Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz Pkc83 #135159 üzenetére

    Ez az SLI halott meg nem éri meg téma jellemzően azok véleménye akiknek nem volt SLI vagy nem tudnak számolni, vagy nem nekik való és szubjektív szempontok alapján állítanak fel objektív véleményt.

    Először is, igen valóban csúcskártyák helyettesítésére illetve olyan kártya helyettesítésére szolgál ami nem is létezik.
    Másodszor nyílván annak éri meg aki egy bizonyos játékkal játtszik évekig pl. Siege, BF, GTA és ahhoz lövi be a gépet. Ilyenkor az ember tudja, hogy a játéka támogattja-e és azt is, hogyan kell beállítani. Innentől kezdve teljesen stabil és nem kell vele semmit csinálni.
    Azt meg végkébb nem értem 4K-ra miért kell 2080Ti. Az SLI is pont jó rá. a 8GB ram sok esetben 4K-ra is elég, de nem mintha nem lehetne 1080Ti-ből SLI-t csinálni. Meg ügye az SLI megérését nem csak egy adott pillanatban vizsgáljuk szóval a VGA felhozatal változik.
    A másik meg, hogy a csúcskártyákból van, hogy használtan nem is kapni, de megjelenéskor egész biztos nem nagy a választék. A kisebb kártyákból pedig sokkal hamarabb lehet válogatni.
    Továbbá nem csak a kártyák vételára számít hanem az értékesése is és egy csúcskártyának mindig nagyobb.

    Ha már hátrány sokkal nagyobb gond a kártyák hűtése. Viszont aki rááll erre a megoldásra annak az SLI-t kiszolgáló egyéb hardverek: táp, ház, lap, hűtés, több remndszert kiszolgálnak, így az egy SLI konfigra eső árral számolva is megéri.

Új hozzászólás Aktív témák