- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz Larry303 #14749 üzenetére
nos, a teljesség igénye nélkül csak úgy az utóbbi pár napból...
ordas CA persze könnyű korrigálni Lr ban, de most épp szemléltetném...
stop tábla buké f11en
egy távoli fokusz, kb 150mre lehetett, igaz ez már utómunkázva van cropolva is, de sztem élesség frankó, és kontrasztot sem vesztett
többi makro, ott is látszik azért az élesség is, illetve háttérmosás-bukéhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
törölt tag
Jók ezek. Tökéletes obi pedig nincs.
A pók nagyon állat -
Deadzone41
őstag
lehetőségem lenne lecserélni a 70-300 VR-em egy 50-150 hsm-re (os nélküli verzió). Szerintetek mennyi ráfizetést érne meg a dolog? mindkettő használt, hibátlan állapotú.
amúgy valaki használt már ilyen sigmát? mi a vélemény róla? főleg rendezvényfotózásra kéne, meg portéra.
-
forceberg
veterán
válasz Deadzone41 #14756 üzenetére
A használt árak szerint kb. 1:1-ben, max. 10-20k ráfizetéssel.
Nem csúcs az 50-150-es, de 2.8-on is elfogadható a képe.
Az enyém D90-en 50mili backes volt némileg.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Szeretnenk normalis minosegu fotokat kesziteni, csalad, nyaralas, baba stb temaban.
Kompakt gepunk van (Canon), jobbra vagyunk, de egyelore nem ertunk a tukorreflexes gepekhez, viszont megtanulnank szivesen.
Mi az a minimum kategoria, amivel erdemes foglalkozni? Fontos lenne, h tudjon videot is es az alap konfig ertekelheto kepeket produkaljon kulon befektetes nelkul. Hasznalt/uj egyarant johet.
Koszonom! -
Kleroo
veterán
válasz spanyoll #14762 üzenetére
A hajas képen gondolom nincs semmi huncutság, extrém utómunka, mert akkor írtad volna. Kétlem,hogy a D300 szenzora(sokkal) gyengébb a D90-nél, Márpedig a D90 dinamikája olyan ISO800-ig nagyon rendben van. Ilyen paca nekem D90-nel olyan erős bebukott részeknél jött elő, ahol előtte kompletten az egész terület fekete volt. ViewNX-ben is ezt játssza? Engem LR/ACR meg-meg "viccel" néha, indokolatlan színhibák jönnek elő, ha picit is hozzányúlok a WB-hez, hátha ez is vmi bermuda3szög-like IT hókuszpókusz
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
aleister
veterán
válasz Murloc #14735 üzenetére
Az a baj hogy ez a frissítés nem csak az aksi, hanem a portrémarkolat eredetiségét is nézi elvileg. Az aksiét már az előző fw is figyelte. Ezt kikerülendő használtak az emberek portrémarkolatot, melyet egy eredeti aksival meg lehetett kicsit bolondítani.
Én maradtam az 1.01-es firmware-nél. Még a hákoltat sem raktam fel.
(#14736) forceberg:
Aham. 150 HSM, ha jól emlékszem. Ez az obi ezzel a vázzal egy makrós álom.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest