-7 fok.
Szerintem még mindig több van abban, hogy játékfüggőek... aminek már nem kéne így lennie és szánalmas.
De legalább abban egyet értünk, hogy 40-50k-t nem ér meg felárban egy 980.[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
blu79
addikt
válasz GeneraL_XTX #31607 üzenetére
- pl ezek : [link] , épp ez az , az nV effektek, de ez csak egy példa, nem azt mondom hogy sokat számít de azért mégis
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Viccek ezek a yt videók. Én nem látok semmit, soha. Max annyit, hogy egyik nem olyan, mint a másik. De olyan a minősége, hogy abból nem lehet megállapítani, hogy jobb-e vagy rosszabb, csak hogy más.
(#31610) synthattik: Szépen megy, használd elégedettséggel! És jó hűvös.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz synthattik #31610 üzenetére
Órajelek? Mondjuk azt tudni kell hogy attól, hogy lefut a Valley még nem stabil az OC.
-
synthattik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #31612 üzenetére
Írtam bal felül a képen, gpu:1550 memória:8100.
Kiteszteltem már ezt a kártyát rendesen,win 8.1-en 1485 az alapfeszes tuning,win 10-en 1475 a vége,hogy hogyan azt nem tudom,de itt már plusz fesz kell az 1485-höz,amit nem értek.
1500-hoz +30mv szükséges,hogy stabil legyen,1550-en meg szntem esélyem sem lenn,hogy bf4-et játszak,vagy ilyesmi nagyon terhelő játékokat.(#31611) ingalls: Köszönöm ,bár máshol is így,de valszeg ez a valley nem terhel annyira,mint az új 3d mark,és tsai,meg az újjab pusztító játékok
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Erről az MSI kártyáról mik a tapasztalatok? Bevállalható?
Szerk.: Most nézem elég karcsú a hűtés rajta imo.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
synthattik
aktív tag
válasz kristof123 #31615 üzenetére
Itt van 1 teszt a kártyáról,pozitív dolgoknál megelmítik a végén,hogy halk terhelés alatt is,gondolom az is szempont lehet.
Egyébként újjonnan vennéd? -
blu79
addikt
válasz kristof123 #31615 üzenetére
- hát ez egy tesco gazdaságos hűtés, ilyen szerintem nem volt még senkinek itt, szerintem válassz egy komolyabb hűtésű kártyát
- egyébként ez egy ref 970 lehet
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz synthattik #31616 üzenetére
Köszönöm a tesztet, de mire leírtam már Én is megnéztem normálisan a képeket és nagyon harmatos a hűtés.
A tesztben ezt is megemlítik:
"slight GPU throttling (-12 MHz) under heavy load"(#31617) blu79:
Már szemezek egy ideje a Giga g1-el, de az ára alakulása már nem igazán tetszik... :S[ Szerkesztve ]
-
synthattik
aktív tag
válasz kristof123 #31618 üzenetére
Ezt nem figyeltem,de ez minden kártyánál jelen lévő jelenség,1 lépcsőfokot visszavesz a boostból, az 13mhz,ha elér 1 bizonyos hőmérsékletet,de ezt ki lehet tolni a tdp-vel együtt,és máris megszűnik.
Nem néztem mostanában aprón a kártyákat,ott esetleg nincsen Giga G1?
Mikor én vettem ,akkor ezekből volt a legtöbb olyan 90k környék -
kristof123
őstag
válasz synthattik #31619 üzenetére
Nem nagyon láttam annyiért. Lehet megvárom vele a novembert hátha lehet majd kapni hozzá valami ajándékot...
-
ingalls
senior tag
válasz kristof123 #31620 üzenetére
A Gigához nem is fognak ajándékot adni, erre számíts!
-
Jack@l
veterán
válasz synthattik #31600 üzenetére
10 fps minusz már erősen procilimtet jelent. (~15%)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Ahogy elnéztem itt a hozzászólásaitokat, azt hiszem, hogy
az MSI GTX 970 GAMING 4G vidikarit azt hiszem érdemes volna megvenni. Ugye?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz synthattik #31610 üzenetére
ASIC nálad mennyi? Enyém is hasonlót produkál órajel / feszültségek tekintetében.
-
Jack@l
veterán
Ennyit a szar az nvidia dx12 alatt mantáráról...
http://www.computerbase.de/2015-10/ashes-of-the-singularity-neue-directx-12-benchmarks-mit-amd-und-nvidia/#diagramm-ashes-of-the-singularity-directx-12-1920-1080
(nem mintha mérvadó lenne a játék messze menő következtetésre, de mégiscsak az amd véres kardja)[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
nagyúr
-
korion
senior tag
sziasztok!
Eddig XFX R9 290 volt...,most EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0 lett!
írtam az AMD 290 topikba,h mig megvan a 2 kártya csinálok egy gyors tesztet és kértem segítséget,de mintha nem is írtam volna
read asic quality 77.3% ez jónak számít?
üdv!A.
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
dergander
addikt
a Samsung VRAMos kártyák akkor mennek többet is 8000mhztől? Nekem stabil 24/7en 8000en adja csak eddig nem mertem magasabbra tolni,van aki használja 8100-on mondjuk?
-
blu79
addikt
válasz dergander #31635 üzenetére
Benchben lehet hogy az a +100 a memóriának hoz valamit. De játékokban egy fél fpsel sem kapsz többet. Sőt hátékokban a memtuning nem igazán hoz... + fps-eket
-
Archttila
veterán
válasz korion #31632 üzenetére
Nekem is ilyen karim van grat!
Nalam igy sikerult elfogadhatora beallitani a gorbeket:
Persze ez most valoszinuleg modosul majd, mivel joval szellosebb hazikoba koltozom...
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
korion
senior tag
köszi srácok!
nem nagyon fogok tuningolni(full-hd-ra) felesleges!
persze a Ph toplistára megnézem mi a vége
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Egy barátom kérdését tolmácsolnám felétek.
970, 980-ból melyik kari a legajánlotabb UHD-ra, 3-4 évig álja a sarat?Köszi.
...
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #31647 üzenetére
asszongya'hogy igazad van. Piroska!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.