-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
Gyerekek, eddig azt írtátok, hogy a Dell Inspiron 7720 magyar nyelvű billentyűzetében nincs háttérvilágítás. Ez most megváltozott és már van benne, vagy csak elírták a specifikációban?
Ugyanezt kérdezem az Asus N76 kapcsán is.
Akinek van biztos infója az kérem írjon! -
Borote
addikt
válasz DarkDeer #20803 üzenetére
Szerintem annyi történt, hogy most már elérhető magyar nyelvvel is a háttérvilágítás
Más: vettem egy külső akkumulátort, kicsikínyai roppant okos volt, gyártott egy nagyon ostoba kiegészítőt....
-
Tikakukac
titán
Fordítottam már le 300 sornyi assembly kódot, komplett file generálással és mindennel, 1,6-os 2 magoson. Néha még ott sem a proci volt a szűk.
Borote: Az év kiegészítője díj nyertese?
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz Tikakukac #20808 üzenetére
Negyed órája ezen pörgök
Ennél még EZ is értelmesebb -
Firehand
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a laptopról?
A specifikációi alapján jónak tűnikPackard Bell EASYNOTE F6211-HC-346HG:Nem igazán ismerem a packard belle-eket megbízhatóságuk alapján, de elég jó gépnek tűnik.
Hasonló árkategóriában, valami mást esetleg tudtok ajánlani?
Hosszútávra kell, és nem baj ha strapabíró is, mert sokat lesz utaztatva.Elvárások:
-i3 lehetőleg
-geforce 630 kártya, ha belefér
-15 coloc, matt lenne jó, de olyat nem találtam csak az üzleti modellekben.
-6 cellás nagy kapacitású aksi
-wifi, usb3.0 ,
-4 gb memória
-500 gb vagy nagyobb merevlemez, vagy 2 merevlemez elhelyezési lehetőség a gépben.
-hdmiAmire lesz:
-game (csak W.o.T) néha
-excel-word-pdf-email-net
-film-zeneKöszi
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tikakukac #20797 üzenetére
ok, nem thinkpad szintű, de mikor egyszerűen nincs helyed eléggé távol rakni az öledben a notit, nem kell pöcsvakarásra emlékeztető mozdulatokkal próbálni egerészni a touchpaden. a d630-on még én is inkább letiltottam, 6330-on sokkal korrektebb már.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Gedeon31
addikt
A Lenovo laptopoknál mi a különbség a B580 és a G580 gépek között ?
-
runner 125
nagyúr
-
Gedeon31
addikt
válasz runner 125 #20820 üzenetére
Köszi laptopszalon árainál egyforma mind a kettő pl. I3-as gépnél.
Olyasmi ,mint az Asusnál az X és a K modell kb.?
[ Szerkesztve ]
-
egon111
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo, Hp, dell gépekből melyik új tipust érdemes venni? 14 esetleg 15"ig, általános felhasználás exel, net, filmnézés. Az ár 150000 +10% köré kéne beférni. Hordozgatva is lenne, de főleg otthoni használatra volna. -
Gedeon31
addikt
válasz runner 125 #20824 üzenetére
Nem erre értettem ,hanem Asusnál is az X szériát szokták gyengébbnek mondani utána a a K széria jön.
-
Tikakukac
titán
válasz runner 125 #20824 üzenetére
Pedig aztán most van aprón olyan gépsárkány dömping, én simán azokat venném. X és K Asus minden mennyiségben, ritka!!! PB konfig, ultratartós MSI gémergép (aminek nem törik a zsanérja, mint az összes többinek, mert ezt megáldotta a pápa, bárki is linkel képeket, hogy márpedig előbb-utóbb mindegyik törik az nem). Ja és mindezt nagyon olcsón, általában pár hó garival. Hülyének is megéri fa alá tenni, hát még aki ért is hozzá
Gedeon31: Hullik ott a K is, emlékezzünk meg szeretett 53-as sorozatunkra, amin nagyjából minden szériahibás volt
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz premete #20828 üzenetére
220 nit kiemelkedő fényerő Jahj De tényleg, tehát az, hogy karácsony előtt tényleg minden szar gép gémer lesz, meg bikaerős, meg ultratartós (meg olcsó, ahhoz képest, hogy a marhája x éve melyik drága webshopban vette) az durca. Hirtelen nem is tudom melyik volt a kedvencem, olyan sok mókás hirdetés van
-
-
-
mulatosdj
aktív tag
Szemenszúrt a radium.hun egy lenovo z58i5,gt640 vidikártyával. 190ezerbe lenne,mit gondoltok erről?
-
Tikakukac
titán
válasz mulatosdj #20833 üzenetére
Nekem a radium szúrt szemet, amiről azt gondolom, hogy mocsok átb@szós banda. Így már lényegtelen mit árulnak.
giorgio: No igen, a gari. Ezt mondjuk már mindenki döntse el. Meg ugye az ár, az ami inkább dönt.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz spyduck #20769 üzenetére
és (#20792) ravenlord87:
A z580-ban egy ddr3-as memóriával szerelt gpu van, míg az y570-ben gddr5-el szerelt. Azonos paraméterek mellett ez abszolút nem mindegy, és a notebookchecken sem ezt látom, szóval szerintem azzal a teszttel valami nem stimmelt. Azonos proci volt a két gépben? Ugyanannyi memória? Ugyanolyan sebességű háttértár? Nem futott semmi a háttérben? Ez pont annyi különbség mint anno a gt540m és gt555m közt volt. Nyers erőben tuti erősebb a gt555.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz premete #20836 üzenetére
Én 2-n vagyok túl, mindkettő faja volt, használták őket pedig. Igaz, gondos tulajoktól, és nem is nagyon voltak mozgatva csak 2 pont között naponta 2-szer.
Az mondjuk biztos, hogy iszonyat sérülékeny. Aprón is rengeteg olyan gép van, ami itt-ott meg van nyomva. Amit mondjuk kihúzóval el lehet tüntetni, ha az embernek van karosszériás ismerőse Mondjuk azt nem tudom mennyire hatékony, de biztosan megoldható.
-
tylerddd
veterán
válasz premete #20739 üzenetére
Ez a 226 is bőven túllépte a keretet, amit szántam rá. Viszont el leszek majd vele egy darabig, úgy gondolom. 4GB ramot akarok rendelni még hozzá és van egy 120GB-s Kingston SSD-m. Így már elég jó kis cuccos lesz.
Amúgy a belső fém merevítés ezeknél az E5xxx szériáknál is megvan ugye, attól függetlenül, h műanyag a külseje?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni laptopvásárlás ügyben. 100-120 ezer közötti új laptopot szeretnénk venni normáls használatra. Méret 15 vagy 14.
Köszi
-
czakoD
csendes tag
Sziasztok, ha a pcdiszkont.hu-nál rendelek egy laptopot, nem tudjátok, hogy amikor el lehet menni érte az átvevőhelyre és ott mondom, hogy én ÁFÁ-s számlát szeretnék róla kérni, akkor erre természetesen van lehetőségem nem?
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm keres magának laptopot a következő feltételekkel:
-Max 120-130e
-17"+ os kijelző
-Fekete legyen
-500gb+ HDD
-Op rendszer nélkülIgazából ennyi
Netezni szokott, zenét hallgatni, és filmezni, tehát fullHD filmeket akadás nélkül játssza le.
Személy szerint soha nemvolt laptopom, így egyáltalán nem ismerem az itteni gyártók minőségét, az alkalmazott processzorokat, VGA -kat, így kérném tanácsotokat, illetve egy megbízható boltot.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Én vagyok M3nyus!
-
premete
veterán
válasz tylerddd #20839 üzenetére
Az sem lesz rossz, 8 GB rammal, ssd-vel, kikapcsolt swap fájllal, csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy +10 ezerért egy 120 ezerrel drágább notebookot kaptál volna. Valami oka csak van, hogy az e6xxx 50%-kal drágább, mint az e5xxx, MSD ügyességén kívül, aki 25 év alatt az 1000 dollárjából 15 milliárdot csinált.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb gép? Melyikkel lenne kevesebb baj? Valamint melyik lenne megbízhatóbb gép?
MSI VX600 vagy ASUS K50IJ-SX003L
-
w.miki
veterán
Általános (office/net) keresek laptopot, amin akadásmentesen megy. Persze ha lehet minél olcsóbban. (Bőven 100 alatt, ha lehet)
Mit ajánlanátok?
Újonnan ez került szóba:
Lenovo IdeaPad B570e2
Használtam egy ismerősé (rossz akksis)
TOSHIBA SATELLITE L300-2CE
esetleg egy használ Dell valahonnan... az sokkal jobb?Vagy érdemes mást nézni? Esetleg kicsivel többért sokkal jobbat kapni? Miközben az ember minél kevesebbet szeretne költeni, gyors, és megbízható gépre...
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest