Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz zippofcy #49017 üzenetére

    "Játékra nem a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek." - Épp ellenkezőleg.
    "kalibrációt (ami csak akkor ér vmit ha a saját VGAdhoz kalibrálják)" - Tévedés.
    "meg a 3 napos pixelgariért is külön kell fizetned." - Nem tájékozódtál, megint hülyeséget beszélsz. Két hétre, _teljes körű_ pixelgarit ad a két cég (azaz akár _egy_ subpixelre cserélnek, amit semmilyen gyártó nem csinál, kivéve a high-end NEC-k, de azok fél évig). ;)

    Ami a videót illeti, El Kebirhez kell csatlakozni, ártalmas a fórumbeli működésed, félművelt, nagy hévvel előadott véleményed rengeteg nálad laikusabb kérdezőt vezet, vezethet félre, ami nincs jól.

    (#49013) multo:

    P2214H/2314H egy kaptafa. Jó minőségű talp, gyors IPS panel, jó kontraszt, jó kalibrálhatóság.

    S2340L - glossy, ami szubjektíve élesebb, tisztább, kontrasztosabb képet eredményez, viszont fényben erősen tükröződik - értelemszerűen. Egyebekben hasonló teljesítményt nyújt, mindössze a talp nem olyan "okos" mint a többi Dellnél, ez csak dönthető, nem forgatható, s magassága sem állítható.

    U2312HM - P2314H-nál igazából alacsonyabb valamivel a kontrasztja, de ami szignifikáns különbség a kettő között az a fényerő szabályozás. Ennek ugyanis minimumra szabályozva is a kelleténél kicsit erősebb a háttérvilágítása, ami este, sötétben sok, zavaró lehet. Egyébként hasonlóan jó monitor, kiváló játékra.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák