Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz Zeratul #1501 üzenetére

    Az Intel buszrendszerét és architektúráját lehet gyalázni, de az én szakterületemen (DAW*, audio processing, zeneszerzés), mégis jobban muzsikál. A szó szoros és átvitt értelmében is. :)

    Vessetek erre egy pillantást, a ''Sonar 6 Test'' a lényeges: [link] (A buffer/latency az minél kisebb, annál jobb. Annál hamarabb adja a rendszer a hangot, annál kisebb lesz a késés az input és az output között. A túl nagy latency használhatatlanná tesz egy DAW-t.)

    Érdekelne, hogy akik többet tudnak a K10 architektúráról, és valamennyire konyítanak az audió programok működéséhez (van benne sok floating-point process meg integer is), hogy mit várjak a K10-től. A K8 leszerepel a Conroe ellen, még magasabb órajelen is. Szóval melyik lesz jobb a zenészeknek, K10 vagy Penryn? A Conroe jó szereplésében mennyi szerepe van a nagy L2 cache-nek.

    Szeretnék már végre olyan dolgokat is olvasni ebben a topikban ami nem kínaiúl írt K10 sztárolás, hanem gyakorlati haszna is van, nekünk zenészeknek. :R

    DAW = Digital Audio Workstation (Vagyis számítógép/PC rendszer kifejezetten audió és zenei munkákra optimalizálva. Manapság szinte minden zenei stúdió szive és központja egy számítógép. A rajta futó DAW szoftverekkel.)

    www.HunnyF1.com

Új hozzászólás Aktív témák