Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat! :R

    Kicsit vicces volt a dolog, hiszen a Yamaha soha nem tartozott a kedvenc motoros márkáim közé, én magamban a Honda és a Suzuki mögé helyeztem rangsor szerint és őszintén szólva csak azért mentem el ebbe a konkrét Yamaha szalonba, hogy meg tudjam nézni élőben az ott árult használt CBF600-ast, ugyanis a közelben egy Honda szalon nem volt, ahol lett volna készleten. Aztán a helyszínen megláttam ezt az XJ-t és azután nem volt kérdés mit is szeretnék. Érdekes dolgok ezek. :U

    Djuree: Gondolkoztam rajta, hogy az XJ-t második motornak használom a pocketbike mellett. ;] :DDD Végül a pocketbike maradt, cserébe rendeltünk a motorra gyári bukókeretet és egy Yamahás tankvédő matricát, valamint a tulaj 20%-os kedvezményt adott a nála vásárolt ruházati kellékekből. Ez is nagyon jól jött, hiszen első motor lévén, még rendes bukósisakom sem volt, így egy helyen be tudtam szerezni a sisakot, egy normálisabb (nyári) kabátot, valamint egy cipőt is.

    A teljes képhez hozzátartozik az is, hogy ez a motor 2009-es gyártású, de azt hiszem a hozzá adott extrák (doboz + ABS) és a jelentős pénzbeli engedménnyel összességében kifejezetten jól jártam.

    Már várom a pillanatot, amikor végre átvehetem. :DDD

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák