Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz #56474624 #78606 üzenetére

    Bárhogy is nézzük, nagyon igaz. A forum tagjai elég erős befolyást tudnak gyakorolni az újakra és ők tovább viszik ezt.
    Pl hol vannak a forumból az elérhető Fostex t50rp-k??? Külföldőn akkora kultuszuk van, hogy nem véletlen adnak el belőle annyit mint beyer DT770-880-990 + sennheieser 600-650 700-ból együttvéve... Külön cégek épültek arra, hogy a gyári t50-et tuningolva újracsomagolva eladják!

    És pl arra is elég komoly összegben mernék fogadni, hogy ha levennénk a "megvezetést" és a szemellenzőt a forumból akkor itt is nagyon menő lenne, de a DT880-is.

    Véleményem szerint az átlagnak igenis közelebb lenne a "füléhez" a DT880-990editionök hangja mint az "uncsi" hd600-asoké (nekem is volt). Csak hát van pár nagy hangúúú aki szerint szúrós a beyer magas. Szerintem meg nem, ső én sokkal jobb hangot tudtam kicsikarni a dt990edition-ből jó rendszerrel mint a hd600-asból... (saját vélemény)

    És ahogy olvasgatok vissza megint háttérbe szorult a legnagyobb egyetemes igazság

    Rendszerben kell szemlélni mindent. Nem elég csak a fejes, vagy a DAC vagy az AMP-ról véleményt mondani írni.

    Két kisarkított példa: HD800-as vagy Audeze LCD-2 dugjatok alaplapi kimenetre azt szőrnyűlködjetek, hogy a 800-asnak brutális szúros magasa lesz közép nulla... Az LCD-2nek meg eltűnik szinte minden a mélyen kívül...

    Vagy rakjatok egy szuper rendszert egy kis belépő fejes alá... A rendszer mögötte a fejes minden hibáját az arcodba fogja tolni és inkább mobilról fogod használni, ahonnan meg hallgatható lesz. Milyen "szar" rendszer biztos, huh de nem kéne egy pl Schiit Asgard+Bifrost, mert kis csüdi fejesemmel hallgathatatlan...

    :R

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák