Hirdetés

  • Sand Land teszt

    gp Több mint két évtizeddel az eredeti megjelenése után Akira Toriyama egyik kevésbé ismert mangája videojáték-feldolgozást kapott, hogy újra elmesélje a sivatagban lakók démonok és emberek történetét.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • 2025-ben jöhet az Intel Panther Lake processzora

    ph Ezt maga Pat Gelsinger, a vállalat vezetője erősítette meg.

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz runner 125 #27795 üzenetére

    Kösz, ja gyűjtöm :)
    ~65.2k, ha az óra igazat mond (talán igen). 38k óta van nálam, azaz én eddig csak 27.2k-t tettem bele 2010 aug. óta -- tehát inkább csak az idei év volt egész jó motorozás szempontjából. Tavaly 8.5k volt, 2011-ben mindössze 4.3k...
    Alvarot tehát nem fogom egykönnyen beérni :)) igaz én nem is munkába járásra használom a motort, leginkább csak hétvégente van időm gurulni; plusz az egy-két motoros túra az, ami megdobja (idén Ausztriába és -ban 2k, Horvátország + Bosznia 2.7k).

    Jövőre remélem még több lesz -- bejárnék még pár helyet motorral (egy Erdély-túra biztosan; ezen felül még 1-2 a következők közül: Ausztria most már végig Großglocknerig; Dél-Franciaország, akár egészen Spanyolországig; Észak- és Dél-Olaszország; Montenegró; Bulgária; vagy a nagy kaland, amit régóta szeretnék: Csernobil. Vagy enduroval a nyári Szibéria s néhány elhagyatott katonai ojjektum).

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák