Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pityu.

    nagyúr

    Lenne egy kérdésem nekem volt egy msi rx480 gaming x 8gb kártyám amit eladtam cicergés végett mert ki csúsztam a 14 napos elállási időből.És most vásárolni szeretnék egy új kártyát csak a boltokban eléggé fent vannak az árak,és néztem itt a neten pl [link] , [link] , [link] nos ezeken az oldalakon zsír új kártyák,olcsóbbak mint pl webshopokban mint pl iphon vagy pcx stb... nos egy kettő emberkénél rá kérdeztem a garancia feltételekre is,kaptam pl ezt a választ
    "Hello,
    Amit a vásárlásról tudni kell:
    Rendelésre vannak az alkatrészek és rendeléstől áltálában 2-3 nap alatt vannak meg.
    Több éves számítástechnikai céges háttérrel rendelkezem, a garanciát én magam vállalom ami 3 év, ami hozzám szól és minden úgy működik mint más kiskerben ha gond lenne akkor csak visszahozod vagy küldöd és intézem a többit a nagykerrel. Garancialevelet adok hozzá, ami tartalmazza a termék pontos adatait és az elérhetőségeimet!
    Postaköltség előreutalásnál 1500.- Ft, Utánvéttel 2500.- Ft
    Személyes átvétel csak a Lehel térnél!
    A CoilWhine jelenséget is garanciális problémaként tudom kezelni!
    Üdv:"

    Na most kérdés,hol vásároljak,pl pcx vagy ezeknél az emberkéknél is lehet e?Néztem az értékeléseiket csak jó értékeléseik vannak.

    Következő dilemma maradjon e a cél az msi rx480 gaming x vagy nyugodtan vehetek mondjuk asus strixet,vagy xfx et mondjuk.MSi vel a cicergésen kívül gondom pl nem volt.

    Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák