Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz satosan112 #47834 üzenetére

Személyes tapasztalatom Epsonnal van, évekig nyúztam/tunk hasonló felállásban egy EB-X41-et, igazi igásló volt, bírta a gyűrődést és még ma is tökéletesen teszi a dolgát, ha nagy ritkán szükség van rá. Pedig egyszer rosszul rögzítettem az állványon és használat közben körülbelül 2 méter magasról lerepült, még pattant is kettőt, de néhány felületi karcon kívül az égvilágon semmi baja nem lett (máig nehezen hiszem el, hogy ennyivel megúsztam). Egy korábbi modellt pedig (EB-X12) édesapám majdnem 10 évig használt az előadásain gond nélkül (szintén hurcolós), ez is működik még mindig, szervizt nem látott. Mivel nem házimozizásra kellett, a 3 LCD-s technológia nagyon bevált, erős környezeti fényviszonyok között is megállta a helyét.

Szóval ezek alapján én nyugodt szívvel tudom ajánlani például az EB-U42-t, ami már WUXGA (én ennél lejjebb biztosan nem adnám ma már felbontásban), és az ára is baráti. WiFi és VGA bemenet is van. :)

Megemlíteném még az EB-1795F-et is, ami hordozhatóság szempontjából nagy királyság, pár hete láttam egy volt kollégámnál, 44 mm "vastag" és kevesebb mint 2 kg, egy kétrekeszes laptoptáskában hordja a laptopjával együtt, nagyon praktikus, miközben a képességeire ennek sem lehet panasz.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák