Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sped

    aktív tag

    válasz bati1989 #20462 üzenetére

    Hali!

    Az elmúlt hónapokban két 1 TB-osat is vettem (WD Elements, külső tápos) és eddig mindkettő tökéletesen működik, bár összehasonlítási alapom nincs más külső vinyókkal de meglepett, milyen csendesek, szinte észrevétlenül dolgoznak.

    Az egyikkel volt egy kis balesetem, simán kihúztam a notimból miközben valószínűleg még fájltáblát írt, de GetDataBack progival sikerült az adatok majdnem 100%-át megmentenem. Ezt követően a HDSentinel 3 hibás szektort jelzett a vinyó felületén, ám mikor sok adatot felmásoltam rá a 3 hibás szektor eltűnt és újra 100%-osan hibátlan. Ez engem is meglepett, azóta sincs vele semmi gondom.

    Egyetlen negatívumot tudnék felhozni velük kapcsolatban, hogy eléggé melegszenek, még alaphelyzetben is simán 40 fok felett vannak bár panelben eleve meleg van ilyenkor nyáron szóval ez talán mégsem olyan durva dolog. :) Huzamosabb másolás során 50 fok fölé viszont nem ment sohasem, tehát azért van egy határa a melegedésnek.

    Egyébként TV-re és médialejátszóra dugva is használom, gyors és halk, teljesen meg vagyok vele elégedve. Én csak ajánlani tudom bárkinek.

    IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Új hozzászólás Aktív témák