- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz Slayer Valor #38095 üzenetére
Huh amit yakuza.tora linkelt az bizony jó, és meg is érne annyit, vagy lenne még itt egy DDR3-as 7300GT
Alister from Hell
-
Májsztró
addikt
válasz Slayer Valor #38095 üzenetére
Az Acorp az nem táp , csak ,hogy a Milyen tápot topik 1 hsz-éből idézzek
Ha most ez van a gépedbe akkor javaslok egy azonnali cserét valami minőségibbre , ha kell mondok is olyat.(#38097) dev00 : Üdv ! Ennyi pénzért most Radeon 4890-et lehet venni , de az nem bestbuy. Vagy az újabb szériából 5770-es van új , de az meg nem gyorsabb a 4870-esnél , egyenlőre
Nvidia fronton nem vagyok otthon egy kicsit sem De ilyen árkategóriába újonnan 260GTX van ami cca 4870-el egyforma-forma. Illetve 275GTX van 47-48 körül. -
dev00
tag
Jelenleg egy 4670est használok, akkor ennél jobbat szeretnék. Tipp?
-
dev00
tag
Ahogy elnézem sokan az 5770esre szavaznak ebből melyik konkrét típust érdemes megvenni? Ez egy jó erős kártyának számít nem?
-
Májsztró
addikt
Igaz ,hogy az előbb írtam le ,hogy 4870-el van teljesítménybe egy szinten. Csak a DX11-et kell kifizetni. Bármelyik modell jó egyébként. Nyilván ha nem Sapphire akkor a gyárinál magasabb órajelen jár , 10-50mhz-ekkel aminek szintén elkérik az árát , holott 5-10 perc állítgatással te is elérheted ugyan azt odahaza.
Tápod milyen 530-as ?
-
Májsztró
addikt
Első nekifutásra kitölthetnéd az adatlapodnál a konfigot, hogy ha ár segítséget kérsz akkor tudjunk is segíteni.
Második slungra nem ismerem ,hogy mennyire minőségi a tápod ( kérdezése folyamatban ) de ha nem éppen ajánlott kategória akkor azt is cserélned kellene.
Szóval így mindent összevetve ha már van egy jó tápod amennyiben a mostani nem az , akkor Radeon 4890-et érdemes venned , vagy GeForce 275GTX-et.
-
vergilx
őstag
a pcie+agp lapokon a pci-e sín általában csak 4x-esen szokott járni,legalábbis 2 ismerősömnél is csak annyit tudott(egyik asrock másik asus)
-
dev00
tag
Bocsánat most kezdtem a "fórumozást".
Dual Core Intel Pentium E6300 2800MHz
-Asrock 4Core Dual-Sata2
-2Gb Kingmax DDR2 SDRAM
- 530as sinan táp
- 20"as hd-s monitort veszek
Egy pci-os gainward 4670 512MB DDR3ast használok most, előtte egy agp-s sapphire 3850es 512MB DDR3at használtam, ami jobbnak tűnt. A mostaninál szeretnék jobb kártyát.
Köszönöm szépen a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
Slayer Valor
őstag
válasz Májsztró #38103 üzenetére
Ehehe, lehet akkor jól jönne egy jó ajánlat Mármint egy jobb minőségű tápra, ami jó ezekhez a kártyákhoz. Aztán még majd eldöntöm melyik lesz a nyertes. [HD 3650; HD 2600 XT; 7600 GT; x 1950 pro; s esetleg ha találok mást... javaslatokat még mindig elfogadok ]
De azért szeretnék "olcsón" kijönni, tehát kártya+táp max 20ezer. [Ha nagyon muszáj, akkor még van rá néhány ezrem...] -
Májsztró
addikt
Az adatlapodra gondoltam ,hogy tedd ki a gépet . Na mindegy reméljük majd oda is kiteszed
Amúgy ebbe az alaplapba felesleges nagyobb vga. Mert ahogy említettél a PCI-E csak 4x a 16 helyett. Tehát 4670-nél nincsen értelme nagyobb vga-t belerakni. 8x-ba még lenne ,de így nem
(#38112) Slayer Valor : Tápból FSP -PNF-et kellene keresni 350-400 W-os is van belőle ha jól emlékszem. Vagy nem drága még a Gigabyte SuperB 460 , aminek FSP , tehát minőségi , jó belsővilága van.
Ezek közül a vga-k közül 2600XT-m volt , az nagyon hálás kis kártya
[ Szerkesztve ]
-
yakuza.tora
addikt
válasz Slayer Valor #38112 üzenetére
Először rakd össze a konfigot, aztán a tápos topikban érdeklődj, hogy melyik az, ami biztonságban el tudja vinni a cuccost. Ne a tápon spórolj, mert az nagyon drága lehet!
Alléz Olympique de Marseille!
-
dev00
tag
Tehát egy 5770essel semmire sem mennék?
-
Alister71
nagyúr
Egy 350-es FSP PNF bőven elég, és nem is olyan drága.
dev00: abba a lapba nem.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
dev00
tag
Köszönöm szépen a segítséget. Pedig ez a 4670as elég gyengén muzsikál és most vettem a lapot:-( szerintem az agp-s 3850es simán jobb volt.
-
Csekaone
csendes tag
Hali! Milyen videókártyát ajánlotok hogy ne legyen vga limitem? vagy elég a mostani kártyám is? lényeg a full hd! a keret az 70k
[ Szerkesztve ]
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok!
Had kérdezzem meg jelenleg (akár használtan is, de garival ha lehet) milyen vga-t ajánlanátok 20 körül kifejezetten játékra?... Most ASUS eah3650 256mb ddr3-am van, de jobb kéne, a FIFA mar akad...
Gepem:
proci: dual cora 2,8ghz
ram: 2gb
tap: 550WHa privátban megírnátok véleményeiteket nagyon megköszönném!
-
Khaal
őstag
Nagy összeget szerintem nem érdemes rákölteni, vagy ha már rászánod a pénzt akkor jobb lecserélni az egészet, már egy alap új gép is sokkal gyorsabb lenne játékok alatt mint a mostani Pentium4. Ha minden felhasználhatót megtartasz a mostani konfigodból akkor úgy 45 ezerből már kijönne pl.egy 785G-as alaplap és egy athlon II 240-es proci, plusz 1 giga ram meg egy Gigabyte superb 460-as táp. Már az integrált vga is jobban teljesítene játékok alatt mint a mostani radeon, és ezt a gépet akkor később simán tudnád bővíteni egy jobb vgaval és +1 giga rammal ha újabb játékokkal akarsz játszani.
Persze ha mindenképpen olcsón akarod akarod megúszni, akkor egy új FSP 350PNF táp plusz egy használt ddr3-as 7300GT vagy 7600GS és így kijössz 15 ezer forintból.
Itt linkeltem is pár olcsóbb kártyát innen az apróról. -
kriszbon
őstag
válasz BanNor #38125 üzenetére
Annyiért én 4850-et javaslok, és használtat (Itt) nézhetsz. Jó lenne még a (4830) is újan, de az csak rendelhető(ha egyáltalán tudnak még hozatni). Az aprón még van (4830) szerintem nézelődj ott.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz Celithrandi #38129 üzenetére
Szerintem kérdezd attól akinek írtam a hsz-t, mert nekem nincs rá szükségem, egy Pü neki és megtudod.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Celithrandi
addikt
ment is pü, köszi
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pgergo
tag
35 ezerért melyik a legjobb videokártya?
BFBC2 NICK: Phantom.HUN
-
pgergo
tag
Okés akkor azokra rékeresek.
KösziBFBC2 NICK: Phantom.HUN
-
Celithrandi
addikt
-
pgergo
tag
Hmm ez jónak tűnik.
Mert most a procim egy intel core dou 2.66 ghz e7300 as 2 GB RAM, és egy gforce 9600 gt kártya.
És ha veszek egy Intel Core 2 Quad Q8400 2,66GHz BOX-ot és mellé ezt az ATI 5770 es akkor már a Crysis fog menni minden maxon és 1920x1080 as felbontáson? Mert most a felbontás 1920x1080 ason van de a a texturák me ezek olyan közepesen vannak mert már nem bír többet és a szűrés is kivan kapcsolva.BFBC2 NICK: Phantom.HUN
-
addikt
válasz Celithrandi #38138 üzenetére
Na ja, de azért azt is szem előtt kell tartani, hogy akkor lapot meg ramot is cserélnie kell, és az már min. +40k.
-
gainwardgs
veterán
Vga kártya 27ezerig Én a gainward gts250-et néztem. Elég-e ez 1280x1024-re, persze élsimitást is használnék de nem durván max 4xaa.
Elmegy-e ezen a dirt2 megy a call of duty modern warfare 2??
Ati kártya kilőve driver miatt(eleget szivtam vele).
Vélemény??
Proci jelenleg E6600@3ghz, később cserélve lessz 1 Q9400-ra.
Ez a kártya lenne:Ha vkinek van hasonló karija akkor tapasztalatok, stb
[ Szerkesztve ]
-
Ari18
őstag
válasz gainwardgs #38141 üzenetére
27k-ért már vehetnél normális vga-t, nem egy 4x átnevezett ősrégi cuccot.
4850 vagy használtan 4870. Mondjuk 1280*1024-re sok még a 4850 is.
Proci elég alá 3GHz-n. Nem tudom mi olyan nehéz a "next next next" háromszori klikkelésén és egy OK nyomásán. -
Celithrandi
addikt
válasz Superhun #38140 üzenetére
jobb előbb cserélni mint utóbb nem?
én most cseréltem le ugyan ezeket, ha ügyesen ad el és vesz az ember nem olyan vészes.
és úgy is váltanáli9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
-
Ari18
őstag
válasz Celithrandi #38144 üzenetére
Gainward nem gyanús márka Palit-hoz van valami köze, ha jól emlékszem. Nem gagyi, nagyon jó tuning vga-k kerülnek ki tőlük pl.: GS.
[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
rendben, én csak arra emlékszem hogy annó őt meg a zafírt minden létező teszten lehúzták és minden tulaj szidta mint a bokrot.
lehet azóta összekapták magukat, de a szememben egyszer elég ha egy cég elveszti a bizalmat. főleg számítástechnika terén, nem szeretem a zsákbamacskát.
a jól bevált dolgokkal sose volt problémám.ja és válts már avatart mert olyan mintha magammal beszélnék))))))
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Ari18
őstag
válasz Celithrandi #38146 üzenetére
Sapphire a legmegbízhatóbb gyártó, nem tudom hol hallottad ezeket. Gaiward-ról sem olvstam soha rosszat. Tuningban mindig az ő kártyájuk volt a legjobb. Golden Sample. Válogatott gpu-k stb stb. Túl régóta ez van, nem váltok, majd, ha őstag leszek
-
bartucc
addikt
válasz Celithrandi #38146 üzenetére
Ez nem igaz, a Sapphire jó márka, a legnagyobb ATI forgalmazó. A Gainward pedig garantált minőség.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
dev00
tag
Helló,
Szerintetek 4670 vagy 4770 a jobb, illetve valamivel többért van ami jobban megéri kártya, ma intézem a 16x pci lapomat, szóval ez már nem lesz gond. Köszi
-
addikt
válasz gainwardgs #38141 üzenetére
Nekem ha lenne 27 ezrem VGA-ra, egy Radeon 4770-et vennék. Három okból is: nagyjából megegyezik a teljesítménye a 4850-nel, iszonyat keveset zabál (max. 80W) és nagyon jól húzható. Csak a driver miatt ne vegyél nvidiát. A driver egy olyan dolog, hogy bármelyik nap frissítheted, a kártyával viszont ez már nincs így
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs