Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • necrobin

    tag

    válasz TechN7ne #26234 üzenetére

    Igen, természetesen hoz FPS-t, de egy jó videokártyával ki lehet pótolni, meg gondolom egy embernek nem az a cél, hogy 120 FPS-el játsszon, nekem az is elég ha 40-50 között van, nem megy 30 alá. Ahhoz nekem bőven elég (GB 1600MHz ram, egy laza 2.8as négy magos proci, de itt kihangsúlyozom, hogy sose votl még 100%-on, csak egy 4K-s videó nézésénél, ami eléggé szívja. :DDD
    FarCry 3 a négy magossal 60-70% maxon, közbe a 8Gb ram 30%-on van. Amíg egy darab 4GB-osom volt, addig 50-60%-ot szívott a ramból, én közbe tesztelgetem ezeket, és én rájöttem, hogy az emberi hülyeség..néha veszettül tud fájni. Eddig én is arra voltam ráindulva, hogy fúú mindenből legyen a legjobb, felesleges. 8GB ram, egy x3-as vagy egy gyengébb X4-es, és ezek mellé egy fullos videokártya bármire képes.
    de teszteltem azt is hogy 4Gb rammal és 2 magos procival mire képes egy 7870 GHz edition, és igen, teljesen kokszon egy FarCry-t is bír egy ilyen gép akadás nélkül... de lehülyézhettek engem,csak előtte bizonyosodjatok meg arról, hogy tényleg én vagyok-e a hülye.:)

Új hozzászólás Aktív témák