- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Mindegy mit fog tudni a Falcon Shores, biztosan eladható termék lesz
- ASUS ROG alaplapok Intel Z890 vezérlőhíddal
- "Lopakodó" alaplapokat is elszállásoló O11 ház jött a Lian Li műhelyéből
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Továbbfejlesztette Instinct gyorsítóját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Aki szerint pedig bringázás közben nem szükséges az érintőképernyő, annak ott van az iGS630S hasonló tudással, lényegesen olcsóbban.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Zotya84
őstag
Bár az óra nem érint, tetszik, hogy részben a Medvés-kör első felét tekertétek le.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Volt több órám tőlük, az elsőt vettem, a többit küldték tesztre.
Amit nagyon szerettem a megbízhatóság, akkuidő, kijelzőméret. A pontosságra volt aki panaszkodott, nekem soha semmi ilyen jellegű gondom nem volt egyik készülékkel sem. Eleinte az app tragédia volt, de a felhasználói visszajelzéseket komolyan vették és gyorsan rendberakták. Az ügyfélszolgálat kiemelkedő.
Ami nem tetszett, hogy az elérhető térképek nem igazán frissülnek és nincs alternatív opció mint pl a Garminnál az OSM. A Di2 támogatás is elég későn vált elérhetővé.Amúgy király cuccok, de nagyon sokat drágultak, már nem annyira egyértelmű a választás pl Garmin és IGPSPORT között, míg pár éve ég és föld volt a kettő.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Drótszamár
őstag
Ez a csúcs computer!!4444
Megbízható, hosszú üzemidő, vízálló
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
mad823
őstag
Amíg nem lehet rá saját térképet tölteni, addig nálam nem sokat ér egy ilyen. Pedig jó lenne, ha valaki konkurálna a Garminnal, mondjuk tény, hogy ha már benne vagy az ekoszisztémájukban, akkor minden más erősen kompromisszumos lesz hirtelen.
-
<Adamsky>
nagyúr
Miért LCD, és miért nem MIP / transzflektív kijelző?
-
Ixion77
addikt
Valószínűleg az van benne. Az iGS630-ban tutira, mert az van nálam. És NAGYON könnyen törik.
Utólag már tudom, hogy a gyári helyett érdemes rá rakni normális minőségi kijelzővédőt. Pl. a Mr.Shield gyárt hozzá. A 800-ashoz talán még nincs, de vélhetőleg nemsokára lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz Drótszamár #5 üzenetére
Akkor már inkább iGPSport BSC100S
Ezt sokan használjuk nagy megelégedéssel, és bár még tavasszal $25-$28 körül volt elérhető, a mostani $36 körüli ára sem megfizethetetlen."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Zotya84
őstag
Az se rossz. Viszont elég nagy az átfedés, ahogy elnézem. Valamint, ha jól látom, benne van az alagút mindkét irányban. De maratonnak kicsit rövid, nem? Nálunk Vérkörnél kezdődik a maraton - addig csak bringázgatunk.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
torma99
aktív tag
Ezért az árért bizony van jó Garmin, 540 Solar, a bike-discountról, tokkal, vonóval, szállítással. Garmin Connecttel, ingyenes Garmin szegmensekkel, megspórolva a Strava előfizetést, nem mellesleg újraértékesíthető.
Oké ez méretben feljebb, a 10xx kategóriára céloz, de ezen kívül nem látszik miért választanák ezt tömegek, a jobban bejáratott márkák helyett. -
addikt
-
Fall-N
veterán
Valószínűleg nem realizálják ők sem, hogy ezzel a Garminnál jobbak lesznek, ez nekik mérföldkő inkább. Majd kiforrja magát ez a széria is később. Azért a Garminnál sem 100 %-ig jó minden. Vannak elcseszett frissítések stb. Ettől függetlenül én sem venném meg ennyiért és inkább én is Garmint vennék az öszegért.
Azért egy csúcs Bryton tesztet is megnéznék, hol tartnak.
-
Ixion77
addikt
Kimaradó távolságmérést még sosem tapasztaltunk, pedig kettőt is használunk. Lehet, hogy nem jártunk olyan helyen ahol igazán rossz lett volna a GPS jel (város vagy sűrű erdő).
Világítással meg mi egyáltalán nem is foglalkoztunk. Szobában bekapcsolódott, kültéren meg nem volt rá szükség.
A 630-as színes, ott már inkább számít. Én azt "always on" módban használtam, mert úgy is bőven kibírta az akkuja az utat, és jobban látszott ha épp árnyékban voltam amikor ránéztem.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Hát ezt hívják manapság XCM-nek . Rövid táv egy kör, hosszú táv két kör . Aki többet akar, az mehet Salzra meg Kassára. A Vérkör sajnos az elmúlt héten nem nagyon volt opció, most meg nagyon nomád állítólag. Kábé egy hónapja voltunk ott, akkor tökéletes volt, még a Sárkánylyuk-völgyön is végig lehetett menni szinte fáramászás nélkül, csak a tüskés bozót volt sok. De most az esők állítólag eléggé megtépázták.
-
addikt
Tetszik ez a 12 részes elrendezés a kijelzőn, az én Bryton-om csak 8-at tud, elég nehéz ebbe mindent belesűríteni , jól esne ha lenne még 4 extra helyem
[ Szerkesztve ]
-
Normi™
őstag
A régi szép idők...kezem a Tranz x szarvon,kezemen a Casio,kormányon a Cateye.Hátul atom feleslegesen a telikerék
De jó lenne több bringához köthető teszt a Ph.-n.A cikk nagyon alapos és szuper.A cucc is felkeltette az érdekődésemet,örök téma nálam,hogy szükségem van-e ilyesmire.Régebben szemeztem a márkával,de mindig rájöttem,hogy nekem sima analóg a legjobb.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Malachi
addikt
Nekem a 200-as van a sorozatból, teljesen megfelel, “soha” nem merül le. Monokróm, jól látható a kijelző, elnavigált erdőn-mezőn is. Strava szinkronizáció működik, ott megtervezem az utat és egy gombnyomással átkerül az iGPS-re. Valami 32 ezer körül vettem most a nyáron, nagyon jó társ volt az egyhetes túrán. Néha kicsit eltéved, (7 nap alatt kétszer) de sosem volt zavaró. Telefonos appja könnyen kezelhető, logikus. Hasonló tudású nagynevű termékek jóval drágábbak, szóval szerintem amatőröknek közép-alsó kategóriában kb. egyértelmű jó választás.
-
Badboys
őstag
Sajnos ilyen negatív tapasztalataim vannak. Nyílt utakon kerékpározok terepre nem járok. Többször láttam, hogy a távolság jelzés kimarad. Sőt a napokban a sebesség mérés maradt ki. A sebesség diagram sincs a helyzet magaslatán. Többször tapasztaltam, hogy le fel ugrál egyenletes sebesség mellett. A világítás mivel automata így magától kapcsol este 19;30 kor nyáron ebben az időben még bőven világos van. Szerintem kifogtam egy rossz komputert. Vagy nem tudom mi lehet a gond. Már gondolkodtam egy új vásárlásában, de nagyon elgondolkodtató.
-
-
Cs1csó
félisten
-
gubacsino
aktív tag
Köszönöm a tesztet.
A cikkben elhangzik a Bryton név. Árban a Bryton S800 as közelebb áll ehhez a termékhez és ahogy látom, tudásban is. Igazi "vetélytársa" a dobogó második fokáért ezért sz'tem inkább ez a termék. Tudom telhetetlen vagyok, de jó lett volna Ő hozzá hasonlítani a kütyüt.
És jól láttam, hogy nincs benne magyar nyelv? Ó persze manapság kinek kell, igaz...
Még jó, hogy a Garmin, és még a Bryton is másképpen gondolja. Az iGPSport hogy áll ehhez a kérdéshez? -
Fall-N
veterán
Na az, hogy tud magyarul a telefonos app, elég felemás. Én angolra állítottam, mert akkora baromságokat ír magyarul. Például az egyik mentett tekerésre ha rémész, ott a hárompontos menüben, a "Hozzon létre egy színpadot". Persze, hogy a Create a segment-et a Google Fordító nem jól értelmezte. Magyarul szörnyű magyar nyelven. Így talán nem is baj, ha a komputer nem tud magyarul...
[ Szerkesztve ]
-
PDA_FAN
tag
Bizonyára hardcore bringásoknak jó egy ilyen, de kocabringásként nekem tökéletesen megfelel az okostelefonra telepített mapy.cz, plusz ha a pulzusra is kíváncsi vagyok, egy okosóra. Ennek a kütyünek az árából bőven futja bringás telefontartóra, plusz egy-két kövér powerbankra.
-
Malachi
addikt
nem tudom szempont-e, én sok év után azért vettem ilyet (mármint a 200-ast, nem ezt a nagyon drágát), hogy ne a telefont kelljen nyúzni minden alkalommal. nyáron pl. nagyon fel tud forrósodni a napon és nagyon elhasználja az akkut, nem is igazán látszik úgy a telefon kijelző, satöbbi. illetve a dedikált GPS elvileg több műholddal dolgozik, az erdőben vagy a puszta közepén (ne kérdezd, árkon-bokron át megyek néha) ahol a telefon esetleg feladná, ott a kis komputer még megy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem rossz de azért elég vastagon fogott a ceruza, ennyiért inkább vennék Garmint.
Més que un club!
-
addikt
válasz Napfénysüti #35 üzenetére
Nem is igazán értem ennek a létjogosultságát, a BSC300 60 ezerért ajándék, tudásra meg ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Badboys
őstag
válasz The Butcher #40 üzenetére
A világításra gondoltam, hogy automatikusan kapcsolbe. Azt hiszem mára teljesen megadta magát. Nem kapcsolódik a telefonhoz folyamatosan villog a BT jelzés. Asztalra téve méri milyen sebességgel halad. Azt hiszem tavaszra kell valami másik komputert néznem. Ez nem sokat ment el. Teljesen meg kotlott a jelek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Antankgame Mágneses PowerBank Steamdeckhez
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" 2 CIKLUS i9-9980HK, 32GB RAM, 1TB SSD 27% ÁFÁS!
- Lenovo Thinkpad W540, 15,6" FHD, I7-4800MQ, 16GB DDR3, 512GB SSD, 2GB NVIDIA VGA, WIN 10, Számla, Ga
- Keresek HBA330 mini mono kártyát
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 28" ASUS TUF VG289Q1A 4K Monitor + 3év GARI
- Huawei MatePad T10 32GB,Normál állapotban 2hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest