Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz JuliusK #91638 üzenetére

    Van 12 "fázis" a lapon, de ez dualFET marketing, ha jól rémlik, nagyjából 150W az, ami 24/7 belefér (6x25W), 180W magassága direkt hűtéssel esetleg. A 8x0ekről meg tudni kell, hogy OCval meg tudnak szaladni, csínján a fesszel és akkor oké. Mivel kompakttal hűtöd, figyelj arra, hogy valami szellő legyen a proci körül, aztán lehet adagolni a BCLKt..a lap ~210ig jó, egy 20x200 már egészséges 4GHz, kérdés mennyi feszt kér hozzá..ez példányfüggő, neked kell megnézned, hogy skáláz.

    Azt nem ártana kideríteni, hogy nagyobb ramazurikban a proci vagy a VGA fogy-e el. Mert nem egy csilivili cucc azért a CoH2, a 270X meg nem lowend cucc..itt erősebb procival magasabb FPSeket látni, de ugyanúgy be-beszakadt neki is..szóval mi a bottleneck? Mert mondhatom, hogy persze, vegyél 470et, ár/értékben jó kártya a 4GBos, hosszútávon meg a 8as, de 65/75k nem kis pénz (bolt/jelenleg), aprón se sokkal kevesebb. A 460 meg szóra sem érdemes, annál a jelenlegid is jobb.

    soman7
    Ár/célfüggő..olcsón 970, mert picit fürgébb, viszont a vRAM téma lóg a levegőben, ill. frissebb sem lesz technológiai/driver oldalról..abban az RX nyer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák