-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Na, tegnap végre hazahoztam Teresát az új fesszabbal. Egyre több rajta/benne a "franken" elem (ez pl. Kokusan), helyes, helyes
Nem volt meleg, főleg túrabakancsban, ami meg előtte a 12 óra éjszaka miatt kellett a csizma helyett...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz boogie84 #26702 üzenetére
Én ezt vettem hirtelen felindulásból, igaz, használtan:
Szerintetek megért kettőezer-ötszázegy forintot?! Ja, jár hozzá egy vadiúj, kicsomagolatlan tartalék plexi is. Sajnos ez még nem pinlockos...
Ha nem lesz jó a fejemre, akkor szobadísz, vagy a Halloween-tök modern kori installációja lesz belőle!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polimorf #26706 üzenetére
Kattints a linkre, majd a "licitekre". Jókor voltam jó helyen. Aztán meg kiderült, hogy "ismerősöm" hirdeti, a srác a Honda alkatrészeim beszállítója. Így a posta is majdnem ingyenbe' lesz, mert egyébként is küld alkatrészt éppen (másfél hónap alatt, most jött meg Japánból a fordulatszámmérő spirálom, így egy postaköltséggel eljönnek). Egyszer az életben lehet mázlim nekem is... Amúgy L-es.
-
Integra
titán
10 fok, autóm nincsen még 2 hétig, marad a motor ingázáshoz. lefagyok róla baszki
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
polimorf
tag
válasz Bogyó bá' #26707 üzenetére
Most voltam a motoros boltban majdnem seggre ültem az áraktól. A bukócsövön van 1-1 műanyag burkolat 55 eurót fizettem értük. Át fogom festeni a mocit ezért matricák is kellenek a szett szintén 55 euró, ezen már besokalltam mi kerül 55 euróba 5 db matricán?
A matricákat nem is rendeltem meg inkább rárajzolom ennyi pénzért[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
.mf
veterán
válasz Bogyó bá' #26705 üzenetére
2501? Már a szám gyanús. Vigyázz, nehogy legyen egy beépített gép-agy interfész, s csak az egész csak egy csali, hogy a Bábmester újabb élő proxyjává válj...
Inti: az új DL1000 eléggé Ducatis formát kapott...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
félisten
Amúgy hazaértem a Mátrából. Úgy észnél mint felfelé meg lefelé soha nem kellett eddig lenni. Sokszor megálltam lefelé és megnéztem ki mikor hol nem ment már tovább...
[link] - Hazfelé a nulláson jöttem, csak odafelé érdekelt, hogy mennyire lehet csapatni ezeken a nevenincs településeken.[link]
[link]
[link]
[link] - ezt csak saját felelősségre!!!!
[link][link]
[link]
[link]
bugos és nem látható a map.Azt vettem észre valaki haragszik ránk. Egy fazon hazafelé kissé megszívatott. Lakott területen ahol éppen 50-el csorgok, fel szoktam hajtani a rostélyt. Erre a piros mazda 6-os szépen elkezdte mosni a szélvédőjét. Faszakalap
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
mocsanisi
senior tag
Ma sztori megyünk haverommal, kirakja az indexet balra, énis kirakom, onnantól lesz egyirányú az utca addig a kereszteződésig 2 irányú. Haver fordulna be, erre fulldudával egy ford mondeo majdnem elüti, haver satu, épp hogy nem. Le is blokkol haver, én meg index vissza és utána a mondeos után. Lámpa megfogta, kérdezem tőle hogy ez mivolt, mentek az indexek, hogy gondolta hogy balról elmegy miközben mi kanyarodunk. Nézett nagy szemekkel a résnyire húzott ablakon, és meg se szólalt....
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
canniball
nagyúr
Lehet én vagyok puha de nekem ma fázott a nyakam meg az arcom is, úgyhogy azt hiszem vennem kéne egy maszkot. Van valami amire figyeljek vagy teljesen mindegy melyiket veszem?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #26721 üzenetére
Belém tegnap este a sz*r is belém hűlt: helyi motorostalálkozó, oda-vissza összesen 15 km, és én marha a nyitott (vigyorgós) bukóban mentem ki, mert azt ugye szemüvegesként némileg könnyebb "kezelni". Na szóval este 9-kor irány haza (már nagyon fáztam, pedig tűrhetően fel voltam öltözve). Lehetett kb. +3 fok. A nyitott bukó totálisan bepárásodott, hiába törölgettem. A haza utat teljesen felnyitott plexivel kellett megtennem, hogy lássak is. Merevre fagyott az arcom ez alatt a 10 perc alatt....
-
félisten
Egy Tinnyét talán még ma bevállalok. Odavissza 80km.
A fogyasztás is érdekel. 250km körül járok normál módban. Mióta megvettem (1 hete) 1006km-t menten.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Én már napokban mérem a szezont. Hétfőn el is mászok benzin stabilizátorért.
-
félisten
Kérdezném ki jön, de egyelőre jó egyedül.
bogyo! Ugye?? Végre valaki!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
hujjj, mit nekem a superleggera..
-
félisten
Tinnyét kiegészítettem. Én nagyon élveztem. Arra már rájöttem, hogy nagyobb élményt jelent a dimbes - dombos, hegyes - völgyes szakasz mint az egyenes.
303km sikerült normál módban. Egy kanyarban bólintott és se kép se hang.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Daywalker
addikt
válasz mocsanisi #26719 üzenetére
Erről volt is egy cikk valahol. Sajnos az, hogy te kanyarodni akarsz és kint van az Index, az nem jelent semmit. Neked is meg kell róla győződnöd, hogy valaki nem kezdett-e már távolabb előzésbe. Amikor jöttünk haza kecsóról az 5-ösön akkor mf is előzött, amikor majdnem ugyanígy kikanyarodtak elé...
Meg is vannak, valahol itt keresd: [link]"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
ALI_G
veterán
forcefield protektorokat hol lehet felpróbálni?
bocspancsin meghalt egy 60 éves versenyző. RIP
Tavaly szezon végén egy magyar srác halt meg melkasi sérülésekkel. Valamit venni akarok most már melkasra is, de a forcefield hátprotektor már vastagabb mint a sajátom és már úgy is szoros. Igaz most dupla gerincvédő van bent, de a gyári beépített elég vékony.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz fattyu #26738 üzenetére
Ezt nem tom mire írtad. Én csak arra próbáltam reflektálni, hogy attól mert valaki indexel, az nem jelenti azt, hogy automatikusan elsőbbsége van a mögötte jövővel szemben (pl. ha már az előzésben van). Mivel nem írta le a teljes sztorit, így csak találgatni tudunk. Ha indexelt és ezt látva kezdett kikerülésbe, akkor gyökér. A Ferivel történt eset tök más volt...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
canniball
nagyúr
A Probiker milyen minőség? A MugenRace csizma megér +8k-t vagy közúti motorozáshoz jó a Probiker is?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mocsanisi
senior tag
válasz Daywalker #26741 üzenetére
Mentünk egymás mögött, mind2 motoron kirakva az index, felezővonalhoz besorolás, nem utolsó pillanatban tettük ki az indexet. Köze nem volt az előzéshez, szimplán egy papa volt aki fel se fogta a helyzetet. Szóval szerintem itt igenis ő veszélyeztetett és mi voltunk a vétlenek.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
ALI_G
veterán
válasz canniball #26742 üzenetére
Hát ez a mugen csizma nem tűnik jobbnak így képről. Probiker már vállalható márka. Nekem bőrruhám volt tőlük és minőségben tényleg gyengébb mint az arlen ness és társai, de fele annyiba került. Szóval ár-minőségben szerintem jó cuccok. Egyébként ez a louis saját márkája.
-
Daywalker
addikt
válasz mocsanisi #26745 üzenetére
Nyugalom, ne idegesítsd magad korán reggel. Mivel nem írtad le részletesen sztorit, ezért csak annyit írtam, hogy vannak helyzetek, amikor ez előfordul és nem a kanyarodónak van igaza. Ennyi. Písz.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
TommyGun
őstag
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz TommyGun #26748 üzenetére
Jónak tűnik, ráadásul nagyon olcsó! Be fogok szerintem nevezni egy párra én is.
Tavasszal a tanfolyamra vettem 4000,-ft-os kínai vackot (protektoros textilkesztyű), 2 hónappal később már jött szét a varrás mindenütt. Jelenleg még ezt használom...szerk: a kesztyűre gondoltam. Bakancsnak egy 10 évnél idősebb, teljesen vízálló bőr túrabakancsot használok, azt egyszerűen nem lehet tönkretenni. Mondjuk nem protektoros, az igaz...
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Bogyó bá' #26749 üzenetére
Az én 30 ezres kesztyűmön 1 hónap után jött szét a varrás, de szerencsére cserélték.
Most az a baja, hogy kezd elvékonyodni a kengurubőr a bal kesztyűn a kuplungozástól.
Eddig 15-18 ezer km van benne, nem tudom mennyit fog még bírni, remélem még a jövő szezont.Tuti ugyan ilyet fogok megint venni, nagyon jó.
Full kengurubőr, rendes karbon protektorok, nem csak karbon imitáció. Jól szellőzik és nagyon kényelmes.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest