Új hozzászólás Aktív témák

• xtremetuning

addikt

válasz devil-k #14664 üzenetére

1. Leírtam : Nálam! - az én koordináta rendszeremben. Neked megfelel a millás sony, örülök, élj vele boldogan, szerezzen örömteli órákat.. De attól én még (már) nem szertném itthon látni.

2. A magyarok nagy többsége hajlamos azt hinni, hogy amit vérrel-verejtékkel összerakott és drága, az már a csúcs. Ez mind szép és jó, de tudni kell a helyén kezelni. Attól, hogy a faluban húúú meg hááá, az még nem jelenti azt amit a tulajok hisznek illetve amibe ringatják magukat.

3. Mi erős ezen ? Mert a nagy többség nem teheti meg és csak álmodozik róla ? Sajnálatos.
    Max. az lehet érdekes, hogy én le merem írni azt, amit mások nem.

Elfogult ? Épp hogy tisztán látok. Attól, hogy valakinek egy 20 millás a6 a csúcsok csúcsa, nekem csak egy túlárazott középszer marad.
    Pont Ti vagytok elfogultak és nem tudjátok helyén kezelni a cuccaitokat és azt hiszitek, hogy most belemásztam a lelketekbe. Pedig nincs ilyen szándékom. :N

[ Szerkesztve ]

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák