Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoExDeath

aktív tag

Sziasztok,

Tegnap megvettem végre a Dell U2312HM monitort, ez az első IPS monitorom. Három kérdésem lenne.

Egyrészt tetszenek a gyári Preset-ek, de azért lehet hogy hozzányúlnék manuálisan. Olvastam hogy itt ott kínálnak kalibrálási szolgáltatást, szóval gondolom van rá mód. Tudom hogy panelfüggő, és monitora válogatja, de van valamilyen közös gyűjtő arról hogy ki milyen beállításokkal használja a monitort, mik a legajánlottabb konfigurációk? Pl a fekete színnel valamit jó lenne nálam állítani, eléggé világosak.

Aztán, úgy vettem észre hogy az összes preset a Standard-on kívül dinamikus kontrasztot használ, ennek mennyi értelme van ennél a monitornál? Régebben semmi értelme nem volt, nem tudom azóta fejlődött-e annyit a technika hogy érdemes legyen használni.

Végül, szeretném rákötni a monitorra egyszerre a PC-t és a PS3-at, ezért valamelyiket a Displayport csatiba kéne dugnom. Azt hittem könyebb eset lesz kábelt találni hozzá, de nem nagyon találtam se dvi-dp, és hdmi-dp kábelt, csak gagyinak tűnő átalakítókat. Ez tényleg ennyire ritkaság, vagy van valami megoldás rá?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák