- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertebrata
csendes tag
válasz Fritz Teufel #1350 üzenetére
Köszönöm szépen Dec.!
Elkezdem bogarászni a témát.
-
naki70
csendes tag
A győri Media Marktban nincs ilyen, most hívtam őket. Hol kapható 40 körüli árért Győr környékén?
-
Zollkid100
tag
Elnézést előre is az offért, de gondoltam ide is leírom a bajom, hátha a kis tabletes csapatkám segítőkészebb mint az alaplapos topikban.
Szóval:
Lenne egy apró kis problémám.
Az alaplapom egy ASUS M4A78 Pro típusú darab.
Windows (7 Home Premium 64 Bit) reinstall után feltettem a drivereket.
Miután az AMD hivatalos support oldaláról letöltött chipset drivert(780G) tettem fel, nem bootol be a Windows AHCI módban, csak IDE emulációval. Ugye a chipset driver(csomag) tartalmazott egy AHCI drivert is és ez is feltelepült. Kérdésem, hogy ez miért van, és hogyan lehet orvosolni, hogy AHCI módban menjen a gép.
(Win telepítéskor AHCI volt kiválasztva a BIOS-ban és úgy is települt fel a rendszer)
Köszi a segítséget előre is.
Zoli. -
-
p0rn
tag
válasz darthsmoke #1352 üzenetére
Nincsmit
Én a soroksári MediaMarkt-ban szoktam nézni ott mindenből van készleten.
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
Zollkid100
tag
-
MrPetya19
addikt
válasz Zollkid100 #1360 üzenetére
De azzal az a bajom, hogy 4:3-as.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
darthsmoke
Korrektor
válasz Zollkid100 #1360 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a 808DCC ROM-ja már nagyjából kiforrott, egy új készüléknek meg csak ezután jönnek elő az idegesítő bugjai.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
válasz darthsmoke #1362 üzenetére
Igaz, de arra is lehetnek akár még jobb romok is. Ki tudja mit hoz a jövő. Lehet mi is kapunk JB. Habár én nem várok megváltást tőle.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
UnConnecteD
senior tag
jelentem megvettem. meg ki sincs bontva. mire ugyeljek, igy elso nekifutasra?
-
Lala6
őstag
Na így néhány nap után megosztom a véleményem:
808 DCC-t vettem akciósan 40.000-Ft-ért. Sokat olvasgattam a fórumot, és egyértelmű vételnek tűnt. Előtte volt egy WayteQ X-Tab100is-em, de kisebbet szerettem volna.
A lényeg, hogy nagyot csalódtam a MyAudio tabletben. Kétmagos ugyan, de sehol nem veszem észre, hogy gyorsabb lenne, mint az 1 maggal rendelkező WayteQ. A kijelző az IPS után hatalmas csalódás, fakó színek, semmi csillogás.
Netezés közben néha megbolondul és össze-vissza görget, sajnos amikor jól tenné a dolgát akkor is akadozik.Én most eldöntöttem, hogy ezután csak márkás TAB-ot veszek, nem kísérletezek tovább ezekkel a noname-ekkel. Inkább gyűjtögetek rá tovább, mert ennek így semmi értelme. Van ugyan egy tabom, de használni csak kompromisszumok árán tudom.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz UnConnecteD #1364 üzenetére
Most, hogy megvetted és mereven nézegeted a dobozt, bátran meg is érintheted. Később, ha már minden bátorságodat összeszedted, nyugodtan ki is csomagolhatod. De óvatosan. Elsőre leginkább arra ügyelj, hogy le ne ejtsd!
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
darthsmoke
Korrektor
válasz Fritz Teufel #1367 üzenetére
Tényleg ennyire szörnyűek? Én most készülök venni egy ilyet. Ne tegyem?
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
cekkk
veterán
válasz darthsmoke #1368 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele, de aki egy közel 100 ezer forintos gép tudásához méri és azt hiszi tud is annyit és megveszi majd panaszkodik az magára vessen és ne a gépet szidja! Ott azért a szoftver nem 1 programozó optimalizálja. Míg itt lehet egy sem
-
JoHnni
senior tag
válasz darthsmoke #1368 üzenetére
Én speciel teljesen elégedett vagyok a géppel, sajnálnék kiadni kétszer ennyit egy tabért, amire használom arra megfelel a 808dcc is. Napi egy órát nyomkodom kb, néha + filmnézés, eddig kitűnően tette a dolgát, én nem bántam meg. Inkább az lehet a gond ezekkel, hogy elég nagy a szórás ami a minőséget illeti, ha ki fogsz egy rosszabb darabot akkor van vele szívás bőven.
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
darthsmoke
Korrektor
Hát...
Nekem volt Motorola Xoom-om (Tegra 2 chipset), nem gyári, ráheggesztett Jelly Bean rendszerrel, és akkor is szaggatott, meg ugrált összevissza.
Ez a benchmarkokban legalább 1,5x annyi pontot szerez, és feleannyiba kerül. Ha így is szaggat, még mindig ugyanott vagyok.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
cekkk
veterán
válasz darthsmoke #1371 üzenetére
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Én csak akkor vennék olyan drága tabletet ha azzal pénzt keresnék, mert akkor kell e minőség. Na ezek nem arra valóak még, ha meg otthonra kell 1-2 órát nyomogatni arra tökéletes. -
Cserélj romot, meg fog indulni.
Darthsmoke :
Ár/érték arányba nem rossz. Igaz a concord most oda vágott az ips-el, csak hát nem tudjuk milyen lesz. Mert ahogy tapasztaljuk, hiába a jó vas ha nem tudja kihasználni a gép szoftvere.JoHnni:
Remélem 2. -ra már egy működő darabot kapok én is.[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
-
darthsmoke
Korrektor
Arról nem is beszélve, hogy a 175 fokos szög egyrészt nagyon forró, másrészt miért kéne egy tabletet egy szögben ülve nézni?
Bocs, sok L'art pour l'art-ot nézek.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Fairplays
aktív tag
valaki tud választ adni arra hogy 480 mb belső tárhely és 2 gb belső sd kártyán lévő szabad hely mellett miért nem települ a need for speed most wanted? kevés helyre hivatkozva....
-
Gzolo
senior tag
Csak megerősíteni tudom az írásod, én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, még az első Mediás akcióból van, és nagyon jól működik!
A mélyalvásos lefagyás és merülés problémájára van már megoldás? Eleinte az hittem hogy Gadmei 10.11-el már nincs ez a gond, de újra előjött.
-
zsolt64555
csendes tag
most hogy letölttöttem a 10.26 rom ot látom hogy benne van az aml_autoscript ami a boot-olást kijavítja!
ugyhogy a multkor hülyeséget irtam az init.d vel kapcsolatban,,,,bocsi -
Fritz Teufel
addikt
A merülés-probléma megoldása: kapcsold ki a mobiladatok funkciót. Jelentős javulást lehet vele elérni.
Beállítások->Adathasználat->Mobiladatok ki/beA alvó állapotban történő lefagyást csak a MyAudós első ROM-mal tapasztaltam. Volt szó arról is, hogy a képernyő furcsán fényes lesz, ha újra aktiváljuk a kijelzőt majd picivel később elmúlik. Nos, a Gadmei ROM-okkal ez még nem fordult elő. A meglátásom az, hogy ÉRDEMES MINDENKINEK CSERÉLÉNI A ROM-OT GADMEI 10.26-RA.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
derrik
őstag
Szeretnék torrentezni. De a qTorrent látszólag átveszi a fájlt letöltésre de nem csinál semmit! Milyen beállítások kellenek vagy melyik appot használjam helyette?
-
-
vation
tag
Sziasztok,
Ezzel a géppel szemezek, és arra lennék kíváncsi van valami használható tok hozzá?
Köszi
-
vation
tag
másik topikban olvastam, hogy egy másik táblához, Galaxy tab tokját használta valaki, ami szintén 98% ig jó volt hozzá, tehát ha van pontos méret akkor még az sem lehetetlen..
-
p0rn
tag
-
-
vation
tag
Mennyit bír az aksija?
Illetve milyen levelező kliens van rajta, vagy mit lehet rátenni?
Köszi -
Alap google levelező.
Más:
Megjött a motyó. feltoltam a 09.23-at + root + build.prop. Este elkezdem belakni majd.
Szer:
Hiába cseréltem a build.prop-t nem engedi a chrome-t letölteni (tudom hogy van külső link),de nem úgy volt hogy így már enged több mindent leszedni?[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
válasz Fritz Teufel #1380 üzenetére
Megnézem majd, de nem a Standby merülés a gáz, hanem hogy amikor befagy alvóban, akkor szívja le az aksit. Gadmei 10.11-re Titanium backuppal hoztam át az alkalmazásokat, lehet ott valami okozza a befagyást?
Abszolutt random, van hogy egy órán belül, van hogy 2 nap utan fagy be. :S -
JoHnni
senior tag
Sajnos nem fogsz hozzá találni méretpontos tokot. Az a gond, hogy 8"-os a tabunk, amivel nem lenne gond, de 16:9 a képarány, ergo elég szűkös a kínálat,szinte 0. Rengeteget keresgéltem, ebayen is többször, sikertelenül. Egy kínai shopból sikerült rendelni méretpontos tokot, még ugyan nem érkezett meg, de amint megvan, megírom. Egyelőre ez az egyetlen járható út van. MyAudio-ra se lehet számítani, még szeptember elején ígérték hogy hamarosan lesz hozzá tok...
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
PoLizei
aktív tag
Ma nekem is reggelre kikapcsolt (lefagyott), és az esti 100-ról 74%-ra merült wifi nélkül Eddig még az akksihasználat nem tűnt fel, de most tudom, hogy este húztam le a töltőről. A háttérben futó, netet igénylő alkalmazások pl. levelező, FB, FB Messenger esetleg nem okozhatják a hálózat hiánya miatt?
P*L****
-
-
pikkasz007
csendes tag
Sziasztok! Már egy ideje figyelgetem a fórumot 3 hete vettem a tabot,de már előtte is olvasgattam.
Összességében meg vagyok elégedve vele. Legtöbbet netezek rajta,hébe hóba egy kis játék,zenehallgatás (webrádiók,mp3)házimozin keresztüll,de filmnézésre is használom hdmi átalakító segítségével. Van amikor be se kapcsolom a nagy gépet csak rádugom a hdmi-t meg a vez nélküli egér+bill-et a tabra és a nagy tv-n netezek,csak mindezt szép csendben(hűtés zaj nélkül) és nem utolsó sorban energiatakarékosabban mint az asztalimmal. Tehát elég szépen ki van használva,napi 3-4óra folyamatos nyomkodás,ha nem akkor is a wifi állandóan bekapcsolva torrent miatt,plusz este általában egy film(kijelző nélkül,hdmi-n). Éjjel töltés másnap folyt köv.
A sok segítségnek köszönhetően amit itt olvastam a fórumon (név nélkül mkinden segítőnek köszönöm.) elég jó kis gépet sikerült varázsolni belőle. Nem bánom hogy nem egy 80 v. 100 ezres gépet vettem. Leszámítva a hibáit ami van(nekem is mégis szeret a párom :-) ) tökéletes nekem.
Jöhet egy kis feketeleves:
Kijelző:gyorsan invertálódó színek. Erre megoldás ha fekve kamerával lefelé használod,erősen programfüggő de netezni tökéletesen lehet úgy is.
Alvó mód fagyás: normál mód cpu mellett nem jelentkezik (Gadmei 10.11)
Wifi szakadozás : mióta gadmei 10.11 nálam semmi gond a wifivel.
Görgetés netezésnél: weboldalfüggő,van ahol zavaróan szaggatva görget, de finom "pöccintős" újjhasználattal javítható. :-)
Töltő: remélem egyedi más még nem írt róla. Beesett a dugó villája..... mozog a tápegységben. Ha lenne hozzá való csvarhúzóm már beragasztottam volna.
Összegezve, amit eddig már sokan mondtak ezért a pénzért megéri.Aki nem sajnál 80-at kiadni egy felsőbb kategóriásért az tegye,biztosan jobb,de ne felejtsük hogy az már duplája,baj is lenne ha nem lenne kétszer olyan jó. -
UnConnecteD
senior tag
nem talalom a TV program serialjat, csak a felhos, meg a 2 zeneletoltos kupon van meg. milyen papirt keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest