- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hestia
csendes tag
A55-öt nem hallottam.
Akkor miért írok: DX50 lecserélése miatt volt A45, majd A105 és most van DX160.
Amivel hallgattam: SRH840 fejhallgató, XBA-N3 füles (egy ideje a gyári 4.4-es kábellel).
A45 és A105 hangja szinte azonos. Talán picivel több a sub az új modellben. A Sony sw nálam lefagyott az A45-ben 2x is a vásárlás napján. A kártyán lévő zenék rendezése pedig „szétcsúszott”. A gyártó szerzői jogi védelme nem tréfál.
Az A105 szépen zenélt, de mindkettő EU piacos Sony halk. A hangerőkorlát néhány régi lemez élményét elrontotta (pl.: Csajkovszkij - 1812 nyitány). Mindezt nem csak a fejhallgatóval, hanem az egyébként könnyen hajtható fülhallgatóval is.
A hangerő korlát – űgy emlékszem az A105-ben ideiglenes – kikapcsolása sem segített. Az Android miatt viszont az üzemidő csak az elődjének a fele, ami azért még így is jó. Rádió már nincs benne, bár a 45-ben nem sok adó jött be.
Mindkét Sony-t már másnap visszavittem, most újra kínai lejátszóm van.
A DX160 hangereje bőséges, hangzása meleg. A kiegyenlített kimeneten dinamikusabb, több a sub. Nem túl analitikus, de talán ettől hosszan hallgatható. Persze a 3.5-ös normál kivezetés is jól szól. A fejhallgatómmal is játszva boldogul. WiFi-t, BT-t nem használom, a 2019-es ebben állítólag gyenge. Valamint a 3.5-ös aljzat az idei verzióban már boldogul a mikrofonos vezetékkel is.
Jó kérdés, ha a Sony-k erősítője nincs korlátozva, hogyan döntenék közöttük most.
Az A105 és a DX160 hangzása – nekem – közel azonos, de a kiegyenlített kivezetés miatt utóbbi jobb.
A Sony software miatt biztosan nem választanám az A45-öt. Az üzemidő csökkenés ellenére sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest