- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Nekem volt ilyen monitorom, sőt nemrég adtam el egy 34 colos későbbi változatát. Nekem nagyon tetszett, a 21:9 tényleg jól tud jönni bizonyos játékoknál. A képe szép ebben a kategóriában, de nem vagyok szakértő és nem ismerem az alternatíváit. Ha elég az 1080p és vágysz a széles vászonra akkor ajánlani tudom.
Viszont nem minden játék támogatja natívan, van ahol az arányt támogatja de a HUD az 16:9-re van szabva, van nagyon kevés olyan játék is, főleg kompetitív amelyek nem is supportolják a 21:9-es képarányt. Ennek mindenképp nézz utána ha ezek zavarnának. Persze van hozzá program, de folyton mókolni nem mindenki szeret.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest