- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Sziasztok!
Beyerdynamic DTX710-ről érdeklődnék.
Mennyire jó az izolációja? Mennyi hangot ereszt? (főleg utcán és kollégiumban használnám, szóval ez fontos szempont)
A DT235-höz képest milyen a hangkaraktere?Üdv, pengwin
-
deph
tag
Na beüzemelten a LUPUS D Dacot és a HD2000-et. Hát nem semmi a különbség, Nyugodt és kellemes hangja lett a Hd2000-nek. Mindenből pont annyi van mint lenni kell.
Csak egy baj van, nem tudom magammal vinni, ha mondjuk sétálok
Nagyon jó kis füles, az árát nagyon megérte, köszi mindenkinek a tanácsért!!!A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
Vectra84
csendes tag
-
Dorien
veterán
Csak hogy ti is röhögjetek egy jót: [link]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Bodz
nagyúr
Ne legyél benne biztos! Melóhelyen volt olyan ügyfelünk, aki szerint első meg második június van. Először nem is értettem hogy miről mekeg, aztán csak leesett, hogy júniusról és júliusról lehet szó... De rengeteg hasonlót tudnék még írni, cifrábbakat is... Pár év alatt összegyűlt egy füzetnyi... Van egy borzalmasan primitív réteg itt Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
Bicskás
senior tag
válasz contaxg #36042 üzenetére
Nagyon megtetszett a Takstar TS 671 azok alapján a a szösszenetek alapján amiket eddig olvastam róla, egyrészt az érdekelne hogy mennyivel jobb a 681 EVO-nál a hangzása ( Kezdetben, részint a ti tanácsotokra teljesen biztos voltam benne hogy ezt szeretném, azonban egyre inkább úgy érzem hogy valami másra, valami jobbra van szükségem, egy olyan hosszútávú befektetésre amely időtálló minőségi zenehallgatással ajándékoz meg elérhető áron. ) , másrészt pedig hogy hol olvashatok róla Magyar nyelven részletes tesztet és/vagy bemutatót, esetleg videótesztet vagy valaki olyannak az összeszedett gondolatait aki hosszú ideje használja ezt a típusú fejhallgatót összeírva rendezetten az előnyeit a hátrányait és a véleményét ? ( Remélem a videótesztes kérdésem nem eretnekség, ha igen, akkor elnézést, hogy ezt mertem írni, de a google nem adott ki Magyar tesztet, sem videótesztet. )
Valamint hogy egy Asus Xonar DG-vel jó párost alkothatnának e ( ~10 k körüli kategóriagyőztesnek lett hirdetve annó a topikban, és beépített fejhallgató erősítővel is rendelkezik. ) ?( Elsöprő többségben szimfonikus zenét hallgatok. )
( Elnézést a zárójel hegyekért... )
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Egy nyitott fejhallgató mennyire hallatszik kifele? A Takstar HI-2050-ről lenne szó. Esti zenehallgatáshoz kellene. Nem hangos, inkább kellemes közepes hangerőn kb. 5 méterről hallani valamit?
Vagy ezt úgy kell elképzelni, mintha a mostani zárt fejesem leteszem az asztalra, mert akkor nem lesz jó a nyitott... -
contaxg
veterán
válasz Bicskás #36066 üzenetére
Én főleg reneszámsz kamarazenét és Bill Evans-t hallgattam vele. Ezekre tökéletes ezzel az erősítővel, (amit egy ügyesebb szaki (a mi szakink bkercso) szerintem kb 20k-ból meg tud építni hozzá.)
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
.DLL
veterán
válasz Bukk900 #36071 üzenetére
Lehet, hogy elrontaná a hangját... A Sennheiser HD555-öt is sokan kinyitották, hogy eltávolítsák belőle a szivacsréteget, amitől sokkal nyíltabb, természetesebb hangzású lett, a nyitottnak ez a lényege. Ha zárt kell, ott a Pro-80.
(P.H.)
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy Sennheiser PC 150-eshez (nem mai darab) hol tudnék fülpárnát venni? A régi már eléggé le van strapálódva... Keresgéltem, de már ez a típus nincs nagyon forgalomba, és nem találtam hozzá illó párnát.
Köszi! -
törölt tag
Soundmagic P30-at lehet valahol venni ebben az országban?
-
Dorien
veterán
válasz Bicskás #36066 üzenetére
Szimfonikus zenére a TS671-et ajánlanám, a tere és a magasai verik rendesen a 681 EVO-ét. A térélmény egész rendkívüli tud lenni vele, érdemes a Chesky-féle binaural felvételeket is meghallgatni vele.
Bukk900: Én ezt a lyuktömködést (mármint a fejhallgatókon ) nem igazán preferálom, ha zárt kell, akkor ott a Takstar Pro 80 kicsivel többért.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
contaxg
veterán
válasz #65675776 #36079 üzenetére
A hétfőn kiadott hivatalos Beyerdnamic árlista szerint nincs különbség a fehér és a fekete között.Listaáron mindkettő 21900Ft.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Radomer
aktív tag
Érdeklődnék valaki tud-e szemüveg szárra húzható puha esetleg szivacsos okosságot?
Fejhallgató párnája megtámasztja a keretet annyira a fejemen, hogy a fülcimpa mögötti részt eléggé nyomja ami elég zavaró.
-
adorjant
őstag
No,tanácsotokra Takstar HD2000 lett a befutó, tényleg jónak tűnik.
Ami már most látszik,hogy a céges gépem IDT hangkártyája iszonyat karcsú hozzá (Dell E6530), pont ahol kezdene megjönni a cucc hangja,fogy el a hangerő... Ráadásul még EQ,meg semmi opció nincs, amivel esetleg próbálkozhatnék.
A fejhallgató tök kényelmes, azt gondoltam kicsit izzadós lesz,de szuperül illeszkedik a fejemre és a fülemre is. A hangja biztos alakulni fog még, de így out of the box is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, van mélye, ereje is, ezektől tartottam egy kicsit néhány komment miatt.
Köszönöm,köszönöm a tippet!
-
biroimre
újonc
Sziasztok!
Elektronikus zeneszerkeszteshez szeretnék fejhallgatót vásárolni.
Zártat, esetleg félnyitottat max 20K-ig.
Superluxokat neztem,de tobb is van ebben aza arkategoriaban
Es nem tudom melyik lenne igazan jo . Ti Mit ajanlanatok? -
Bicskás
senior tag
válasz contaxg #36072 üzenetére
Nekem nem a hangerőre kell rágyúrni, ami az utca emberének normális az már nekem csöppöt hangos, a hangminőség legyen olyan hogy hanyatt vágjam magam tőle, a hangerő nem izgat nagyon...
Nos, amennyiben ez az erősítő mágus össze tud valami olyat dobni húszért ami a hangminőséget jelentősen javítja hatalmas térre és precíz magasakra kihegyezve anélkül hogy a hangerőt növelné akkor lehet érdekelne a dolog mert nyilván amit ő csinál az köröket ver az alaplapi Realtek csodára.
Viszont azt hiszem inkább hangkártyára mintsem erősítőre van szükségem, vagy az erősítő a hangminőségen is nagyot dob ? (...)
Vagy Bkercso olyat is csinál hogy erősítő meg hangkártya egyben ( az sem baj ha külsőleg mert sokszor olvastam hogy az alaplapra csatlakoztatható hangkártyák és egyebek meglehetősen zajosak... ) ?
Én nézegettem egyébként ilyesmiket külső erősítővel összeházasított hangkártyákat de a többség száz körül és afölött volt a krémjénél meg határ a csillagos ég, de white fülű sem vagyok, nem akarok csilliárdokat rákölteni.
( Roppant határozott vagyok... )
De mentségemre legyen mondva hogy a témában járatlan vagyok
De mostmár legalább a fejhallgatókról tudok egyet s mást, jöhetnek a hangkártyák
Ezúton szeretném megköszönni a sok sok segítséget amit tőletek kaptam a mostmár úgytűnik hogy véglegesen kiválasztott Takstar TS 671 fejhallgató megtalálásában hálás vagyok érte nektek hogy nem valami gány fejest vettem a MM-ban vagy Euronics-ben meg társaikban hanem utánaolvastattatok és sokat tanultattatok nem tudom eléggé megköszönni...
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz biroimre #36086 üzenetére
Beyerdynamic DT235, Takstar Pro-80, ATH M-30X esetleg Shure SRH-440 (kissé drágább)
(#36087) Oreyus:
Igen a TS-671-nek ilyen "bámulatos" hangja van, hogy csak hátradőlsz és csodálod a zenét. És igen DAC-ban sem ártana jobb, sok alaplapi kodek csak összemossa a hangot. Persze kezdetnek jó így is, hangerővel nem lesz gond a TS-671-nek jó az érzékenysége, aztán ha beszerzted a lánc újabb elemeit, újabb bámulatok várnak. DAC és fejes erősítő ügyben nézz be ide: [összefoglaló]![ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új fejhallgatót venni, olyan 15-20k környékén. Kizárólag otthon használnám, zenehallgatásra, filmnézésre és játékra is. Egy Asu Xonar DX-ről lenne használva. Nagyon fontos lenne, hogy a fül körül rész ne bőr legyen, hanem szivacs szerűség, vagy ha bőr, akkor valami nagyon kényelmes, mert a mostani Sennheiser HD205-öm szétszedi a füleimet.
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest