Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz Geresics #66717 üzenetére

    Annyit pontosítanék hogy az R7-260X-el voltak és vannak problémák. Ez a HD 7790 átnevezése és egy elég rendes tuningot kapott, amit sajnos nem nagyon bírnak a kártyák. Emiatt a bsod, újraindulás gyakran előfordul sajnos, persze mellé még a driverei sem valami jók és ez is rátesz egy lapáttal. Persze a boltba emiatt nem szeret senki rohangálni, főleg ha új kártyát vesz, de a túlhúzásnak hosszú távon sosincs jó vége.

    Ezért nem szimpatikus nekem ez az "új" Rx-2xx széria. Ugyan azt eladni más csomagolással. Persze a jó árazásnak köszönhetően elég jól fogynak a cuccok, de emiatt szoktam ajánlani a használt régebbi, de megbízható jól hűtött 7-es széria darabjait. Ott pl a 7790-el sincsenek gondok.
    Itt az új kártya az R9-290 ill. 290x volt, de ezek is elég forrófejűek, persze normálisan lehűtve simán vállalható, csak ugye ott a 970, a konkurencia jóval kisebb fogyasztással és ugyan azzal az erővel. (+jobb driverek, +physx +gameworks)

    Az új kártyáktól pedig sajnos nem kell sokat várni, mivel megint UGYAN AZ a 2 generációval előtti kártyát fogják eladni. +2 Fiji gpura érkező csúcskártyát. Na arra kíváncsi leszek hogy hogy oldják meg hogy még erősebbek legyenek a már így is szana szét húzott kártyák, de én reménykedem hátha lesz egy kis piaci verseny, mert azzal csak mi járnánk jól.

    Nehéz dolga van most az AMD-nek, remélem jól jönnek ki a dologból.

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák