Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz VGNGR #125383 üzenetére

    Nem biztos, hogy nem éri meg. Van egy termék, van rá 24 helyett 23 hó gari, hibátlan, vigyázott rá, és megkapod 240 helyett 220-ért. Csak nem te vágtad fel a dobozon a matricát.
    Persze felmerül, hogy mi van, ha elejtette, túlfeszt kapott, stb..?
    A nagyobbik gond, ha megvette céges számlára, visszaigényelte a 27% áfát, használta egy hónapig, megveszed tőle 90%-os áron, egyszóval ő k*rvára jól járt, és ott vagy a cégnévre szóló számláddal amire vagy van gari vagy nincs, boltja válogatja.
    Egyszer vettem kártyát egy nagyon ismert eladótól itt aprón, akinek ezres nagyságrengben (1600 fölött) van értékelése. Egy év körüli kártya volt, szintén cégnévre szólt a számla. Ezt persze ő előre nem mondta, mikor észrevettem azt mondta ne izguljak, érvényes, és miután megvettem, hivogattam a boltot, hogy biztosan érvényes-e a gari. Azt mondták, megoldják, majd úgy kell papirozni, mintha a cég vitte volna be, stb...
    Csak az a bibi, hogy ha mondjuk gariban cserélik, véletlenül a cégnek kimegy egy email hogy elkészült és ők értemennek, simán elvihetik, hiszen ők vették a boltban, én meg verhetem a f*szomat a csalánba.
    Minden annyit ér amennyit adnak érte. És ameddig ez egy árérzékeny ország, a használt termékeknek van piaca és emiatt ára is. Nyugat-Európában (szerintem) arányaiban a használt termékek kevesebbet érnek, mert jobban van pénz újra. Autóknál szintén, bár azesetben náluk a karbantartási költség magasabb, ami idős autónál hatványozottan jelentkezik.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák