-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #5154 üzenetére
H2R-es nem tud kuplungolni, lefullasztja, akkuja lemerül, Address nyer...
Amúgy a japó már így is befogja a fülét, pedig nulla terhelés, pici fordulat.Mosquito34: kompót sincs már benne, hamarosan ezt is fúrni kell.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
huszi.gyb
senior tag
-
AndrewTdi
addikt
Holnap mindenki
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Nem csere. Csak megnézni jönnek (Balatonról)
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #5164 üzenetére
Egy zsák pénz. (Aztán valami sportgép...)
Szerk: azért sajnálni fogom/szép hangja volt.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
AndrewTdi
addikt
válasz Something_ #5164 üzenetére
Figyelembe véve, hogy 2007 utáni motort szeretnék és legalább 90Le, és Naked, a büdzsé a GSR 600at engedi meg.
Belépőszint szerintem. Nem.kell tőle sokat várni, de nem írnak róla rosszakat.[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz AndrewTdi #5166 üzenetére
Ezek a sor4/600/naked cuccok jellemzően nem a megbízhatatlanságukról híresek
maximum egy szopóroller réme fenyegethetBeszéltem én is szerelőmmel, hát fájni fog nekem is a történet, de majd meglátjuk mit ír vissza - emailben küldi a cserélendő alkatrészek listáját. Ha 150k alatt megúszom egész boldog lehetek
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
AndrewTdi
addikt
válasz -Mosquito- #5169 üzenetére
Olvasgattam róla sokat, meg szerelők véleményét is kikértem. Nem agyon van negatívum. Talán a sor4 600asokra jellemző "alul szar" teljesítmény, illetve a tesztekben azt írják, hogy gyors tempónál a hírtelen terhelésváltásnál oda kell figyelni.
Ha oda kerül a sor, be is fogok. De egyelőre még messze van. -
Grillo
őstag
Délben fasza volt bemenni dolgozni, sütött a nap, még polár felsőt sem vettem, bár a kabátban már benne van a bélés.
Hazafelé viszont eléggé éreztem a lábfejem, combom, úgyhogy be is mentem Decathlonba venni aláöltöző nadrágot. Reggel 7kor próba. Valamint muszáj lesz felvennem bakancsot, már ha megtalálom, meg dupla zokni. Meg az esőnadrág.
Fent nem fáztam a polárral, viszont az ujjaimat éreztem, szarul zár a muff, nem is kifejezetten erre a motorra való, vagy nézek másikat, vagy előveszem a kacsaszalagot, és művészkedek egyet.
Fej oké volt, bár orrom környékén már azért éreztem a hideget a 30ik km végére, főleg, mert vagy 40 percig tartott. -
AndrewTdi
addikt
válasz -Mosquito- #5171 üzenetére
Igen. Egy dobozt mindenképpen akarok rá venni és majd később egy tanktáskát.
Nomeg egy Malo variót! -
DigitXT
nagyúr
Hatalmas dudák itt!
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Ilyenből csak rotaxos van éjszen? Nagyon nem jó bolt? Kb. szomszédom a srác, ismerem, átbaszással nem lenne a gond, de ha gyárilag romhalmaz, meg se gondolom.
-
DigitXT
nagyúr
Ahogy a menettulajdonságoknál is. "két személlyel százzal utazó,
és még előzni is lehet vele ilyenkor" Jah, előzni: egy kerti traktort?
Meg 100-zal "utazó": óra szerint, vagy végig nyelezve? (Érdekes...)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #5185 üzenetére
Valójában ez egy 500-as, csak viccelt a ccm kiírásakor.
Skizz: Képek/leírás alapján nekem olyan megérzésem van, hogy a tulaj nem ért hozzá, épp ezért írt marhaságokat. Illetve, szintén megérzés, hogy a gép nincs egyben. A km óra állásról nem is beszélve.
Ne legyen igazam, de az ára is gyanús
www.dongosofor.hu
-
Skizz
addikt
válasz DigitXT #5185 üzenetére
Jó hát valahogy el kell adni. Tudom, hogy mit lehet elvárni egy 150-estől. Monnyuk a 100-as utazó nem feltétlen élettől elrugaszkodott dolog. Engem inkább a mélyebb dolgok érdekelnének.
Huszi: Az ár nem telejsen releváns, tudom miért ennyi. De el tudnám cibálni a szerelőhöz, meg hát 2 házzal odébb lakik, ki tudom próbálni. De látom nem vagytok túl pozitívak.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Skizz
addikt
Köszönöm szépen, sokat segítettetek.
-
Grillo
őstag
Ha gondolod, tudok abban segíteni, hogy megnézd hozzá az én 125ösömet. Egyébként a 100al előzés nem lehetetlen, úgy tudom elképzelni, hogy utol érsz egy 90el haladót, és leelőzöd. Ott egyszerűen az enyém már nagyon kicsit, és mérsékelt gyorsulással növel sebességet, a 150es sem lehet sokkal bikább.
Ez egyébként a fészlift előtti, csak rotaxos van, képek alapján a kasztni jó állapotú, a tükrök nem eredetiek, a doboz igen. Ha a srác megbízható, és valóban azért ennyi, mert gyorsan akarja eladni, akkor szerintem érdemes kipróbálni, de egy szerelő ajánlott. Kopó dolgokon kívül érdemes az olajfogyasztásról érdeklődni, láncot/láncfeszítőt megnézni, bár az kicsit sok így vásárlás előtt. Minden esetre ha ketyeg, mint az óra, az jó esetben kopott láncra, a láncfeszítő max állására utal, ami nem baj, de cserélni kell. A szelephimba csapágya lehet még probléma, ha kikopik, akkor nem emel ki rendesen, szar lesz a szelephézag, és a hozadékai, meg ha szétesik, akkor szétver egykét dolgot még.
Amúgy kényelmes, jó kis motor, én szeretem, ha ez elmegy majd a háztól, és nem váltóst veszek helyette, akkor lehet egy 250est megnézek, de nem biztos, hogy rotaxost.
-
Hauptmann
addikt
Miért fél mindenki a Rotax blokktól? Ennyire szar?
-
üszök
őstag
Kínálj rá vagy 130-at,ha tényleg el karja adni,lehet oda adja érte.
Amúgy szerintem egy forinttal nem ér többet a meghirdetett árnál.Ilyesmi árakon szokták ezeket árulni azok akik el is akarják adni. Ennek is a jogsi kategória miatt nincs értéke.
kcsa
(PH! addikt)
Az enyém szép tiszta lett tegnap,és az aksija bejött a melegre."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
huszi.gyb
senior tag
Majának az akksija még kint van. 4 nap állás után pöcc-röff... Most 1-2 naponta előveszem, megyek még vele pár km-t. Viszont ha ilyen hideg lesz... Már egyre jobban érik az a motor generál.
Kaptam egy tippet, 18. kerületi szerelő, állítólag nagyon jó, nem ver át, és nem vészes az óradíja sem.
Még nem beszéltem vele.www.dongosofor.hu
-
üszök
őstag
válasz huszi.gyb #5197 üzenetére
Én már nem tervezek az idén menni vele. Max ha nagyon kell akkor az ötvenessel esetleg. Nekem 2 hét után is pöccre indult 3 gáz húzás után,viszont az alapjáratom olyan alacsony lett a xenon miatt,hogy míg a negyedet el nem érte a víz mutató kétszer is le állt a hideg miatt.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest