Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocee

    senior tag

    válasz Outlander #43775 üzenetére

    Tényleg nincs igazad,a bontószökevényes az egy "újonc" kérdése volt asszem szó szerint úgy hogy érdemes 50k felett motort venni vagy csak bontószökevények vannak?és erre korrektül reagált a brigád hogy nagyon sok jó motor van 50k felett,és vannak működő jó motorok 150k-val is.
    Amíg nem próbáltál két sisakot hosszabb távon tartósan addig ne alkoss véleményt,és ne mindenféle tesztből indulj ki,iránymutatásnak jó,de ha neked nem válik be,valami miatt akkor mi van?
    ezekkel az olcsóbb sisakokkal egyébként annyi tapasztalatom van,hogy 1-2 év után málik a belseje,törés tapasztalatom nincs se olcsóval se drágábbal,de komfort és időtállósság szempontjából mindenképpen a 100as kategória nyert az 30-50-el szemben.

    szerk:
    pityaa23: én várnék a helyedben,túl sok olyan dolgot soroltál fel ami engem továbblépésre sarkall azonnal,nem tudom honnan hozták,de az olaszok nem sajnálják a gépet.plusz ha el vannak adva a cuccok akkor minek úgy hirdeti?egy,kettő amikor vettem valamit a motorra,az gyárit azonnal bekartonoztam padlásra,hogy meglegyen,ha egyszer eladásra kerül a dolog,jó pont,persze lehet volt rá jó üzlete,de elgondolkodtató.Ne kapkodj,szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Mr.Brightside

Új hozzászólás Aktív témák