-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz Howkeddlee #37700 üzenetére
És mivel nézted a monitort? Szemüveggel?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
senior tag
-
Krisztina87
tag
Üdv, érdeklődnék, hogy mi pontosan a különbség e között a két monitor között "élményben":
DELL U2212HM
DELL S2240L
(egyedüli felhasználásra, játék, filmnézés) Árban 5k ft a különbség. Kétség kívül olyanokra nem adok, hogy forgathatóság, usb portok, magasság állítás, jobb keret anyag. Esetleg ha visszaverődés csökkentett rajta, a gyártó honlapján ez nem derül ki.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Krisztina87 #37703 üzenetére
A 2. glossy (tükrös), az 1. nem.
-
stranger28
addikt
válasz Krisztina87 #37703 üzenetére
Alapvetően az első egy matt bevonatos IPS, míg a második fényes.
-
Krisztina87
tag
válasz BomiBoogie #37704 üzenetére
Nem tudom, végülis sötétben lesz nagyrészt használva, és fényforrás is monitor mögött lesz, de ugye rólam is verődik vissza fény a monitorra.
-
KAMELOT
titán
válasz Howkeddlee #37702 üzenetére
És az milyen szemüveg volt? Hozzá kapta vagy vette külön?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
nagyúr
válasz stranger28 #37709 üzenetére
Most linkeljem be az ICC file-t?
-
senior tag
-
gba
tag
válasz BomiBoogie #37714 üzenetére
KAMELOT hozzászólására válaszoltam, abban pedig leírta, hogy kb. mennyiről beszélünk. A téma összefoglalóban én nem látok 27colos monitorról pontos típusszámot, de javíts ki, ha tévednék, kérlek.
NDS és GBA flash-kártyával
-
Isual
veterán
Milyen VGA-d van?
A Dell P2714H-ról várnék tesztet, szimpatikusnak ígérkezik ez az új széria!Ha van elég eros VGA-d, akkor nem zárnám ki az U2713HM-et se, az egy nagyon jó "kis" monitor. (Én magamnak - legalább GTX580 erősségű VGA-val - biztosan azt vennék. )
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
headhunter
addikt
válasz Howkeddlee #37700 üzenetére
-
senior tag
válasz headhunter #37718 üzenetére
Philips monitort? Jó választás lehet?? A 14ms idő nem sok kicsit??
-
KAMELOT
titán
1080p----24" 23" 22" ideális
1440p----27" 30" ideális
Én a jövőre való tekintettel és azzal amit tud a DELL U2713HM mellett maradnék. Isual kolléga is azt ajánlja és én is azt fogok venni!
1080p monitor ott ami jó az a Dell U2412M...jó igaz ez 1920x1200, de árban és tudásban szuper.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
DBAtti
aktív tag
Ahogyan nézegettem mostanában pár TFT-t, főleg a 2414M-et, olvasom, hogy van 2414H, és nem igazán találtam eddig róla infót. IPS, USB hub, szokásos állvány... miben különböznek egymástól, tudnátok adni némi felvilágosítást?
Érdemes várni rá, vagy inkább visszalépés az M-hez képest (vagy teljesen más)?"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
Köszönöm!
Már látom, Ultrasharp és Professional széria... már csak azt nem értem, mitől Professional, ha a P2412H még TN paneles. Ettől még lehet jó monitor, de szerintem megtévesztő.
Igen, a 2412M-re gondoltam, talán annak is lesz ezek után egy 2414M-es verziója Kérdés, hogy mennyi időn belül várhatók az ilyen modellfrissítések, és hogy milyen lesz ez a P2414H."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
senior tag
Egy monitornál melyik lehet a "fontosabb",pontosabban melyiket érdemesebb előtérbe helyezni egy vásárlásnál? Az hogy IPS paneles legyen,vagy hogy tudja a 120hz-et? (3D monitorokra vonatkozik a kérdésem!)
-
Zlcsi
senior tag
24"-os ips-es monitorok mennyitől indulnak? mármint hány forinttól?
-
Krisztina87
tag
Szerintetek ennél van jobb 45.000Ft vagy alatt? Játék, és főként Photoshopra. Megbízható?
DELL S2240L -
KAMELOT
titán
válasz Krisztina87 #37728 üzenetére
Megbízható igen! Jó választás szerintem.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Freiherr
őstag
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap megvettem végre a Dell U2312HM monitort, ez az első IPS monitorom. Három kérdésem lenne.
Egyrészt tetszenek a gyári Preset-ek, de azért lehet hogy hozzányúlnék manuálisan. Olvastam hogy itt ott kínálnak kalibrálási szolgáltatást, szóval gondolom van rá mód. Tudom hogy panelfüggő, és monitora válogatja, de van valamilyen közös gyűjtő arról hogy ki milyen beállításokkal használja a monitort, mik a legajánlottabb konfigurációk? Pl a fekete színnel valamit jó lenne nálam állítani, eléggé világosak.
Aztán, úgy vettem észre hogy az összes preset a Standard-on kívül dinamikus kontrasztot használ, ennek mennyi értelme van ennél a monitornál? Régebben semmi értelme nem volt, nem tudom azóta fejlődött-e annyit a technika hogy érdemes legyen használni.
Végül, szeretném rákötni a monitorra egyszerre a PC-t és a PS3-at, ezért valamelyiket a Displayport csatiba kéne dugnom. Azt hittem könyebb eset lesz kábelt találni hozzá, de nem nagyon találtam se dvi-dp, és hdmi-dp kábelt, csak gagyinak tűnő átalakítókat. Ez tényleg ennyire ritkaság, vagy van valami megoldás rá?
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
olvastam az ajánlóban, hogy az ajánlott: EIZO, NEC, Dell, HP, LaCie, Quato, Apple ezek.
Az Lg a még elmegy kategóriában van, de oda van írva, hogy tn panelesek.
Érdemes LG ips-es monitort venni? jóval olcsóbbak mint mondjuk a legolcsóbb dell.
egy LG 22EA53VQ Monitor Monitor már 36-ért lehet kapni a legolcsóbb dell: Dell U2212HM Monitor 44 ezer
tehát majdnem 10 ezerrel drágábbA paraméterek között én érdemi eltérést nem látok csak a DisplayPorttal tud többet a dell.
Érdemes 10-el többet kiadni?
-
senior tag
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
válasz BomiBoogie #37741 üzenetére
kimaradt a kötőjel ..., vazze, magas labda lett , de inkább nem is folytatom -
Kuruc2
senior tag
válasz anytime #37742 üzenetére
te is 5 óránként játszol akkor ezek szerint?
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Cobra.
őstag
válasz NeoExDeath #37732 üzenetére
Tudtommal csak aktív átalakító van jó sok pénzért. Nincs DP kimeneted a PC-n? Ha nincs, akkor egy másik videókártya talán olcsóbban kijön, mint az átalakító.
-
vadallat88
tag
sziasztok!
[link]
ez a monditor megér 45k-t? köszönöm!ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
Kuruc2
senior tag
válasz vadallat88 #37745 üzenetére
Ez a cikk valami kész-átverés cucc ugye?
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
vadallat88
tag
válasz Kuruc2 #37746 üzenetére
[link]
ez talán használhatóbb
vagy még ezt a monitort néztem: LG D2343P
Vagy esetleg egy sima fullHd monitor 120hz-es? ha lenne normális árba egyből az mellett döntenék.. de mivel azok is ebben az árban vannak ezért néztem akkor már 3d-t[ Szerkesztve ]
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
Isual
veterán
-
vadallat88
tag
Játéra és netezésre szeretnék főként monitort venni. Gépre rá van kötve egy FullHD tv is de azon scsak filmet nézek. Tudnátok ajánlani normális monitirokat viszonylak korrekt árban? Szépek legyenek a színek + legalább 75hz és fullhd. Mire kell még figyelni? köszönöm előre is a segítséget!
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
Isual
veterán
válasz vadallat88 #37749 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót!
Egyébként Dell U2312HM.Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest