- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
varsam
őstag
-
Hasaggymeg
veterán
Most mondja,hogy AMD Athlon XP 2200+ (1,8Gh).A kérdés marad,éspedig a belinkelt kategóriájú vkarit megtudja-e hajtani ez a proci és egyáltalán menni fog-e ezzel a konfig-gal. kösz előre!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
kutkut
addikt
Hali, lehet, hogy hosszú lesz, de kérlek segítsetek.
Tegnap írtam és köszönöm az eddigi segítséget, de még mindig nem tudom mit vegyek. Mondtátok, hogy vegyek új alaplapot, stb., de én nem szeretnék sokat költeni erre a gépemre (majd veszek egy jobbat, de nem most), most csak annyit szeretnék, hogy néhány játékkal tudjak játszani. Nem kell nekem a csúcsszuper minőség (HD felbontás meg minden...), nem vagyok nagy gamer. Tényleg csak egy olyan videókártyát keresek, amivel lehet játszani és nem az, hogy el se indul a játék.
Játékok:
FIFA/PES
NFS: Shift
COD: MW2
és az ehhez hasonlókEzzel a videókártyával nem tervezek nagy jövőt, csak annyit, hogy a mai játékokkal játszhassak.
Kb. 10K-t szánok erre a projektre (tehát a 20K-s szerintem már egy kicsit sok, mert ilyet is ajánlottak)A gépem főbb specifikációja:
MSI 848P Neo2-V (ti biztos tudjátok mit jelent)
Pentium4 CPU 3.0GHz
RAM: 512MB (2x256MB) DDR2-es
Realtek AC'97 Audio
(HDD van)
Jelenlegi videókártyám: ATI RADEON 9600 Series AGP (0x4E51)Tényleg fontos lenne az ár, mert erre nekem most nincs túl sok pénzem.
Hát kb. ennyi lenne, mit ajánlotok?Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Ja, az előbb irtam, és csak annyi lenne, hogy az alaplap, hát szóval MSI 848P helyett: MSI 848P + ICH5 (aminél írnak vmi PCI-t), de lehet hogy hülye vagyok, sőt ehhez biztos, lehet, h nem jelent semmit de leírom mert ki tudja...
Szóval:
Hali, lehet, hogy hosszú lesz, de kérlek segítsetek.
Tegnap írtam és köszönöm az eddigi segítséget, de még mindig nem tudom mit vegyek. Mondtátok, hogy vegyek új alaplapot, stb., de én nem szeretnék sokat költeni erre a gépemre (majd veszek egy jobbat, de nem most), most csak annyit szeretnék, hogy néhány játékkal tudjak játszani. Nem kell nekem a csúcsszuper minőség (HD felbontás meg minden...), nem vagyok nagy gamer. Tényleg csak egy olyan videókártyát keresek, amivel lehet játszani és nem az, hogy el se indul a játék.
Játékok:
FIFA/PES
NFS: Shift
COD: MW2
és az ehhez hasonlók
Ezzel a videókártyával nem tervezek nagy jövőt, csak annyit, hogy a mai játékokkal játszhassak.
Kb. 10K-t szánok erre a projektre (tehát a 20K-s szerintem már egy kicsit sok, mert ilyet is ajánlottak)
A gépem főbb specifikációja:
MSI 848P + ICH5 (ti biztos tudjátok mit jelent)
Pentium4 CPU 3.0GHz
RAM: 512MB (2x256MB) DDR2-es
Realtek AC'97 Audio
(HDD van)
Jelenlegi videókártyám: ATI RADEON 9600 Series AGP (0x4E51)
Tényleg fontos lenne az ár, mert erre nekem most nincs túl sok pénzem.
Hát kb. ennyi lenne, mit ajánlotok?Meizu MX3 32GB
-
hajbel
addikt
válasz kutkut #37505 üzenetére
Érdemben nem tudok hozzászólni, viszont a PES 2010 a haveromnak elfut a 9600 pro-ján mediumon. A FIFA tehát biztosan megy rajta, és a Shift. Azt, hogy egy 7600-on hogyan fut a MW2, azt nem tudom, de mediumon 1024-en biztosan megy. Viszont ha a 7600 20K, akkor nem tudom, hogy van-e 10k-ért olyan AGP-s kártya, amint elmegy a MW2. Az előző 3 játék pedig biztosan fut gyengébb VGA-val is.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz kutkut #37506 üzenetére
Amit ennyiért találok és még van is újonan az az NV 6200 és az ATI 3450. Nem tudom, hogy melyik a jobb vétel. Remélhetőleg megmondja majd valami szaki. Igazából az lenne a legjobb, ha apróban néznél valami általuk említett használt kártyát.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
RootRulez
félisten
válasz kutkut #37505 üzenetére
Szevasz!
Ha mindenképp ragaszkodsz az AGP-hez, akkor egy nVidia 6600GT-t vagy max egy 7600GS-t javaslok, 6600GT-t már kapsz 5K körül, és egy 7600ast is kapsz 10 alatt. A lényeg, hogy DDR3-as memóriával egyenek szerelve. Radeon 9600-hoz képest, így is feltűnő lesz a változás. Az sm3 támogatásról nem is beszélve.
7600-asnál többet már tényleg nem feccölnék egy AGP-s konfigba, lehet ezt is megbánod egy év múlva, mert akkor meg már váltasz PCI-E-re és de jól jönne majd az az X ezer forint...
Szóval vegyél max egy 7600GS-t és még mindenképp + 512MB memóriát
═════════════════════════════════════════
-
bobbyperu
csendes tag
válasz kutkut #37506 üzenetére
Hát öregem, el kell hogy keserítselek, de az említett játékok nem feltétlenül csak a videokártyádat "néznék".
P4 3ghz-ed van ami 1 magos, plusz 512 mega ramod.
namármost:nfs shift hivatalos minimum rendszerkövetelmény (vagyis enélkül el sem indul általában):
Processor – Intel Core 2 Duo 1.6 GHz or faster (kétmagos proci)
Memory – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
Video Card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0*cod:mw2 hivatalos minimum
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+
Memory: 1 GB RAMGta IV:
processzor: Intel Pentium Dual-Core
memória: 2 GB
videokártya: 512 MB, DirectX 9bocs a hosszú offtopicért.
-
joi29
őstag
válasz Hasaggymeg #37502 üzenetére
-1024x768-on közepes vagy minimum beállítások mellett menni fog.
-A kártya egyébként nem egy nagy szám ugyanis ha szétnéztek a piacon,
akkor jóval erősebb 7600GS/GT-t vagy x1650pro-t is találtok amik a játék
grafikai felépítéséhez sokkal jobban passzolnak.
-A proci ezekhez a kártyákhoz kevéske de nagy valószínűséggel a procija
Thoroughbred magos ami azt jelenti hogy egyszerűen fellehet rántani 2.2Ghz
környékére már ha a bios és a hűtés engedi és úgy már elégséges a teljesítménye
az említett kártyák kihasználásához. -
VTRmaster
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új videókártyát és érdeklődöm, hogy ti mit ajánlotok. Solid Edge, Solid Works, AutoCAD,Ansys, ProE-hez használom a gépet. Fontos lenne, hogy 2 monitorral tudjam használni illetve max. 15E pénzem van rá.
Alaplap: Asus m2r fvm
processzor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, 2188 MHz
RAM: jelenleg 1GB, de hamarosan 3 leszSegítségeteket előre is köszönöm!
-
zolynet
veterán
válasz VTRmaster #37521 üzenetére
sokan írták, h az említett alkalmazásokhoz inkább nvidia kártya lenne a legmegfelelőbb
max 8600gt-t, mert még így sem valószínű h a proci kihajtja
bőven találsz 15k alatt: [link]#37523: nekem is először az ugrott be, de 4200+ x2-nek sok sztem, bár jobb választás lehet
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Hasaggymeg
veterán
Telivérnek telivér a proci csak nem tudom milyen megbízható módon lehetne tuningolni egy kicsit.Esetleg egy link?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
joi29
őstag
válasz Hasaggymeg #37529 üzenetére
-
Hasaggymeg
veterán
Csak most látom,hogy ide minimum amatőr elektrotechnikus kell lenned! Nincs valami letőlthető progi mely segítségével a muglik is tuningolni tudnak egy kicsit?
-
bleró
tag
sziasztok .melyik videó karit válasszam az alábbi 3-ból,ehez a konfighoz. Alal lap. asus P5QPL-AM, Proci, Intel celeron dual core e3200 2.40Ghz 775Box . és 2gb DDR 2 800Mhz ram. sima 1280x800 felbontású lcd-én lenne használva,legfőbb képp játékokhoz.. 1. sapphire hd 512Mb gddr2 hmlp pcie 2. Sapphire Radeon HD4650 512MB DDR2 HDMI PCIExpress műszaki adatai:
Csatlakozó típusa : PCIe x16
Grafikus processzor típusa : Radeon HD 4650 (RV730PRO)
Grafikus processzor órajele : 600 MHz
Memória mérete : 512 MB
Memória Interfész : 128 bit
Memória típusa : DDR2
Memória órajele: 1 GHz
DirectX támogatás : DirectX 10.1
Csatlakozók : D-Sub, 1db DVI, HDMI
Maximális felbontás : 2560 x 1600 pixel 3. Sapphire Radeon HD4550 512MB DDR3 PCIExpress műszaki adatai:
Csatlakozó típusa : PCIe x16
Grafikus processzor típusa : Radeon HD 4550 (RV710)
Grafikus processzor órajele : 600 MHz
Memória mérete : 512 MB
Memória Interfész : 64 bit
Memória típusa : DDR3
Memória órajele: 800 MHz
DirectX támogatás : DirectX 10.1
Csatlakozók : D-Sub, 1db DVI, S-Video
Maximális felbontás : 2560 x 1600 pixel
Egyéb: CrossFireX támogatás
Ez már DDR 3 memóriával van. 3.Force3D Radeon HD4650 1GB GDDR5 PCIExpress.ez már ddr5. az ár külömség elenyésző.A lényeg hogy melyik visszi legjobban a játékokat a leírt konfiggal és lcd-vel. előre is köszönöm a válaszokat tisztelettel[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
válasz Hasaggymeg #37534 üzenetére
-A régi Abit lapomhoz volt egy progi amivel Windows alól lehetett az
fsb-t állítani, majd utánanézek.
-De ha véletlen nem találnánk progit akkor a topic-ja is megteszi.[ Szerkesztve ]
-
-
-
veres attila
csendes tag
most egy 8500 gt videókártyám van milyen videókártyát vegyek , hogy a crysis warhead és az annál nagyobb grafikát követelö játékok szaggatás nélkül full beállitáson menjenek.És melyik éri meg jobban az ATI vagy az Nvidia.?
-
vergilx
őstag
válasz veres attila #37541 üzenetére
hi
milyen körítés lenne mellé,mekkora a keret,és milyen felbontáson szeretnéd használni? -
vergilx
őstag
válasz veres attila #37543 üzenetére
hát,atom erős kártya felesleges lenne amellé a gép mellé.javasolt lenne ram beszerzése,proci(vagy húzni rajta),meg 1280b a feles az erős vga.szal én egy hd4850 et ajánlanék.
bleró:szívesen,az az 1gb os is ddr3 as?
[ Szerkesztve ]
-
bleró
tag
válasz FireKeeper #37546 üzenetére
ok.akkor a Force3D Radeon HD4650 , nyerő a Sapphire Radeon HD4650 512MB DDR2 HDMI val szemben?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest