Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mizsala

    csendes tag

    válasz mm89 #50978 üzenetére

    Nekem veztech tréningen lassú manőverezésnél odajött az oktató, hogy ugyan csukjam már le a sisakot, mert mindig akkor történik a probléma ha nyitva van. És igaza van, tapasztalat, még csak és kizárólag nyitott sisakkal estem lassú tempónál/murván/sárban :))

    Szóval, tegnap felpróbáltam, igaz nem volt méret csak M és XL, nekem pedig L-es kellene(mindig is L-es sisakjaim voltak, de mondták telóban hogy ebből az M tutira jó, hát nem...).
    Pontosan ez volt az első negatívum, ez a "fergeteges" nyomógombos rendszer. Biztosan meg lehet szokni, de nekem is csak alulról összenyomós hüvelykujjas volt eddig. Sebaj, ezen még túltenném magam.
    Azon nem biztos, hogy az állam beleér az állrészbe. Lekerekített az állrész, hogy felnyitott állapotba ne legyen olyan nagy a légellenállás, hát f*sz*m, ki használja 100-nál nyitott állapotban? Vagy legalább lenne csúcsos és valami mechanika rá mint például az egyel drágább kategóriás cabergeknél, hogy felnyitásnál rácsúszik a sisakra a felnyitott rész. 70-et megérne az a sityak is, kényelmes, funkcionalitása szokásos, igaz törésteszt még nem készült rá, de tutira megvenném ha lenne valami láthatósági színben. Hirtelen nem is jut eszembe a fantázianeve, mindegy is...
    Elhatároztam, hogy most csak ilyen rikító, messziről kiszúrható színűt veszek.

    Minden esetre rendesek voltak a boltban, bekértek nekem egy L-eset, jövőhéten mehetek próbálni azt is. Meglátjuk, hátha az jó, de sok reményt nem fűzök hozzá, mert az XL-esnél is éreztem az állrész kényelmetlenségét.

Új hozzászólás Aktív témák