Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    Sziasztok!

    Most raktam össze gépet, első körben egy Gigabyte B450 Aorus M lapot vettem, 600W-os Be Quite Pure 11 táppal, M.2 SSD-vel, 16 GB G.Skill Aegis rammal és Ryzen 3 3200G-vel, ezt gondoltam fejleszteni egy jobb grafikussal. Már az elejétől fogva egy RX580-ban gondolkoztam.

    Sokat keresgéltem, és végül bizalmat szavaztam a PH-n is fent lévő XFX RX 580-as kártyának, amit a srác akciósan hirdet. (Személyesen mentem el végül Zalaszentgrótra, mert szüleim kb 40 percre laknak onnan, gondoltam megnézem magamnak az eladót is. Áfás számlával adta, 1 év gart vállalt, és személyesen korrektnek tűnt, de persze bármi lehet...).

    Ami felmerült bennem, hogy a 3200g elég lehet a kártya mellé, vagy proccból is inkább keressek valami combosabbat? Ha nagyobb kellene, szerintetek milyen kellene keresnem? 3600 elég lehet?

    Ami miatt felmerült bennem a dolog, hogy feltoltam a Crysis 3-at, 1080p-s felbontás, full grafika, egyedül az antialasing SMAA high (4) beállításra állítva, egyik helyen 24 fps, másik helyiségben 90, harmadikan 55-60. CPU korlát lesz, vagy ennyire combos gép kell a játék alá?
    Persze COD Infinity Warfare minden fullra húzva 90+ fps... :))

    Köszi a segítséget előre is! :R

    + infó, procc hűtőnek egy Corsair H100i Pro van beszerelve, így akár minimális tuning is beleférhet.

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák