Hirdetés

  • Ebbe a robotaxiba Verne Gyula is beülne

    ma 2026-ban állhat munkába Zágrábban Verne, a Rimac önvezető villanytaxija.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • hardline

    senior tag

    Üdv!
    A nem túl távoli jövőben tervezek összerakni egy gépet. AMD vonalon nézelődök az árak miatt. Alapjában véve főként játékra tervezem használni, mivel az általam futtatott programokat eddig is kihajtotta egy Core 2-es proci is.
    Erősen szemezek az FX8120 CPU-val. Mennyire jó választás ez a Phenom II X4 965BE processzorhoz viszonyítva?
    Az FX-nél olvastam, hogy a megengedett cpu hőmérséklet 61 fok. Ez mennyire tartható, ha legalább 4GHz-re van húzva, valamint ha ennél magasabb a hőmérséklete, akkor mi történik?
    Eddig nem sok jót olvastam/hallottam az FX processzorokról, ezért érdekelne, hogy érdemes-e megvenni, vagy inkább egy 965-ös phenom-ot? 1-2 tesztet végignéztem a cpu-ról, de nekem a tesztekben elért pontszámok nem sokat mondanak, nem tudom, hogy a gyakorlatban melyik mit tud, csak azt láttam, hogy volt ahol a phenom elveri az fx-et és fordítva.
    Az fx8120-ban 4 modul van, ami 8 mag. Olvastam több helyen, hogy nem egyenletesen terhelődnek a magok. Mi a helyzet akkor, ha modulonként 1-1 magot letiltunk? Tehát mind a 4 modulban csak 1-1 magot használunk, akkor sem változik a helyzet?
    Játékok alatt melyik teljesít jobban azonos órajel mellett minimum és átlag FPS tekintetben?
    Elnézést a sok idióta kérdésért, remélem valaki tud számomra meggyőző információval szolgálni!

Új hozzászólás Aktív témák