- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
-
norbi333
csendes tag
Sziasztok! Elképzelhető, hogy ebben tényleg hd4000 van? [link] 100ezer ft-ot megér ez a gép, ugye?
-
btudos
nagyúr
válasz norbi333 #19854 üzenetére
Nem, ebben HD2000 van. Ennyi pénzért sokkal jobb minőségű gépet is lehet kapni. Fujitsu Lifebook AH531
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Fundiego
tag
mindent egybevéve meik laptopot érdemes megvenni?
1.
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_5520_Intel_Core_i5_3210M_4GB_1TB_AMD_Linux_Ezust-Cserelheto_DXHU272144615_4652.html2.
http://www.grando.hu/asus-k55vj-sx031d8gb-laptop-notebook-15293475843.
http://www.grando.hu/lenovo-ideapad-z580-59-356722-laptop-notebook-1532686443 -
Psychonaut
veterán
Na, az ajánlásaitok alapján végülis arra jutottam, hogy a kivárással sem fogok nagyon jobb géphez jutni 130-ért, ezek alapján a következő kettőre szűkítettem a kört:
HP Pavilion G6 - A6 4400M, HD 7670M 1GB, 4GB RAM, 640GB HDD - 130.000
Lenovo G580 - i3-2328M, GT 635M 2GB, 6GB RAM, 500GB HDD - 135.000
ESETLEG jóval olcsóbban használtan egy ilyen:
Packard Bell TK81 - Phenom II X4 970, HD6650M 1GB, 6GB RAM, 750GB HDD - 111.000
Bár itt a régi architektúra és a kicsit gyengébb VGA eltántorít.Javaslat?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Psychonaut #19861 üzenetére
Szerintem már leírtuk többen is, de ha még 1x szeretnéd hallani: Lenovo G580!
-
Tikakukac
titán
Első és utolsó kuka, tehát ennyi.
skatebab: 635 meg 630 ugyanaz. Felesleges ragozni, nincs ennyiből más, van G580 és csók. Ha lenne jobb, akkor csilingelnénk.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
spammer
veterán
Ha megnyugtat, akkor +1 szavazat a G580-ra
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ra^ven
senior tag
Srácok , megvettem a G580-at éppen menne rá egy win7, fel is megy, minden ok, feljön egy dos prompt megcsinalja a köteteket, újraindul, aztán újraindul, egyszerűen nem bootol be
Találkozott már valaki ilyennel? Valami hiba lehet?
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
sch_a
addikt
Mire találtam vevőt a gépemre, vagy elfogytak az 5720-ak, vagy jóval felment az áruk. Nem tud valaki olyan helyet, ahol még biztosan lehet kapni a GT630-as vagy a HD7730-as változatot?
PickPack pontos átvételnél mindenhol 100ezer FT a felső határ? Vizsga időszakban nem igazán vagyok meg gép nélkül, úgyhogy úgy kéne megoldani, hogy miután elvitték a mostani, rögtön mehessek az újért.
-
Anncsi
csendes tag
Sziasztok, alkalmazkodva az első hszhez, keresek:
1. 200-220e,
2. mindenképp matt kijelző, kisebb előnyben, max 15,6
3. súly nem lényeges, persze jobb ha könnyebb
5. strapabírás
6. opre nem kell
7. hdd nem fontos
8. HDMI legyen, de nem kizáró az sem, ha nincs
9. Lenovo thinkpad edge 530-ra gondoltam, i5, 8GB ram, geforce 630M paraméterekkel. Viszont ennyiért "gagyibb" márkát kapok erősebbet / olcsóbban is. Szerintetek strapabíróbb annyival a lenovo, hogy megérje? Mit tudtok ajánlani, amihez sok garancia van, vagy jó minőségű, és minimum ennyit tud? Többen mondták, hogy az edge nem is igazi thinkpad...de állítólag még mindig tartósabb, mint egy ideapad.
10. Még idén kell, és fontos, hogy legyen róla számla.2, amit néztem: http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_Thinkpad_Edge_E530_Intel_Core_i5_3210M_4GB_500GB_NVIDIA_DOS_Fekete_LEN_NZQAJHV_TS_4726.html
http://www.usanotebook.hu/lenovo/thinkpad-edge-e530-intel-core-i5-3210m-25-ghz-4-gb-ram-500-gb-hdd-kulon-vasarolhato-fekete-hatlap-nzq7zhv/P29438
[ Szerkesztve ]
-
adolfka00
tag
Hali ! Milyen laptopot vegyek 160.000Ft körül ? Amivel azért el is lehet játszogatni. Vannak már elképzelések de azért szeretnék tanácsokat hallani.Választ előre is köszönöm.
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
csana
senior tag
Üdv ismét!
Kinéztem egy notit, viszont a linkelt üzletben jó darabig (főleg karácsony előtt) nem lesz elérhető a készülék. Iponnál pedig nem láttam ezt a típust. Sajnos nem ismerek jó boltokat ahol érdemes lenne vásárolni, és esetleg lenne is készleten. Persze ott a gugli, de ugye ki tudja hova lyukadok ki, így ha netán valakinek lenne tippje számomra, hogy merre kellene még körbenéznem, azt megköszönném..
[ Szerkesztve ]
-
CyberVanDal
csendes tag
Sziasztok,
(1) 130.000 Ft
(2) 15.6", nem tudom sajnos mit jelent, hogy fényes, vagy matt.
(3) nem számít
(4) Munka, és lightos játék (league of legends)
(5) Lehetőleg legyen arányban a kettő, az sem túl jó ha bika a vas, és 1 évet sem bír, de az sem ha 6 éven át jó, de már most lassúcska.
(6) FreeDOS tökéletes
(7) Ha van benne egy mini SSD az nagyon menő, meg mellé egy 320-750 GB-os HDD, ha nincs SSD-je az sem baj, akkor is hasonló méretű HDD-vel. A RAM minimum 4GB DDR3 kellene.
(8) HDMI, USB3(nem baj ha nincs), webkamera(nem baj ha nincs)
(9) http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_X55VD-SX090D.jpg
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/notebook/samsung_np350v5c
http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_X55VD-SX045D.jpg
http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_X55VD-SX002D.jpg
(10) December vége, és Január tájékán.Szép hetet, és köszönöm a segítségetek előre is!
R
[ Szerkesztve ]
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok milyen notebookot tudtok ajánlani?
a)120000Ft
B)15,4 lehet fényes is.
c)mindegy
d) netezés, szövegszerkesztés, skypeolás külhonba
e) legyen megbízható
f) freeDOS-al kérem, vagy op. nélkül
g) memória min 4gb, tárhely ha lehet 500gb, esetleg 320
h) Webkamera mindenképp legyen benne, jó lenne ha jobb fajta lenne
i)Ezt néztem eddig:[link]
j) Még karácsony előtt.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok!
Netbook vásárláshoz kérném a segítségeteket!
Az linkelt [link] gépnél tudtok jobbat ajánlani ár-érték kategóriában? Van most valami best-buy?
Max. 80.000HUF a keret.
Általános felhasználásra lesz, a húgom fogja kapni az egyetemhez.Köszönöm!
-
wetomi
aktív tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok, de nem saját részre. Középkorú nőnek lesz, általános felhasználásra.
Max. összeg: 150ezer, nagyon max. 160
Mérete: 15,6"-os legyen, a felbontás nem kikötés, a felülete szívem szerint matt lenne
A súlya nem kikötés, nem lesz hurcolva
Teljesítményre i3-as és A6-os procikon gondolkozok, ezek alatt a Brazos-t hosszabb távra gyengének érzem, a Pentium és a Celeronok pedig az integrált videó miatt esnek ki
dVGA nem kell, elegendő az integrált HD3000-4000, AMD apu esetén pedig gyakorlatilag bármelyik, de a dual graphics-ot éppen plusz dvga miatt hanyagoljuk.
Ram: 8 GB, de minimum 4giga, vagy a felett.
Merevlemez: minimum 500GB
USB 3.0 mindenképpen legyen, haladjunk a korral. 2 év garancia (de 3 még jobb lenne), HDMI
Operációs rendszer kell, Win7, mert elég lesz azt megszokni a munkahelyi xp mellett.3 kiszemelt van eddig:
Dell Inspiron M5110
Lenovo IdeaPad G580
Lenovo IdeaPad B580A műszaki paraméterek alapján a Lenovo G580 eddig a nyerő, olvastam is pár ajánlást a korábbi hsz-ekben.
Mi a véleményetek erről, van-e valakinek tapasztalata róla?
-
Anncsi
csendes tag
válasz choco01 #19872 üzenetére
nem igazán, egy dell netbook van itthon, melegszik mint az állat, szóval nem szimpi. mondjuk elég masszív, ami előnyös. az a baj, hogy semmmmiit nem tudok a márkákról, egyedül a lenovot "ismerem" valamennyire, de edge-t pl nem láttam még belőle, a normál thinkpadek drágák (kivéve l530, de az nincs rendes vga-val...), használtak csak elég régik vannak...szóval megállt a tudományom, várom a tanácsokat
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz evilskati #19881 üzenetére
Fujitsu AH531 (laptopszalon.hu például)
(#19882) mohotol: neked ment választ a netbookos topikban.
(#19883) wetomi: G580, de általános használatra elég egy Fujitsu AH531 is, felesleges többet költeni, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Melyik notit érdemes most megvenni 70k-ért? Egyik ismerősömnek kellene vmi alap, de használható masina.
Köszi, hogy segítetek! -
premete
veterán
válasz stevewonder #19887 üzenetére
70K-ért még olyan sincs, amit nem érdemes megvenni.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
spammer
veterán
válasz stevewonder #19887 üzenetére
Ennyiért nincs notebook, esetleg netbook, de az a másik topik. De hogy időt spóroljak neked: Acer 725, 80k-ért.
Vagy hardveraprón használt üzleti gép, fél év garanciával alfa156 -tól például.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Megérkezett ma a Fujitsu AH531-es noti, amit rendeltem, de holnap már hívhatom is a boltot, mert pixelhibás darabot fogtam ki
Még szerencse, hogy akivel beszéltem csak rábeszélt a 15 napos pixelhiba garanciára.
Nem igazán van szerencsém most a gépek terén. Először a Lenovo G570-nek volt rossz a wifije, most meg a Fujitsu pixelhibás. Remélem még lesz a boltnak ebből a típusból és karácsony előtt letudom ezt a mizériát. -
Socket A
aktív tag
El is felejtettem írni múlthét pénteken megjött a G580, végülis i5 lett belőle mert már csak az volt raktáron de nem bánom.
Pár olyan program ami hasznos notebookokra (ha vannak ilyenek) amiket ti is használtok esetleg
Köszi!
Felraktam a lenovo által készített energiatakarékos dolgokat meg az alap drivereket aztán ennyi!"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Tikakukac
titán
válasz nussa5 #19894 üzenetére
Az összes X szériás Thinkpadnak mozog az akksija, 5-6 éve kb. 500.000 forintos árban is benne van/volt. Az okokat tippelgettük, nem kell vészmadárkodni.
Az enyém vagy 2 milit alsó hangon, nem bug, hanem feature.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
deathtania
senior tag
hali!
egyik haveromnak kellene notebook. az alábbi kettőt nézegettük, de nem tudjuk eldönteni, hogy a dedikált gf 610m megér-e +10k-t, és hogy mennyivel jobb, mint egy integrált intel hd series.vagy ebben az árkategóriában tudtok jobban ajánlani (max 110k, és Autocadra is kellene a srácnak)?
üdv
-
adolfka00
tag
válasz deathtania #19898 üzenetére
Hali ! Megéri,hogy nem integrált hanem dedikált a GPU
Főleg ha Autocadra-re is kell.
[ Szerkesztve ]
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest