- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Pedig a srácok nagyon igyekeztek, tele van hibajavítással ez az új ROM.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
eckmester
tag
válasz Fritz Teufel #2201 üzenetére
Ebben biztos igazad van, de szerintem és a tesztek alapján lassúbb a tab.
-
üszök
őstag
válasz eckmester #2202 üzenetére
A Six Guns nekem is mintha akadozna vele,de ezzel van csak Wifim az ágyban,és én tulajdonképpen ezért vettem.így egy darabig kénytelen vagyok ezt használni.
Én is gondolkoztam rajta,hogy vissza teszem a Myaudiót és januárban vissza viszem,hogy nem jó.De ha még eljutnék oda,hogy levásárolhatom az árát,akkor sem tudnék mit venni,mert nincs pénzem pótolni.Ebben az árban meg nem nagyon van más alternatíva."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Fritz Teufel
addikt
Ez igen komolyan nevezhető alternatívának. Legalább is nekem ez az...
Ráadásul erre valóban jön Jelly Bean és főtött ROM-okkal is vastagon támogatva van. Csak az MHL kábel drága picit, de már 4000 körül találtam hozzá noname-et.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
greenmelon94
tag
Srácok, input laggal csak én találkoztam? Kipróbáltam az Angry Birds SW Hd-t illetve a Modern Combat 4-et is, fut is teljesen "smoothul" meg minden csak épp van egy laza fél másodperces késés az irányításban a képernyő érintésétől számítva. Mondjuk az egész rendszerben megvan ez az effekt csak nem ekkora mértékben.
-
üszök
őstag
válasz Fritz Teufel #2204 üzenetére
Nem szeretnék 7 collt,és ez 60 pénz.Még ez talán szóba jöhetne[/L ]de ebből februárig nem hiszem,hogy lesz a boltokban.És én a Médiában vettem,úgyhogy abból a kínálatból kéne választanom úgyis.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
this is life
Ármester
Deception csak arra celzott hogy nem javallot noname kinai gyarto brandelt keszuleket venni,mert cc,myaudio,prestigio,aurora,navon es tsai mind ilyenek. Vagy ha toluk veszel nagyon meg kell valogatni hogy melyiket,mert nem mindegy a support ,mert a jo hardver meg magaban nem jelent semmit sem sajnos..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vizo74
csendes tag
Bocs, hogy ide írok, de lehet itt többen olvassák...
708dcc papír szerint 1.6Ghz, de antutu szerint max 1416Mhz.
szerintetek jól van ez így? -
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A processzor sebességével több ilyen gyártó is variál. Itt arról van szó, hogy azt írják akár. Ha valaki ismeri a magyar nyelvet, akkor tudja, hogy ez mit jelent. Jogilag tiszta az ügy. A processzor valóban képes a megadott sebességre, azonban ezt visszafogják a túlmelegedés miatt. Miért? A túlmelegedés idő előtti elöregedést is okozhat, de itt az érzésről is szó van. Senki nem szereti, ha a holmi szinte süti a tenyerét. Csupán erről lenne szó, át is vernek meg nem is.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz this is life #2207 üzenetére
Tökéletes meglátás, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Köszönöm!
-
MrPetya19
addikt
válasz Fritz Teufel #2204 üzenetére
Azon nincs tv kimenet, csak a 10-es tab2-őn.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Fritz Teufel
addikt
válasz MrPetya19 #2213 üzenetére
Remek meglátás... lenne, ha igaz lenne. A Galaxy S II-n sincsen HDMI kimenet, és mégis ráköthető a HDMI bemenetre. Erre való az MHL adapter. A Galaxy Tab 2.0-hoz is az való. Fentebb írtam, hogy noname verzióban láttam az árgépen 4000 forinttól ilyent. A gyári Samsung borsosabb, de minőségibb.
-
MrPetya19
addikt
válasz Fritz Teufel #2214 üzenetére
De nincs rajta tv kimenet. Írd be a googleba, és olvasgass. Teljsen idiótának azért nem kéne nézni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz MrPetya19 #2215 üzenetére
Igazad van, revideálom magam. Egyébként nem néztelek semminek sem, főleg nem idiótának.
Mentségemre legyen mondva:ED honlapjáról idézet
"Jellemzők:
Kijelző: 7.0" WSGA (1024x600) 16bit TFT, Multi-Touch Érintőképernyő, Giroszkóppal
Processzor: ARM Cortex A9 (1GHz) - 2 magos
Memória: 1GB RAM
Merevlemez: 8GB Flash
WiFi: 802.11a/b/g/n
Bluetooth: 3.0 + A2DP
Interfész: 1xmicroUSB 2.0, 1x3,5mm audio jack, 1xTV kimenet
kamera: Hátlapon: 3 Mpixel, LED Vaku, Előlapon: 0,3 Mpixel
Akkumulátor: Li-Pol, 4000mAh
Tömeg: 344 gramm ( 193.7 x 122.4 x 10.5 mm )
Op. rendszer: Android v4.0 (Ice Cream Sandwich)"Másrészt, ezt még maga a Samsung sem döntötte el, hiszen a GT-P3113 (amerikai kiadás) User Manuáljában szerepel.
Aztán meg sokat nézegettem a GT 7.7-es készüléket is, amin biztosan van MHL/HDMI támogatás és az is bekavarhatott.
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Telepítettem az új Romot!Köszi Deception igen hasznos munkáit és persze MINDNKIÉT aki próbálja ezt a készüléket minél tökéletesebbre fejleszteni..nem egyszerű:-)...szóval az én tapasztalataim:az utcsó Romom:Gadmei 10.26-os volt...most a 11.28 asal talán kicsit gyorsabb.. viszont szerintem a görgetés akadozik...a Wifit most is eldobja....csúszka nélkül is...lehet fel kellene tennem a phantom build.propot...és lehet h nem a gyári launchert kellene használnom...nem tudom...véleményetek szerint mi az ideális...már tényleg nem tudom...Köszi a válaszokat...játékokat még igazán nem próbáltam...HDMI vel szintén akad...ezt sem értem...
-
stefyY
őstag
válasz pecsekroli #2217 üzenetére
Én novát használok, semmi bajom vele.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettem Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni. -
this is life
Ármester
válasz pecsekroli #2217 üzenetére
Ami a legtemposabb duett volt,az a myaudio0923 rom phantom buildproppal,az a legfurgebb a gepemen az antutu quadrant szerint is,de azzal meg az a baj hogy nincs dual display,azon csak tapipad a tablet,es ugy eleg gaz hasznalni. Ami sorrendben jo az a gadmei1026 phantommal,azon kicsit kevesebb pont van de a hdmi dual display akadas mentesen megy. Amin meg erdemes valtoztatni az a launcher,azt cserelni kell az apexra,vagy a nova prime-ra,en a nova mellett tettem le a voksom,jol szemelyre szabhato es porgos ezerrel. A legujabb gadmei rommal az a bajom hogy van egy ket kedvenc alkalmazasom ami nem fut valamiert alatta,a tesztprogramok szerint az elozo gadmeies rom sebesseget hozza. Erzesre talan egy lehelletnyit furgebb mint az elodje,de gyari launcherrel az is akadozik,pontosabban darabos. Nalam egyik rom se oldja meg a mag off problemat,ellenben a wifi megy a tabletemen gond nelkul,de alapbol is jo volt a wifi a kutyuben. Talan meg ami eszrevetel reszemrol,hogy miota visszajott szervizbol a tablet ,valamiert a wifije hatvanyozottan jobb lett.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
eckmester
tag
A szakértő kollégáktól kérdezném, ha a telepítő ROM-ban a g11refE8-ota-eng.bestidear nevű zip-ben lévő system-ben lévő app mappából törlök programokat, cserélek, vagy hozzáadok, akkor téglát csinálok-e a gépből ?
[ Szerkesztve ]
-
pecsekroli
csendes tag
válasz this is life #2220 üzenetére
Köszönöm a Válaszod!!!Már közben váltottam a nova-ra!és tényleg jobb,nem darabos!a wifi viszont nagyon zavar...sajnos ez már lehet h hardverhiba...a wifi jelem is gyenge...de lehet visszarakom a 10.26ra a Hdmi miatt....
-
this is life
Ármester
válasz eckmester #2221 üzenetére
Inkabb rootold es system tunerrel'tavoltsd el ami nem kell,en ezt szoktam tenni,a rendszer ujra rakasa utan,eluszor uninstall,majd ha nem okoz gondot amit eltavolitottam akkor ugyanugy a system tunerben a backup-bol is torlom oket...
-
eckmester
tag
válasz this is life #2224 üzenetére
Tudom, hogy ez nem verseny, de a Phantom ROM-mal ez 9706.
-
pecsekroli
csendes tag
Szeretném megkérdezni ha a phantom build.propt cserét akarok csinálni akkor szükséges előtte rootolni?mert nem tudom a 10.26os buildját letörölni és így feltenni a phantomot sem...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz pecsekroli #2226 üzenetére
Szia!
A root szükséges, mert egy rendszerfájlt szeretnél módosítani. Ha jól szeretnéd csinálni és biztonságosan, akkor előtte másold ki valahova az eredeti build.prop fájlt. Ha nem tetszene a moddolt verzió, akkor csak felülíratod az eredetivel és helyreáll a világ rendje.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz eckmester #2221 üzenetére
Szia!
Tégla semmiképpen nem lesz belőle, de a telepítés nem fog lefutni. hibával meg fog állni és reboot fog következni. Nem elég kicserélgetni az applikációs fájlokat, mivel azoknak függőségeik vannak. Nem ilyen egyszerű dolog ROM-ot főzni
-
pecsekroli
csendes tag
válasz Fritz Teufel #2227 üzenetére
Szia!Köszönöm szépen!már közben megtörtént:-)nem mentettem el az eredetit...bízom az itt leírtakban:-)most tesztelem:-)a wifire vayok nagyon kiváncsi..szerintem nekem az van mint Neked!most már én is mindent kipróbáltam:-)....ami feltűnő:az új Romnak szebb a képe mint 10.26+phantom...bár az gondolom talán ez stabilabb....még a HDMI vissza van...nem tudom darabos e.....
-
pecsekroli
csendes tag
A HDMI most is darabos....a wifit még nem tudom...de lehet h visszarakom a 11.28ast a phantommal...csak mert szebb a képe...nem tudom h érdemes e...
-
pecsekroli
csendes tag
A wifit is dobja......ugyanott vagyok mint reggel..
-
pecsekroli
csendes tag
Esetleg valaki próbálta a 11.28ast+phantom párost?:-)
-
Agent Orange
csendes tag
válasz pecsekroli #2232 üzenetére
Én kipróbáltam de nálam még mindig 8600akat csinál antutuval, hiába build prop csere de a betekintési szög az kjó ezért siratom ezt a probálkozást.
-
this is life
Ármester
válasz pecsekroli #2232 üzenetére
Igen en de nalam is kisebb volt a tempo az antutu szerint,ez meg nem zavart volna,hanem az mar gaz volt hogy jo par aslkalmazas nem fut valamiert alatta. Amugy az hogy tesztprogramok mit mutatnak nem szamit,hanem ami a lenyeg lenne hogy a hibakat javitsak benne mint pl wifi eldobas ,proci mag offba maradasa,vagy hogy az eddig ics404 alatt futo programok gond nelkul elinduljanak rajta. Na eztba kriteriumot nem treljesiti igy nem is nyer vele az ember semmit sem.
-
Fez69
csendes tag
Amióta rátettem a MyAudio 09.23 romot és letiltottam a képernyő zárat az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel a szerkezet. Gyorsan, hibátlanul fut, elfogadható wifi térerővel. HDMI nálam nem szempont. A játékok jól futnak (Dead trigger, NFS MW, Real Racing 2, stb), filmek, YouTube akadásmentesek. Teszt programok meg nem érdekeltek soha. Nekem bejövős.
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!:-)Ma visszaraktam a 11.28as ROMot a kép,és hang miatt...még nem tudom h a phantom build proptot is visszategyem e....aki próbálta légyszi írja le a tapasztalatait(mi változott az eredetihez képest)...mert csak "úgy" már nem akarom feltenni:-)Kösziii
-
Fritz Teufel
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Fez69
csendes tag
-
üszök
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
this is life
Ármester
Dec ezt nem tudod miert csinalhatja az akksi 75-50% ig merul rendesen aztan hirtelen leesik nullaresa es ki is kapcsol a tablet,azt hiszem az uj evet szervizzel nyitom... Ami a kepen van azt sima csuszka nelkuli bill zar alatt muvelte,de ha hasznalom akkor is max 1 orat birmis nyussz .
[ Szerkesztve ]
-
Miksz
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
plityo
tag
Boldog Karácsonyt Nektek!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz this is life #2245 üzenetére
Igazából ez a 8 és fél óra folyamatos Wi-fi mellett viszonylag korrekt adatnak tűnik. Egyszerűen az akkumulátor töltöttség kijelzése nem az aktuális állapotot mutatja. Ilyen gyorsan az akkumulátor nem képes lemerülni, ez biztos. Ezt most vagy egy alkalmazás produkálja, vagy újabb hiba. A javaslatom a következő:
1. Full wipe és reinstall valamelyik MyAudio ROM
2. Pár napig a gyári ROM modding nélkül. Ha a hiba nem jön elő, akkor mehet a modding. Megint várni kell és ha minden rendben, mehetnek vissza óvatosan az alkalmazások.
3. Ha a hiba full wipe után szűz MyAudio rendszerrel is előáll, akkor jöhet újra a szerviz minden további móka nélkül.Nem lehet úgy használni, hogy soha nem tudhatod, hogy mikor fog lemerülni. Ez egy mobil eszköz, fontos a mobilitáshoz a hiteles akkumulátor töltöttség adat.
-
MrPetya19
addikt
válasz Fritz Teufel #2249 üzenetére
Esetleg megér egy próbát egy külső akksi figyelő app. pl battery hd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- További aktív témák...
- Onyx Boox Page E-ink kijelzős Android Tablet + gyári tok
- Microsoft Surface Go 2 10.5" FullHD Windows 4G/LTE , intel m3-8100Y 8G 256GB- Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra X900 128GB
- IPAD 9 (2021) 64GB WIFI, NAGYON SZÉP, FÓLIÁS A KIJELZŐN, ÜZLETBŐL
- Apple IPad Air 4 - Wi-fi+Cellular (AJÁNDÉK Pencil)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest