- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Erre akkor senki?
[link]" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Daywalker
addikt
válasz pityaa23 #54449 üzenetére
Azt remélem vágod, hogy nem az okmányiroda hátuljában fénymásolják ezeket, tehát nekik erre 0, azaz nulla ráhatásuk van. Szóval hiába mondták, hogy "náluk ez van" hanem máshol is ez a helyzet, mivel nyár van, szabadságolások stb, lassabban haladnak a központi nyomdában is. Itt max azzal lehet gyorsítani, hogy a központiba mész elsőre és ott kéred a személyes átvételt, ha készen van.
DonThomasino: azt gondolom, hogy ha valami a márkaboltban 40e forint, akkor kicsi az esélye, hogy eredetit kapj újonnan a feléért...(amin ugye az eladónak is van haszna már...)
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz pityaa23 #54449 üzenetére
Itt, vidéken még rosszabb a helyzet: május elején iratkoztam be tanfolyamra 2 éven túli A1-gyel, és még csak ma este lesz a 3. forgalmi órám (összesen 5+5 órát kell vezessek). Mikor lesz ebből jogsi?!
Na ezért napoltam el a motorcserét, és mentem el inkább a haverjaimmal a kicsi nyergében túrázni. Nehogy már egy teljes szezont kihagyjak egy vacak papír miatt. Motorozni (bármivel) jobb, mint motort birtokolni, és itthon nézegetni. Most persze még kevesebb lett a pénzem, de seráfütty. Majd szezon után hátha az árak is lehjjebb csorognak egy kicsit.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz DonThomasino #54428 üzenetére
Hm,helyi az eladó. Sztem igazi fox inget nem kapsz 20 rugóért Kérdezz már rá,hogy van e mocis boltja vagy csak magánszemély? Mert elmennék meglesni élőben
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #54455 üzenetére
Itt sem az oktatóval van a fő gond (bár ő is volt tíz nap szabin, meg utána én is egy bő hétig), hanem a vizsgáztatással: Kecskemétről jár 2 hetente egy idős fószer autósokat-motorosokat-traktorosokat vizsgáztatni, így nehéz időpontot kapni, hetekre előre le kell kötni.
szerk: beletörődtem, már nem is idegesít. Előbb a kicsit úgyis el kell adni, hogy másikat tudjak venni. Az meg nem lesz egyszerű szerintem...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
pityaa23
senior tag
válasz Daywalker #54452 üzenetére
Természetesen tudom, hogy nem tehetnek róla, nem is úgy értettem, egy kis humor akart lenni, még módosítani is akartam mert tudtam, hogy valaki ezt fogja kiemeli a szövegből. Egyszerűen csak valakinek meg kell lakolnia a kellemetlenségekért ennyi lett volna a lényeg.
bogyo112 Hát ez elég katasztrofális akkor. Gondold el, sikerül a motorcsere, a csótányt már eladtad és te is nézegethetnéd még 2 hónapig a motort, mert ilyen lassan mennek a dolgok.
-
Daywalker
addikt
válasz pityaa23 #54457 üzenetére
Értelek
Egyébként egy pozitív példa: én más ügyből kifolyólag a 2. kerület adóosztállyal szívtam. Múlt hét szerdán kaptam egy levelet, amire csütörtök este írtam egy e-mailt, tegnap pedig megjött a válaszlevél (postai úton, tehát már pénteken megírták a levelet és fel is adták)."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Bakker tényleg nem vezethetek sikeres vizsga után az okmányirodai új jogsi adatlappal csak ha megjön az új jogsi 3-4 hét múlva? (annak ellenére hogy központi okmánIrodába kértem ott állitolag gyorsabb)
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz pityaa23 #54465 üzenetére
Úgy jársz a legjobban.
bigdady!
Sajna ilyen a renccer; értelmet sok mindenben nem érdemes keresni. Hiába kezedben a papír, míg át nem ér a bürokrácián addig ha megállít a rendőr nem látja hogy van érvényes engedélyed vezetni. Calm down; foglald el magad valami mással arra a pár hétre míg megjön az új kártya.Más.
Kriega akció a Motoroázisban Én tavasszal vettem egy R25-t, pipec cucc, tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
fattyu
veterán
válasz FIREBLADE78 #54474 üzenetére
imádom az ilyen sünöket. egész soknak van ilyen tévképzete hogy ő jogalkotó. még fegyvertartós korszakból rémlenek ezek, meg a légyszi ne kreáljál már újat itt a sufniban egyedül hanem alkalmazzad ami van.
szóval lehetőleg ne ajánlgassunk olyat amivel megütheti a bokáját. meg jogszabályba ütközik.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Debilon
addikt
rendőrség (ig.rend.) az eljáró ha feljelentenek...különben sem menne bíróságra az ügy maximum akkor ha jelen esetben feljelentik, kap egy határozatot bírságról és megfellebbezi
ha nem írja alá a helyszíni bírságot (ami első körben lenne) akkor van feljelentés, ha kapásból feljelentés lenne ahhoz meg senki nem kéri a beleegyezését aláírással vagy bármivel, hogy feljelenthetik-e...
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
FIREBLADE78
addikt
Nem érdekel. Úgy sem tiltanak el. Max bírság. Nem fogok várni egy hónapot. Már két hét eltelt. Benne vagyok a rendszerbe.
-
fattyu
veterán
válasz FIREBLADE78 #54477 üzenetére
ez a szíved joga.
ne propagáld és ne bátorsítsd a népet a szabályszegésre.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
vlevi
nagyúr
En viszont pont azt hallottam, igaz, nem rendőrtől, hanem vizsgáztatótól, hogy azért nem vezethetsz a viszgapapirral, mert meg kell várni, míg a sikeres vizgsa jogerős lesz. Igaz, szinte 0 az esetek száma, amikor ez nem történik meg, de akkor is ki kell vàrni, ez a torveny.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #54460 üzenetére
Most jöttem haza motoros okításból. Következő foglalkozás (a 4.forgalmi óra) augusztus 15-én (!!!), a vizsga meg 24-én. Eddig ráadásul mindig egyedül voltam, a vizsgán meg egy motoros csajt is kerülgetni kell...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
FIREBLADE78
addikt
-
Czimby
addikt
válasz FIREBLADE78 #54488 üzenetére
Havernak ilyen van szerintem nem az igazi, nagy bumfordi.
Ez sokkal jobb és érdemes szettben venni első-hátsó!
Sima első + gumis vagy villás hátsó egyben 21998 FT
Duplakerekes, szétszedhető, ha vinni kell pl ringre kisebb helyet foglal.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bigdady
nagyúr
Kösz srácok akkor várok a jogsira addig lefoglalom magam
Amugy ma foglalóztam le az fz6-om, jövő héten műszakizik az is egy hét -
mm89
őstag
válasz FIREBLADE78 #54454 üzenetére
Én szerintem tudom ki ez! Vettem videókártyát tőle (használtan), és akkor láttam hogy ilyenekkel foglalkozik. Sima dropshipper, de ha jó áron van érdemes próbálkozni. Sajnos a száma már nincs meg...
Emelő :
Nézd meg a lengővillán van e egy menetes furat ahova be tudnál tekerni egy csavart. Ha van akkor oda menne az emelőszem. Ha nincs akkor neked csak a gumis=tálcás lesz jó. Ennyi pénzért simán jó egyébként a fentebb linkelt![ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
PoLizei
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #54490 üzenetére
Nekem a Czimbi által ajánlott van, és a csavarkötésnél tényleg elnyeklik. Úgy értve, hogy beállítod egy szélességre, de kicsit tudnak fordulni a szárak, és lehet, hogy rugdosni kell a beakasztásnál, hogy eltalálja mind2 villa a szemet. Ha már beakadt, stabil. Viszont a másiknak csak 2 kereke van, nem 4.
P*L****
-
Archer
őstag
válasz PoLizei #54493 üzenetére
Nekem is volt csavarozott de sz@r is volt. Nyeklett-nyaklott a csavarozásnál, végül összehegesztettem. Ha nem feltétel a könnyű szállíthatóság, én is az egy darabból hajtottat javasolnám, dupla gumi (nem műanyag) kerekekkel. Érdemes egyszer venni egy normálisat, aztán örök. Azt hittem én is, hogy spórolok az olcsóbb gagyival de csak a mérget ettem vele, utána vehettem egy normálisat, akkor már érdemes egyből ott kezdeni.
Amúgy nem a hirdetésben említettet kritizáltam, nem ismerem, csak úgy általánosságban írtam.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
r6man123
senior tag
válasz Daywalker #54402 üzenetére
Hopppá, tényleg eléggé mellélőttem. Picit rendezni kellene a soraimat.
Cserébe majd megosztok egy videót, amit az R6-on lőttem.Viszont, hogy ON legyek.
Valaki már fóliáztatta a motorját? Elgondolkodtam rajta, hogy a 2002-es R6-omat, ha nem is teljesen, de a fejidomot és a tankot megcsináltatnám.
-
Czimby
addikt
válasz Archer #54494 üzenetére
Nem tudom nektek hogy tud nyekleni ha meg van rendesen húzva a csavar.
Én ezt használom 6éve, a linkelt hirdetőtől vettem.
Emelőszem van a motoron, simán felrakom egyedül hátsó emelőre, 1kézzel a motort fogom a másikkal meg betolom az emelőt nem kell semmit igazgatni.
De ha valaki nem birja el 1kézzel a motort akkor 3bútorlap összecsavarozva a sztender alá, így már majdnem függőben a moci, emelő hátulról betol, előszor csak a balos szemhez ér hozzá, de ahogy emeled fel kiemeli vizszintesbe és mindkét szemre felül egyből.
Első emelő meg egyértelmű ha már rajta van a hátsón.Supermotohoz meg nem ilyen emelö kell hanem középemelő mint a cross gépeknél is.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz FIREBLADE78 #54488 üzenetére
Akkor ez vajon magyar termek?
Nem lattam jol, mert beragadt a caps lock a sracnal, mint a csontinal, es eltakarnak mindent azok a krva nagy betuk. Mintha egyfolytaban ordibalna valaki.
En a helyeben a trianon a markanevet adtam volna az emeloimnek.Explosión de dos tiempos
-
[link] ezt jól benézte.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Daywalker
addikt
válasz PoLizei #54493 üzenetére
Hát emberek (Archer is beleértve), nem tudom ti mit csináltok, de nekem is ilyen összecsavarozott van, és rohadtul nem nyeklik. Hatodik éve használom. Rendesen meg kell húzni azt a csavart, nem kell tőle félni, és utána úgy áll mint a beton. Én is egyedül rakom fel legtöbbször a motort és még nem volt vele soha baj. Nagyon sokan veszik ezt az emelőt és ti vagytok az elsők, akiket hallok problémázni Szóval nálatok user error van, ez 100%.
r6man123: én anno a lámpát csináltattam meg Thomy Fóliánál kavicsfelverődés elleni fóliával. Jó lett, tart azóta is. A tankot simán megéri bevonni. De láttam egy zx12-t egyszer, ami végig meg volt csinálva átlátszó fóliával.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.