- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra
tag
válasz Agent Orange #2401 üzenetére
franc, bocsánat, mellényúltam: most már nem vagyok biztos benne, keresgélek...
[ Szerkesztve ]
CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu
-
Supra
tag
válasz Agent Orange #2401 üzenetére
Hát, akkor agyamra ment a sok firmware csere - elnézést az alaptalan izgalomkeltésért... :-(
-
this is life
Ármester
Sziasztok !
Az enyém végre ismét elkerült a szervizbe,az akksi ko lett,max 40 amit bírt,a töltő is beesett a 220 csatlakozónál,és beirettem a hibalistára a lekapcsolva maradt magot is,idén változtak a fogyasztóvédelmi szabályok szerintem élni fogok vele.Pénzvisszafizetést kérek majd,és szerintem egy másik gyártó készüléke lesz majd a mediából,hacsak nem tudnak prezentálni egy jó darabot.Azért sajnálnán ha nem lenne jó darab belőle mert itt egy nagyon jó,segítséget nyújtó közösség jött össze,akitől több támogatást ötletet kapott az ember mint a hivatalosnak nevezett supportól,és készülék hiányában én se tudok majd annyit segíteni mint amikor a kezemben volt (csak a már eddig alkalmazott módszerek vannak a tarsolyomban).Ami viszont rossz hir lehet itt a debreceni service ponton azt mondták hogy nincs oly nap hogy legalább 1 myaudios tablet be ne kerülne hozzájuk ,még ha nem is ez a tipus mindig.
Mostanában kevesebbet leszek majd mert sürüek lettek a napjaim miattaMindenkinek további szép napot és gond nélküli tablet használatot kívánok
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz this is life #2405 üzenetére
Grat a bébinek. . Eggyik haveromnak is my auido tabija, 2 hét után ment az is a szervízbe. Megírnád mire gondolsz, hogy mi változott a fogyasztó védelmi törvénybe?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
cekkk
veterán
Gratula a babához
Szóval te is debreceni vagy? Lehet nekünk is vissza kellene vinni a tabletet
-
this is life
Ármester
válasz royalka #2406 üzenetére
ha olyan hiba van amit nem tudnak orvosolni akkor pénz vissza ,nálunk a mag off ilyen .ez már pénz vissza alap hiba. Köszönöm fiúk gratulációt ! Debrecen ujkert aho élek. Ha otthon leszek linkelem a fogyasztói dolgot.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Fredo78
aktív tag
válasz nemtomki #2394 üzenetére
Az én akksim időnként olyat csinál hogy nagyon halk pukkanó hang kíséretében kikapcsol a gépezet. Mindezt 40-50%-os állapotnál figyelmeztetés nélkül csinálja. Néha szépen lemerül ahogy kell néha viszont kilövi így magát és totál lemerültségbe zuhan, visszakapcsolni se lehet csak töltés után. ötlet?
-
pimespo
csendes tag
Úgy néz ki, én sem úszom meg a szervizt. Kb. 2 hete kezdett el az akksi vacakolni, de most már csk max. 20 percet bír. Ráadásul nagyon melegszik is, és valószínű hogy 'megdagadt, mivel a kijelzőt is nyomja valami szépen hátulról. Ezért a felső részén meg is jelent egy szép kis folt, ráadásul olyan szinten nyomja hátulról, hogy a kamera felett az üveg már 2 mm-re kiáll az illesztésnél.
Szerintem ez már nem vicc, a litium akksik képesek kisebb tüzijátékot is csinálni. -
plityo
tag
gratulálok az édes teherhez
-
BigBlackDog
veterán
Grat a csöppséghez! Idei fogyasztóvédelmi törvényváltozásokról tudnál esetleg egy kicsit bővebben írni pü-ben, vagy egy link formájában?
[ Szerkesztve ]
-
válasz BigBlackDog #2413 üzenetére
Sztem simán jöhet a link ide be nagy bötűkkel. Hisz sokan vagyunk akik egy hasznáható készüléket vártak.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Fez69
csendes tag
Sok örömöt a kisbabához!
-
Fez69
csendes tag
Az aksi és a kijelzés olyan, mintha kb. 20%-kal el lenne csúszva. Ezért mutat sokáig 100%-ot és ezért lövi ki magát halk pukkanással 25%-nál. Hisz valójában csak 5%. Valami ötlet, kalibráció?
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Ez igen, gratulálok! Így kell kezdeni egy évet!
A géppel hasonló cipőben járok mint te. Ez lenne a 2. csere, vagyis a harmadik készülék ! Amikor az első cserét kaptam, kettőt hoztak ki a raktárból. Az elsőt kibontották és a kezembe nyomták. A készülék oldalán volt egy szép nagy lyuk, mert meg volt bontva a ház!!! Mutattam az eladónak, összepattintotta, berakta a dobozába és visszavitték a raktárba. Gondolom valaki most éppen otthon használja... ha működik neki. Amit ekkor kaptam, azt december 3-án adtam le az Extreme Digitálnál (talán még emlékeztek a mérgelődéseimre) és azóta semmi hír róla. Közben beszéltem a fogyasztóvégelemmel és azt mondták, hogy nyugodtan tereljem jogi útra a dolgot, még a jegyzőkönyvet is szabálytalanul vették fel. Ma írok a MyAudiónak, mert az ED azzal az indokkal nem fizet vissza pénzt, hogy csak akkor tehetik, ha a MyAudio jóváírja nekik. Majd meglátjuk...
Eddig ezekről nem akartam írni, mert nem akartam trollnak tűnni vagy állandó elégedetlenkedőnek. Pedig azt gondolom, valóban próbáltam használhatóbbá tenni ezt a ratyit. Az én választásom egy rendes márka lesz, már gyűjtöm a hiányzó pénzmagot, kettő modell között vacillálok, de majd megoldom ezt a komoly dilemmát.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz pimespo #2418 üzenetére
Az enyémen is ilyen volt a kijelző (a csere készüléken), de nem volt ennyire durva. Pici szürke szennyeződés folt volt csak látható, de ha a wi-fi rendesen működik, nem háborogtam volna érte. Persze így utólag ez nagy butaság volt, hiszen ez a jelenség az érintésérzékeny réteg és az üveg elválására utal. Az pedig idővel tovább romlik!
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Supra
tag
Gondolkozok ezeken a hibákon...
Jó lenne tudni, hogy ezek mennyire általánosak, illetve hány eszközre vetítve fordulnak elő... Az jutott eszembe, hogy nem lehet-e, hogy a kinaiak is a gagyit küldik hozzánk, úgy sem tudjuk/érdemes visszaküldeni...
Olyannal találkozott valaki, hogy maga a HW - kijelzőt, akkut és ROM cserét leszámítva - meghalt volna?
-
cekkk
veterán
Ez mind gagyi.
az olyan alkatrészeket vásorolják fel ezek a gyártók amik nevesebb gyártóm minőség ellenőrzésén nem mennek át.
Lásd jönnek a retina kijelzős kínai tabletek, ezek azok a kijelzők amiket az apple nem használt fel,Más:
Akkor ez a magos probléma, hogy is van, vissza viszem és vissza adják a pénzt? -
plityo
tag
unokatesóm (21 éves leányzó) is kapott egy ilyen csodát karácsonyra... hát nem engedem ide erre a fórumra, az biztos. majd én kezelgetem neki, de ezek a hw problémák igen aggasztóak már...
-
Fez69
csendes tag
Persze sok a gond ezzel a készülékkel, de azt ugye senki nem gondolta komolyan, hogy teljes értékű HD, DCC, HDMI készüléket vesz 40 rugóért? :-)
-
-
pimespo
csendes tag
Korábban, míg jó volt a gép, kb 20%-nál raktam töltőre, úgy bírt kb. 5 órát.
Most már kb. 90%-nál magától kikapcsol egy pukkanás kíséretében.
Ha nem lennének ezek a problémák, elég jó kis masina volna, én a teljesítményével meg voltam elégedve. Egyébként augusztus végén vettem a debreceni MM-ban.
Úgy tudom, hogy az akksira csak 6 hónap garancia van, úgyhogy nem halogatom a dolgot, holnap visszaviszem. -
jFox
addikt
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam. Az akksijelző beragadását leszámítva nincs vele különösebb gondom. Amióta a 1026-os Gadmei rom van fent a lefagyogatás is kb. havi 1-re korlátozódig. Szeptembertől van meg, eddig az akksi is jól bírta.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
TA68
őstag
Persze sok hiba előfordul, de sokat is adnak el ezekből az olcsó tabletekből.
-
TA68
őstag
válasz pimespo #2427 üzenetére
1-2%-ra le kell meríteni a lítiumos akkut is! Tudom, hogy a neten sokszor teljesen mást írnak, de ha nincs eléggé lemerítve, nagyon hamar tönkremegy.(ez a tapasztalat) A tabletekben a töltő áramkör 80%-ig gyorstöltést végez, a maradék 20% csepptöltéssel kerül (kb.2óra alatt) az akkuba!
Még arra érdemes figyelni, hogy először a töltőt a tablethez kell csatlakoztatni, csak azután a konnektorba. -
-
pimespo
csendes tag
A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni.
Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál.
Itt inkább az akksi minőségével van gond. Nekem van egy 2004-es FS Amilo laptopom, de az akksi még most is elmegy 20 percet. Pedig az a gép ütve-vágva volt.
Ami minden akkumulátor élettartamát megrövidíti, az inkább a magas hőmérséklet és a túlterhelés!
Ennél a tabletnél pedig sajnos gyakori a magas hőmérséklet... -
-
TA68
őstag
válasz pimespo #2434 üzenetére
"A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni"
Ez az elmélet, csak sajnos a gyakorlat mást mutat.Van nekem egy 3 éves Samsung telóm és mindig kikapcsolásig merítem. A mai napig tökéletes az akksija. Egyik ismerősöm ugyan ilyen telójában 1 évet sem élt az akku, mert mindig rátöltögetett. Laptopoknál is meg lehet figyelni, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, ha lemerítés nélkül sokat töltőn vannak."Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál."
Lítium akksiknál nem is erről van szó. -
osztraksajt
őstag
Azért nem feltétlenül van így, 1-2 példa távolról sem reprezentatív, brutális szórás van a lithiumos cellák minősége között. Nekem van egy 7 éves SE K750i telefonom amit össze vissza töltögettem világ életében és még most is lazán lehúzza a 4 napot az eredeti akksijával, napi használatban van.
Maradjunk annyiban hogy mindenki csinálja saját hitvallása szerint.
-
TA68
őstag
válasz osztraksajt #2440 üzenetére
"brutális szórás van a lithiumos cellák minősége között."
Ez sajnos tény. -
TA68
őstag
Még annyit tennék hozzá, hogy a litium akkut nem lehet túlmeríteni, mert azt a bele építet elektronika meggátolja.
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
A fogyasztóvédelmi szabályok változása röviden egy cikkben[link]
-
this is life
Ármester
válasz Fritz Teufel #2417 üzenetére
Köszönöm Deception január hatra volt kiirva de elöbb jött,hát elsö látásra szerelem lett egészséges mindene megvan ,úgy hogy minden happy
De hogy ne csak offoljak ,szerintem én is majd a te utadat járom be a tablettel,a mag kikapcsolást azért írattam hibalistára ,mert tudom az nem javítható.Ha jön az új akkor a szervizben,rádobom a system tunert ha offol amit küldenek egyből megy vissza.Ha túl nyúlnak 30 napon mint neked akkor meg elzárkózok a csere elől és pénzt vissza.Nem lenne gond a tablettel de ez akkumulátor mizéria betette nálam a kiskaput,mert hogy mag off az még elmenne,de hogy 4-5 havonta meghal az akkumulátor hát az nem.Van 3 éves telefonom is és a mai napig patent benne minden,pedig csak egy nokia 5230 és az új tulajdonosát is jól szolgálja.Szerintem neked ideje lenne lassan az asztalt verni a 30 napon túli szervizelés miatt....Amúgy ha leírtad volna hogy jártál akkor se trolkodsz,hanem csak óvatosabbá teszed a jövőbeni vásárlokat,te voltál itt aki a support helyett is sokat segített ,próbáltad megoldani a problémád a wifivel,és nem sírni mentél egyből az üzletbe.Aki meg azt mondja 40 ért ne várjunk csodát nincs igaza,ennyi pénzért elvárható hogy legalább 2 évig hardveres döglései ne legyenek a kütyünek, mint ahogy mi is elnézzük a hiányosságait pl: optimalizáció nem sok,gyenge wifi térerő,mag offba marad,tn panel,alacsony üzemidő,néha lefagy,skype csak bluetooth fülessel mert nem ér semmit a mikrofon benne és társai,na meg az erős support ami mögötte van...De az ami neked volt hogy a wifit nem tudja ébren tartani,vagy hogy áramforrás hiányos 220 volt nélkül mert meghal az aksi na az nem benyelhető kategoria.Pedig szerethető tablet lenne .Ui.: bocs hogy hosszú voltam de az ünnepek alatt felk..ta az agyam a tabletem haldoklása ...
-
akon
csendes tag
Sziasztok. Lehet nem a legjobb helyre fordulok, de egy próbát végső elkeseredésemben megér...
Rendeltem Szingapúrból ICOO D70 pro Dual Core tabletet. A probléma az, hogy a tablet tölt, azonban 20-25% körül megragad. Próbáltam gyári konnektoros töltővel, gyári micro usb, telefonom micro usb, 3-4-6 órákat hagytam rajta de 25% felé nem tud kúszni.
Annyira nem értek a tabletekhez, de erős a gyanúm, hogy egy használt, javított valamit küldtek. Ilyen a belseje, valószínűleg
kurváranem így kéne kinéznie. Akksi,kábelek, minden össze vissza... Valaki megerősítené, hogy ez egy javított szar? -
UnConnecteD
senior tag
az miert lehet, hogy egy 18 oras toltes utan 14rol 79%ra toltott csak fel?
-
TA68
őstag
Próbáljátok meg kikapcsolásig lemeríteni az akkut, és 8-10 órát tölteni. 3-4 ilyen ciklus után általában helyrejön az akku.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Eladó Cube iwork 11 Windows 10 tablet - USB Hibás (10.6", Intel x5-Z8350, 2/32 GB)
- Onyx Boox Page E-ink kijelzős Android Tablet + gyári tok
- Microsoft Surface Go 2 10.5" FullHD Windows 4G/LTE , intel m3-8100Y 8G 256GB- Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra X900 128GB
- IPAD 9 (2021) 64GB WIFI, NAGYON SZÉP, FÓLIÁS A KIJELZŐN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest