- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
válasz Hegyirabló #11150 üzenetére
Pontosan így van.
A beállításokban be kell kapcsolni ezt az opciót, ha be van kapcsolva, akkor tölteni fog.
Egyébként a legelső modellt is lehet tölteni usb-ről, igaz ehhez rá kell forrasztani az alaplapra egy vezetéket -
Hegyirabló
veterán
válasz D@reeo #11151 üzenetére
Na jó, de mi van, ha nincs bekapcsolva ez a funkció, és annyira le van merülve, hogy nem lehet bekapcsolni sem?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
D@reeo
aktív tag
válasz Hegyirabló #11152 üzenetére
Akkor nyilván nem is fog tölteni.
-
Mosuka
aktív tag
válasz Hegyirabló #11154 üzenetére
Szerintem várd meg azt a töltőt, nem érhet meglepetés.
-
Toxic
tag
üdv.guruk... van egy psp 2000-m... rádugtam a gépre,ami ki irta,hogy az eszköz hibás,ezért formázni kell... azt hittem a memkarit akarja,rá nyomtam,hogy ok... ez a szutyok leformázta az egész memoriát,.. azóta ha be akarom kapcsolni zölden világit kb 10másodpercet majd ki kacsol... van erre v.mi gyógyszer ? thx
temet nosce
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mosuka #11155 üzenetére
Jó lett volna már használni hosszú hétvégén a kis gépet, de ez a balfasz (mert aki el akar adni valamit, de a töltőjét vidéken hagyja, azt így hívják) csak egy hét múlva tudná hozni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Mosuka
aktív tag
Szia!
Azt a rádugtam és azt írta ki, hogy hibás, és formázd le, kicsit leírnád pontosabban? Nem tudom, hogy megerősít ebben valaki, de ilyet még nem hallottam, pedig azt hittem újat már nem tud a psp mutatni.Azért első körben egy apró próbaként, vedd ki a memókarit, és úgy kapcsold be. Hátha.
-
Mosuka
aktív tag
válasz Hegyirabló #11157 üzenetére
Rossz az aki rosszra gondol. Nem szeretnék ilyennek tetszelegni, de találkoztam már ilyen eladóval, és bizony volt alapja annak, hogy "véletlenül" otthon maradt ez-az. Eszembe nem jutott, hogy rosszra gondoljak. Azóta sajnos nem kérdés nálam a teljesség.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mosuka #11159 üzenetére
Ez egy cégvezető, tudom a címét, voltam nála. Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben nekem is, ami Neked, de nem kérte, hogy vegyem meg így töltő és kipróbálás nélkül. Persze lehet, hogy jövő héten jönne egy új sztori, hogy nincs meg a töltő, de biztos nagyon jó a gép és enged az árából, de szerinted meg merné tenni ezt úgy, hogy tudom a nevét, hogy hol lakik, hogy hol dolgozik, ráadásul itt van a szomszédban...
Persze az ördög nem alszik.
-
D@reeo
aktív tag
Szia
Te nem a memóriakártyát hanem a belső memóriát formáztad valószínűleg.
Az történ(hetet)t, hogy a gép flashelve volt és a recovery menüben vagy a VSH menüben át volt állítva, hogy USB kapcsolat esetén a flash memóriát mutassa ne a memóriakártyát. És mivel leformáztad, gyakorlatilag tönkretetted a gépet és nem tud bebootolni.Az alábbiakat próbáld meg:
1. Számítógépen nézd meg a memóriakártyát, ha vannak rajta adatok, akkor bizony nem azt formáztad.
2. A PSP bekapcsolása közben tartsd lenyomva az R gombot és úgy kapcsold be a gépet. Történik valami?
3. Írd meg az akku alatt lévő DATA CODE-t (pl 7B, 8C, stb). Ha 8C vagy a fölötti és valóban a NAND memóriát törölted le, akkor sajnos a gép menthetetlenül tönkrement. Ha régebbi alaplapos akkor Pandora akkuval és MagicStickkel még menthető. -
Mosuka
aktív tag
válasz Hegyirabló #11160 üzenetére
Semmiképpen nem szeretnék senkiről véleményt mondani, pláne úgy, hogy nem is ismerem. Biztos korrekt, de akkor is megvárnám azt a töltőt, úgy sem tudod használni anélkül, akkor meg mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mosuka #11163 üzenetére
Ha a windows nem fat vagy ntfs memkarival találkozik, előfordul, hogy kiír ilyet. Persze nem hibás, csak nem tudja olvasni. Nekem a Z1 Compact is ilyen, mert ext2-re formázott a belső memória (ha jól emlékszem), így, ha nem Media Transfer Protocol módban csatlakoztatom, hanem MSC-ben, akkor kiírja, persze nem kell(ett volna) rányomni, hogy formázza.
[ Szerkesztve ]
-
D@reeo
aktív tag
válasz #09908736 #11164 üzenetére
Ha jól emlékszem a flash0-3-ig mind FAT, a windows simán kezeli őket. Hogy mi miatt kért a formázásra, azt nem tudom, de ez így tényleg kegyetlen dolog volt, főleg, ha nem Te állítottad át az USB módot.
Ha nem pandorázható az alaplap, akkor sajnos egyenlőre semmi esély sincs a javításra. IDStorage kulcsok nélkül még NAND átültetéssel sem -
D@reeo
aktív tag
Igen, ez egy amerikai piacra szánt modell, azokon nem tüntetik fel a data code-ot.
Biztosra csak akkor tudod meg, hogy pandorázható-e, ha beszerzel egy kit-et és kipróbálod. Vagy ha mered szedd szét vedd ki az alaplapot és nézd meg a verzióját.
Szériaszámból ítélve viszont nagyon sanszos, hogy TA88v3-as, azaz sajnos kuka. De ezt ne vedd készpénznek! -
Mosuka
aktív tag
Sajnos döglött géppel nem tudsz csinálni pandora cuccot. Ha aksit szerzel, akkor is kell a magic kártya. Persze azt is lehet venni. De. Tételezzük fel megveszed jó pénzért, és 8C-s vagy feletti, akkor kidobott pénz.
Keress a közeledben egy normális, nem lehúzós szervizt, pár ezresért megcsinálják ha meglehet. Pár perces művelet az egész. -
Hegyirabló
veterán
-
Mosuka
aktív tag
válasz Hegyirabló #11175 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy miért ezt a nevet kapta, ezzel lehet többek között újraéleszteni az elflash-elt gépeket.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mosuka #11176 üzenetére
Miért, el lehet flashelni? Mert amit megveszek ma, az nem flashelt, de szeretném megcsinálni, el tudom rontani?
Egyébként mivel új PSP tulaj leszek mától, minden jótanácsot örömmel fogadok.
[ Szerkesztve ]
-
Mosuka
aktív tag
válasz Hegyirabló #11177 üzenetére
Igen, eltudod, és nem is nehéz. Ha 300X veszel, azt meg pláne gondold meg, ha még nem csináltál, vagy a fentebb nevezett 200X 9C data code felettit.
-
Hegyirabló
veterán
-
D@reeo
aktív tag
válasz Hegyirabló #11179 üzenetére
Az, hogy az már tuti új alaplapos amit egy félreflashelés esetén nem lehet megmenteni. 2000-es PSP-k esetén van "régi alaplapos" verzió, ami pandorával visszahozható Brickelt állapotból is.
-
Hegyirabló
veterán
válasz D@reeo #11180 üzenetére
Na de hogyan lehet félreflashelni??? Annyira bonyolult folyamat az?
[ Szerkesztve ]
-
Mosuka
aktív tag
válasz Hegyirabló #11181 üzenetére
Nem, de alap, hogy legyen feltöltve az aksid. Egyébként sem enged ha 75% alatt van, de legyen 100%.
-
darkmore
tag
Semmit se kell flashelni, ideiglenes cfw-t kell felrakni, tökéletes és elronthatatlan, tehát pro cfw:
http://wololo.net/installing-pro-cfw-on-a-psp-3000-psp-brite/
Kidobom, mert ez NEM warez, hanem mindenki az én homebrew psp gameemet akarja játszani (Deadwater), ugye!
Én minden gépből leszedném a permanens flasht, felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Nincs most ugye töltőm a PSP-hez, helyette egy ilyennel töltöm, ami viszont kínszenvedés, mire feltölti. Mint látható, ennek az egyik vége USB. Na most ha bedugnám az USB-t egy szabvány mobiltelefon töltőfejbe...
Mit gondoltok, menne? Sokkal másabb egy mobil töltő, mint a PSP töltője? A fesz megegyezik, 5V. Vagy más érték nem stimmel?
Köszi!
-
baludanny
csendes tag
válasz Hegyirabló #11184 üzenetére
hali
szabvány mobiltelefon töltőfej ahogy hívod általában 1A míg a psp 2A
nem fog gyorsabban tölteni vele sem mint a pc csatlakozoján keresztűl -
Hegyirabló
veterán
válasz baludanny #11185 üzenetére
Mármint az 1A-es töltőfej nem fogja gyorsabban tölteni, mint az 500mAh-es (vagyis 0,5A-es) USB. Ezt én kizártnak tartom!
Egyébként a kérdés nem is arra vonatkozott, hogy gyorsabban fogja-e tölteni, mert TUDOM, hogy gyorsabban töltené, hanem arra, hogy merhetek-e használni egy ilyen töltőt a PSP-hez.
-
Mosuka
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget. Ezzel a gonddal még nem találkoztam.
Egy 2004-s gépről van szó, ha sikerül elindítani, akkor bármennyiszer elindul. Ha két órát (vagy többet) áll, akkor már csak nehezen indul. Passzolok, ötletem sincs. -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 1004 gépem amin kártyáról mentek a játékok. Sajna megsérült és egy másik új kártyáról szeretnék játszani. Mit és hogyan kell memókarira rakni, hogy iso t tudjak játszani róla?
Előre is köszi!
üdv.
m2Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Cheesus
senior tag
Az létezhet hogy én emlékszem teljesen 2d-s, oldalnézetes Dragon Ball játékra?
Nem azokra gondolok, ami inkább már 3ds stb, hanem Mortal Kombat szerűen kizárólag oldalról látjuk a harcosokat. Ha van is egyáltalán nem találom sehol...https://www.twitch.tv/csehla
-
Toby888
senior tag
olyankor mi a teendö ha a bu*i unokaöcsém kint hagyja az esöben a PSP-t ?? mi cserés ?? kijelzö tuti ...
-
Mosuka
aktív tag
válasz Toby888 #11195 üzenetére
Első körben, ne kapcsold be semmiképpen. Hülyén hangzik, de a legjobb megoldás, ha belerakod egy tál rizsbe. Nagy a nedvszívó képessége, az elpárolgó vizet is megköti. Vagy alternatívaként, ha van kistesó, akkor bonts szét egy pelenkát, és a magjába rakd bele.
Ezek csak tűzoltásra jók, vidd el egy szervizbe, hogy szakszerűen legyen kiszárítva. Vannak helyek, ahol elbújik a víz, és az életbe ki nem szárad. A kijelződnél elég háttérvilágítást cserélni, pár perces munka. -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Van egy PSP e1004 konzol. Joystickot cseréltem benne, mert eltörött. Amikor újra összeraktam, akkor nem volt rajt kép. Hang az volt, meg ha a fénybe tartom a konzolt, akkor látom rajta a menürendszert. Már 10-szer szétszedtem, hátha valami kontakt hiba, de sajna még most sincs rajt fényerő.
Mi lehet a gond?
Már ötletem sincs....Előre is köszönöm a segítséget!
Impair
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest