-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
ak.va@f@szba... Mekkora mázlista vagyok. Agyaltam, hogy hogyan jöjjek haza, mert kipufogó nélkül nem akartam (össz-vissz 3km, de akkor sem). BKV-val meg sok idő... Erre találtam a csomagtartóban a csavarok közt, 1db önzáró anyát... És jó volt rá... Úgyhogy ideiglenesen visszafogattam, hazajöttem, nem fújt ki a kipuff... Most meg megyek Baumaxba, csavarér' ...
Majának lelke vanwww.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz AndrewTdi #5905 üzenetére
Igaz-igaz, hogy a szexért ígyis-úgyis fizetnünk kell, de a kurvák legalább őszinték az árban.
Egyébként mázli 2: szereztem relét, sokadik helyen, 600Ft-ért. Szépség hiba: forrasztani kell.
Hoztam vezetéket is, már minden van hozzá.Más szépséghiba: Baumaxban nem volt 8-as rugós alátét, így simát vettem... Ezt majd cserélni kell, de elvileg 3-ra jönnek hozzám, így nem volt több időm. 56-ra értem haza
DigitXT: Hazamész még mielőtt erre kanyarodnál?
Monster már behűtve.www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
-
-
válasz huszi.gyb #5908 üzenetére
Gondolkozzunk már egy picit. Itt valami elb@szás van.
Az 1A, és a 12A az egy nagyságrend. Az elektronok ismerik a fizikát.
Ha az a relé érintkező elbír 12A váltóáramot akkor az nem igaz hogy egyenből csak 1A-t.
A 12A-hoz már keresztmetszet kell. Jól megnézted azt az adattáblát? A 12A kapcsolásához lehet hogy 1A kell a relének. Szerintem nekem van igazam.[ Szerkesztve ]
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #5912 üzenetére
Nem teljesen, de nagyon hasonlóan... Ha balra nem ment, akkor jobbra sem...
Most betettem az új relét. A bolt előtt, szakszerűen. Majd mesélek. A srác meglepődött amikor a blankoló készletet, meg a 2x1 eres 1,5mm-es vezetéket előkaptam, hogy akkor beszerelném.
Ami negatív tapasztalat: amikor kirakom az indexet, késik a villogás. Kapcsoló el, és kb 1mp múlva villan fel először... De legalább használható.
Brogyi:
Valószínűleg akkor rosszul értelmeztem.Ilyet vettem.szerk.: Vagyis nem teljesen ilyen, az enyém Maláj gyártmány. És a 12VDC alatt 2423W2 van... De ilyenről nem találtam képet.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #5915 üzenetére
Nem kicsit: az 1A az nem amper. Az a típusa.
De amúgy ezt mire vetted? Egyáltalán villogórelé?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
csongi
Topikgazda
válasz huszi.gyb #5908 üzenetére
Milyen relerol beszelunk? Kapcsolo relenel megadjak a tekercs terhelhetosget, es az erinkezo parnak kulon. Iranyjelzo relenel a tekercsen atfolyo aram az erintkezo egy laba. Mikor feszt kap, akkor a releben az erintkezo bimetalkent elhajlik, es nyitja az aramkort, mikor kihul vissza ter alapallapotba es ujra atfolyik rajta a feszultseg melegszik kinyit. Ezert kattog gyorsan vagy lassan a terhelestol fuggoen. Itt van terhelesi ertek wattban megadva, es az uzemi feszultseg.
Amit vetel az egy panel vagy nyak rele. 12V egyenaram az uzemeltetesi feszultseg. A kapcsolo erintkezopar pedig 250V 12A terhelheto, vagyis 3Kw[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Ma már nem lesz LED-em, mi?
-
Skizz
addikt
válasz Something_ #5918 üzenetére
Minek az?
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #5916 üzenetére
DigitXT és Csongi:
Bementem... Csókolom itt ez a szép motor, ebbe szeretnék 12V-os index relét vásárolni. Azt mondták, itt kapok.
Igen, hány lábú kéne?
2 lábú, olyan, ami csak megszakítja az áramkört, majd engedi, most direktbe van kötve az index... Mondjuk amikor megláttam a lábait, gyanús volt, de hát... Csak tudja mit ad el. Ezek szerint nem.Ha esetleg valaki tudja hasznosítani, szóljon.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
csongi
Topikgazda
válasz huszi.gyb #5915 üzenetére
Kb 1000Ft, valahova valamikor még jó lehet
Az eladó meg elmehet a sunyiba. Ez valami elképesztő, hogy ez itthon ilyenné fajult.
Van érettségid? Van. Szakmád van? Nincs! Számítógépekhez értesz? Van róla papírom.
Ambíciód van? Van! Hmm kár, még a végén a fejemre nő, és okoskodik.
Nézzük a következőt.....Van!Nincs!....Tudom hol kell bekapcsolni! ...Az mi?
Szuper felvettelek.
Oktatás! Megbukott törtélemből, földrajzból. rossz tanuló. Igaz műszaki érzéke páratlan. sajnos sosem lesz végzettsége.
Mindenből jeles tanuló, lexikális tudása mérhetetlen!!! Logika? Az mi? Műszaki érzék? Az mi? Valós életre rálátás? Az mi?
Itt tartunk! -
Something_
őstag
válasz Something_ #5922 üzenetére
Na ez bekerült, köszönet Digitnek, hogy elhozta :-)
Kicsit elüt, majd valamit kezdek vele, hogyha nagyon zavar. Halogén színű led van?
Nem sokat látni -
kcsa
veterán
én meg vettem aláöltözőt. Motorosat. Motor nélkül
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #5924 üzenetére
Biztos van sárgásabb LED. Kérdés, elég fényes-e a célhoz.
Amúgy H7 xenon: olyan 5000K, max. 6000 lenne ideális.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #5928 üzenetére
Én semmi durvát nem hallottam abban a dobban: szép hangja van.
Egy sportmotornak legyen ilyen hangja! Xenonra nem beszéllek rá,
mivel csak projektorral az igazi, de az már komoly átalakítás lenne.
Rákeresve a Terminátortól a Transformersen át a Karácsonyfáig.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Something_
őstag
válasz DigitXT #5929 üzenetére
Nagyon gányok ezek
Kcsa: fekete, zold varrassal? Vettem ilyen gatyat, nagyon meg vagyok vele elegedve, majd ha talalok meg akkor veszek felsot is.
Ahhoz kepest, hogy 2800 ft, teljesen jo. Felul dainese nyari alaoltozot es ff tornadot hasznalok, de nem sok kulonbseget veszek eszre. Max ugye joval jobb a dizajn es az ara is kicsivel tobb -
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #5934 üzenetére
Nem mind. Nekem ez az R6 adta az ötletet a Madison projektorossá alakításához.
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
huszi.gyb
senior tag
Igen, ez döbbenetes... Most elajándékoztam, nekem úgysem kell... Van itt a szomszédban egy fazon, aki viszont eléggé vágja az elektronikákat... Jól jöhet, ha szükségem van rá. Inkább legyen az övé, 600Ft, lekönyveltem, bebuktam... Ebben a hidegben 1,5L-rel kevesebb benzint fogok elmotorozni... Ez van.
www.dongosofor.hu
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #5934 üzenetére
A színlátásomra ne hagyatkozz Fekete, valami színes betétekkel. Zöld gyanús, de megesküdni nem mernék rá.
Valami végkiárusítás-szerűséget tartanak a raktáron ragadt cuccokból a mélygarázsban: 1990 Ft-ért volt egy darab a méretemben.
Ahogy szoktam mondani: annyira nem lehet szar, mint amennyire olcsó
(a dizájnt meg lesz.rom egy olyan ruhánál, amit arra terveztek hogy valami ALATT hordjam )
-
30z.Samu
félisten
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #5946 üzenetére
Jogos az észrevételed, nem mondtam hogy nadrágot vettem
-
longwild
aktív tag
válasz -Mosquito- #5939 üzenetére
Jó jó én is használom, de szerintem ezzel a héttel vége a dalnak. Napi max 5-6 fok lesz, reggel 6 órás indulásnál kb 0-1-2, az nem buli
szoftver szakmabeli && Beverly250
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest