Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
CsCsigusz
tag
válasz Imike_80 #351 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de szerintem elég nagy az akksi ugye kb 5000 mAh. Azt tovább is kell tölteni mint teszem azt egy 1500-2500 mAh-s akksit ami az okostelókba van.
Szóval pl. egy laptop akksit gyorsabban felnyomsz maxra mivel ott nagyobb teljesítményű a töltőd is, itt azért nem hiszem, hogy akkora teljesítménye van, viszont az akksi majdnem olyan nagy kapacitású mint egy laptopé. Szal mintha laptopodat töltenéd a telód gyári töltőjével
Mondjuk látatlanba oktalankodok, lehet hogy oltári nagy baromság az egész és valójában hozzá való a teljesítménye a töltőnek akkor meg a fene tudja, de én kinézem a kínaiakból, hogy a kis teljesítményű töltőt beleteszik mert olcsóbb megcsinálni, a usert meg úgyse fogja érdekelni ha +2-3 órát tovább kell tölteni -
Pompi
MODERÁTOR
Akinek Chrome böngésző kellene (mert ugye elvileg nem kompatibilis, ezért nem hozza le a Play Store): [link]
Feel Good Inc.
-
tomi5244
őstag
válasz pusihusi #352 üzenetére
Így van! Kizárt, hogy 70-80 nál többet adjak egy tabletért. Ezért, most az előbbiekben említett deszkák között vacilálok. Te nyomkodtál 916 DCC.-t ha jól olvastam (vagy CC IPS+)... Annak is kritikus a wifije?
Egyébként nem akarom ajnározni a másik márkát vagy esetleg a jelenlévő masina renoméját rontani de a fórumos olvasataim azt láttatják, hogy a CC supportja lényegesen jobb mint a myaudioé.
-
jFox
addikt
válasz Frusztréthy #333 üzenetére
Szerintem próbálj meg egy hard resetet. Vagy újrarakni a FW-t, esetleg valami frissebbet kicsikarni a MA-tól és azt fel tenni. Nekem is kiugrált az Opera a gyári FW-el, de amióta feltettem a 4.0.4-est azóta nincs gondom vele.
@Smithy87: nekem úgy rémlik ment az 1080p is a gyári lejátszóval. Nem lehet, hogy az MX-ben nem kapcsoltad be a hardveres gyorsítást?
Más: a PH! mobil odala vacakol nekem. Sokszor kiírja, hogy próbáljam később, mert a RIOS motor frissítés alatt van. De már 3 napja. Nektek is ilyen?
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
tomi5244
őstag
Meg nem erősített infó szerint 19.-től 39 900.- a Auchanben.
-
-
5zilárd
csendes tag
Újra lehet indítani a gépet?
Erőt érzek a zavarban..
-
this is life
Ármester
válasz pusihusi #364 üzenetére
Nekem a 4.03 stabilabnak tunik a 4.04 alatt tobbszor volt fc ,wifinel nem lattam javulast,igaz nekem wgyik alatt sem volt gondom a vele.Rootolni meg csak a regebbi verziot lehet ,es joickuspotos ad-hoc wifi miatt sajnakell a root...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
atike
nagyúr
Nos.
Itt ez a lista.
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730Király. És honnan lehet ilyen Usb - Ethernet átalakítót keríteni hozzá? Mármint szerény hazánkban. Taiwan ok, de onnan nem rendelnék ha nem muszáj...
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Na sikerült rá haxolnom a 7"-os billentyűzetes tokomat a 808-ra.
A tab belement, csak a csatlakozás nem stimmelt. A billentyűn mini USB van a tab-on meg ugye micro. Az Auchan-ban kaptan hozzá átalakítót, (690Ft) de az sima adat kábelhez való, ezért szükség volt egy kis forrasztásra (az OTG miatt). Már műxik, csak ékezetek nincsenek.
Hétvégén leirom a menetét Logout-ba, hátha másnak is van ilyen problémája.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
pusihusi
addikt
válasz this is life #366 üzenetére
Köszi, készenléti időd kb. nincs? Akkor szerinted a 4.03 a nyerő eddig?
Üdv. Feri!!
-
Smithy87
senior tag
mikro USB-s 7" os tok nincs? no nem mintha telhetetlen lennék de még is. Egyenlőre a wifi finoman szólva is szar a telóról megosztott mobilnetet is csak 4 es erősségűnek látta 10 cm -ről !!!! Néha meg meg röccen de csodákat nem várok. Most van töltőn, a hátlap melegszik mintha muszály volna :S kb 2 óra alatt ment 5% ról 82 re. Sd vel nincs tapasztalatom mivel nincs értelmes mikrosd-m amit bele tennék. Egy 4.0.3 lehet megy rá egy rootal együtt holnap. Ki akarom próbálni a N.O.V.A. 3-at meg a batmanos cucclit.
-
this is life
Ármester
válasz pusihusi #372 üzenetére
Nekem az jott be jobban ,na'meg a gepnek is ,tartalomfogyasztasra amire en hasznalom szerinten nagyon jo ,miota megvan a laptop tan ketszer volt bekapcsolva...De azert kerdezz meg egy ket embert akik 4.04 et hasznal hogy mik a tapasztalataik,tobb szem tobbet lat ...konkret keszenleti idom nincs mert ket hasznalat kozt max 24 ora tellik el,csak par szazalekt merul ezen ido alatt,de wifi ilyenkor pihiben van.A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet...a progi neve advanced wifi ....stb
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
jFox
addikt
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz this is life #375 üzenetére
"A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet."
Meg az, hogy a Google Naptárat nem szinkronizálja
Feel Good Inc.
-
this is life
Ármester
A naptarat nem hasznalom igy nincs tapasztalatom vele,de olyani en olvastam rola,ha nalad lenyeges a sync akkor csak a 4.04 marad lehetosegnek,megegy jotanacs a gyari launchert ajanlom lecserelni a nova prime-ra ,gyors es kellemes szemelyreszabhato...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz this is life #378 üzenetére
Nem égető, egyelőre elég ha a telefonomon van naptár, de ordas nagy hiba, nem is értem, hogy hogy tudták kihagyni, elég sok androidos teló megfordult már a kezeim között és egyiknél se hiányzott a naptár. Ez alap dolog google / android vonalon. Nekem a 4.0.4 annyira borzalmas kinézetre (az értesítési terület büntet leginkább, és azt azért annyira nem lehet kikerülni), hogy inkább lemondok a naptárról, aztán csak jön majd lassan a JB remélhetőleg.
Én az Apex Launchert használom ICS alatt telón is. Anno megnéztem a Novát is, de nekem ez jött be jobban.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Nunder
őstag
Root-ot próbálta már valaki? Ugyanis AnTuTu-val szeretném piszkálni egy kicsit a procit, de nyilván nem engedi, és eddig nagyon megoldást sem találtam rá. Az általuk promótált Unlock Root nevű csodával is próbálkoztam, zéró eredménnyel. Nem ástam még bele magam, de igyekszem
Ami pedig a gépet illeti. Szerintem annyit bőven hoz, mint amennyit elvártam tőle. Nálam nem volt gond a WiFi-vel, igaz nem is blokkolta semmi a routert. Egyszer tapasztaltam jelerősség esést, de akkor is minimálisat. Youtube tényleg kicsit lassúcska, és a görgetés is eléggé akadozó. Mind a Home-on, mind a böngészőben. Chrome kicsit javított az élményen.
Az előre beharangozott ellenére, én csak két CPU üzemmódot találtam a gépen, Normál és Energy Save. Ezért is kellene az AnTuTu.
Remek ebook olvasásra, amiért nálam már akkor is megérné, ha nem menne rajta semmi sem normálisan.
Nyilván nem egy Transformer, de nem is ezért vannak itt az emberek. Akinek egy jól használható, gyors és mégis szép tablet kell, az nem fog benne csalódni.
Pompi: ez a launcher jól működik a deszkánkon? Mert ígéretesnek tűnik a képek alapján Leginkább a kezelő ikonokat szeretném testre szabni.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Smithy87
senior tag
Na most kapcsolt ki először 4.0.4. alatt. Beállt a főképernyők közötti váltás és kikapcsolt. Szerintem estére vissza butítom 4.0.3. ra amíg nincs cukor rá. A wifinállam borzalom. A céges hotspotot is eldobálja pedig, az egymillió éves galaxy spikám is stabilan látja. Garis csere vagy tényleg ilyen rossz? A launchereket megnézem amint elkapja a netet. Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?
Böngészőnek és a dolphint tettem fel, eddig megy. Akku időről 65% on kaptam tegnap du. 2-kor, és este 7 re merült le nem sokat pihent a wifi erőlködött és Dungeonhunter 3 lett nyúzva rajta. A N.O.V.A. 3 sajnos inkompatibilitást ír. Erre van olyan rom amiben másik gépnek mutatja magát a play felé?
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz Smithy87 #381 üzenetére
Nekem a Skype telepítés után adta meg magát, de ott olyan szintű akadást produkált, hogy arra szavak nincsenek. Restart megoldotta, remélem nem fog előfordulni sűrűn.
RPG szintű játékot lehet találni Play-en, ami frankón játszható? Amint látom ez e Dungeon Hunter valami ilyesmi lesz
this is life: és a gyári 4.0.3-as rom felpattintásáról van valami infó? Ha lesz egy kis időm, átnyálazom a fórumot ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Pompi
MODERÁTOR
Ahogy már elhangzott root egyszerűen csak 4.0.3-ra van. 4.0.3-on egyébként több power profile is van. Visszarakása végtelenül egyszerű, sd kártyára fel kell másolni a csomagot. Factory reset. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít. Ekkor lefut a telepítő és kész. Biztos ami tuti alapon én ilyenkor egy factory resettel kezdtem. Innen le lehet szedni a 4.0.3-at: [link]
Ja, igen persze megy az Apex Launcher ezen a gépen.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
stefyY
őstag
Már tűkön ülök...vajon mikor jön?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
atike
nagyúr
A MyAudio gyárt (vagy legalább ajánl) kiegészítőket a tableteihez? Vagy aki amit gondol meg meg tud venni azt használ hozzá...?
-
-
atike
nagyúr
Konkrétabban arra gondoltam, hogy tok, esetleg fólia, dokkoló, akármi... Van "gyári" direkt ehhez készült, vagy csak az univerzális csodákból lehet válogatni?
-
stefyY
őstag
válasz waterphone #395 üzenetére
...köszi. Na igen, 1 hónapon belül...pedig már megszoktam az ETR-t.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Eddig tetszik a kütyü. De. Térkép 1-2-szer kifagyott és bezárta az alkalmazást. 2-3-szor nyomtam a várakozásra, de láttam, hogy semmi értelme. Ma frissítettem a Maps-et Playen, de azon is csinálta egyszer. Nem nagy gond, csak gondoltam beszámolok róla.
Kérdésem lenne: Ha Pendrive-ot dugok rá, akkor kell valami alkalmazás, amitől látni fogja? Mert csak ha rádugom, nem látja a file-kezelőben.
Tudtok valami jó keyboardot rá, ami tudna magyarul? Nekem nem ajánl fel szavakat az írásnál. Nem lenne nagy elvárásom, csak ha beírom a billentyűn, hogy "pelda", akkor ajánlja fel, hogy példa. De nem teszi, sajna.
4.0.4-esem van. És várom a JB-t! Valami hír, hogy mikor lesz? Üdv. -
Smithy87
senior tag
válasz Smithy87 #392 üzenetére
Valaki akinek a 4.0.3. van fent lefuttatná a teszteket? Kíváncsi vagyok számítsak e javulásra a downgraddel, vagy tényleg hardveresen nem fasza valami és vissza gariba? Btw valahol olvastam,h a wifihez meg kellene nézni az antennát mert szarúl van forrasztva/le lett hagyva valami árnyékolás. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Huawei MatePad T10 Tablet, 9.7", 32GB, Wi-Fi
- Eladó Cube iwork 11 Windows 10 tablet - USB Hibás (10.6", Intel x5-Z8350, 2/32 GB)
- Onyx Boox Page E-ink kijelzős Android Tablet + gyári tok
- Microsoft Surface Go 2 10.5" FullHD Windows 4G/LTE , intel m3-8100Y 8G 256GB- Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra X900 128GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest