-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Meg is vettem.
Sajnos fordulásból nem annyira frankó az egér formailat meg anyaghasználatát (fehér lett) tekintve, mint a G102/203, de egész jó. A kábel azonnali cserére szorul, meg hiányzik az oldaláról meg a tetejéről az a +3 gomb, nomeg a görgő is kicsit furán jár. Ettől függetlenül, hogy nem kell nekem itt most előpakolni 1-2 teszteléshez a komplett forrasztóállomást, az már megéri a $-t.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Vanir
veterán
Teljes Rival 650 teszt, akit érdekel: [link]
-
izee
őstag
Contour Design Unimouse USB mouse Ergonomic Black.
- adjust the angle of the mouse continuously from 35 to 70 degree
- PMW 3330
- létezik balkezesIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ribizly
veterán
Kár, hogy olyan nehéz. Igazán lophatnának már ötleteket Logitech-től wireless téren. A G305 egy kiváló példa volna, mert mindent tud amit kell és minden fel lett áldozva (pl. világítás), amire nincs szükség. Mindeközben kiváló gaming és irodai egér, ami még emellett relatív olcsó is.
-
Vanir
veterán
Ha nem lenne 135 gramm tök jó lenne. Mindenesetre köszi a linket, lehet, hogy írok nekik, mert rohadtul hiánycikk a normális szenzoros vertikális egér...
ribizly: Jaja brutál nehéz, fájt is tőle a kezem a tesztelés végére (mondjuk szarok az ízületeim és 75 grammos egérhez vagyok szokva).
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Nincs mit. 130 gr-nál részemről is felejtős. Célcsoportban sem vagyok.
HP Pavilion 300 még nem láttam megemlítve. G502-es beütésű a tetején a design. Talán ez jót jelent ? Vagy inkább 402, mindegy fáradt vok.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Shadowguard
senior tag
Üdv!
Sajnos közel 10 év után megérett az egerem a cserére...
1. Mennyi a keret? 25, nagyon maximum 30 ezer.
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Játékra Elég széles a paletta, FPS, TPS, stratégia, a sport/versenyjátékok kivételével szinte minden.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Játéktól is függ, azt hiszem inkább palm (de Churchill-fogás)
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19,5cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1600 DPi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Az elmúlt majd 10 évben egy GIGABYTE GM-M8000X-et használtam és teljesen meg voltam vele elégedve, de ahogy a teszteket/véleményeket nézem nagy szerencsém volt ezzel az egérrel, hogy nálam semmi probléma nem volt vele (az ajánlottak között sem látom) és nem biztos, hogy egy újjal is ilyen szerencsés leszek. Viszont megszoktam, szóval valami hasonlót szeretnék méretben és kialakításbanKöszönöm előre is a segítséget.
-
ribizly
veterán
válasz Shadowguard #74709 üzenetére
Steelseries Rival 310
Razer Deathadder Elite
Logitech G403
Zowie EC2-B
CM MM530Elsőre mondjuk ezek között nézelődnék.
-
Vanir
veterán
CM MasterMouse S
Pro: szenzor, forma (szubjektív)
Kontra: minden másMeglátjuk, hogy egy kis DIY mit tud belőle kihozni...
-
Clemi
veterán
Skacok, BP-en van valaki, aki bevállana mikro kapcsoló cseréket Japán omron-ra egy Logi MX Master 2S egérben? Most kaptam a nejemtől szülinapra de brutál hangos és utálom a kattanásait.
Van egy M705 egerem, abban én cseréltem ki sikerült és valami álom a hangja, de utána egy M720-at kukázni kellett mert elcsesztem a forrasztással, úgyhogy ezt az egeret már nem szeretném elrontani. -
tibi14
tag
Sziasztok!
Segítség kellene egér vásárláshoz.1. Mennyi a keret? 8-15k
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Online fps fölleg BF5
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? fingertip grip, Churchill-style
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1200CPI,Polling rate 500Hz
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Baloldalt legyen 2 gomb. -
Bali27
addikt
Sziasztok!
Sajnos megadta magát a görgő (tisztítás stb után nem stimmel valami) a kék G5-ben.
11 évet bírt. Már majdnem kényelmes volt mert tenyerem tövétől középsőujj végéig 21 cm.. Szóval nem kicsi a mancsom sajnos.
Most kinéztem volna az új Microsoft classic egeret. 5 gombos meg minden de játék közben nem tudom hogy lehet érzékenységet váltani? Neten is kerestem videókat de egyik se adott választ.
Másik kinézettem a Cougar 500 vagy 550.
Nektek van valami jó ötletetek egy nagyobb játékosabb Palmos fogásra alkalmas egérre? Olyan 20 ezer alatt kéne.Gondolom az Aliexpresses egerek nem nagyon jönnek itt szóba. Főleg hogy el se tudom képzelni milyen lehet a szoftverük
-
micafighter
nagyúr
válasz Terminator17 #74719 üzenetére
Szia! Eredeti kérdésedre válaszolva minden egér makrozhato, x mouse button control / auto hot key alkalmazásokkal. A recoilt illetően kettő dolgot tudok elképzelni: egyik makro kattintgat neked közbe elengedi néha az egeret, kvázi burst fire módban lő, vagyis megszakításokkal kis sorozatokat, ezt nyilván makro nélkül is meg tudod tenni, végső soron a fegyver RPM jóval kevesebb lesz, de a recoil is.
A másik féle makro ami folyamatosan lő, és az egér kurzort automatikusan mozgatja neked a recoilt kompenzalva, így kvázi megszűnik a fegyver recoil. Ezt is meg tudod te magad csinálni magadtól ugyanúgy ahogy a makro, de nyilván nehezebb kivitelezni. Erre mondta kemotox fórumtársunk, hogy attól, hogy ezt nem nagyon tudják/akarják kiszürni a játékokban, attól még csalásnak számit. De ugyanazt amit a makró megcsinál, te is meg tudod tanulni, ezért fontos egy jó egér, smoothing meg acceleration nélkül, és akkor meg tudod tanulni az adott fegyverek recoilja ellen hogy húzd ellen az egeret. Feltételezve persze hogy a fegyver recoilja nem random, tehát egyszer jobbra, egyszer meg balra húz, teljesen véletlen szerüen, de szerencsére ilyen azért ritkán van multi játékokban.
Szóval szvsz kell egy jó egér, egy jó egérpad, és akkor a megfelelő beállitások mellett (smoothing, accel off, olyan DPI ahol az egérnél nincs jitter/angle snapping) meg lehet tanulni az adott fegyverek recoilját hogy kezeld.
[ Szerkesztve ]
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Bill és egér beszerzése foglalkoztat és találtam egy Razer "csomagot" és a benne lévő egérrel kapcsolatban kérdezném, hogy mennyire ajánlott?
Több változatát láttam ennek az egérnek a listában, de ezt kifejezetten nem.
Köszönöm!
-
Vanir
veterán
Makros tema lezarva, kommentek torolve, tovabbi hszek a temaban torles+tiltasra fognak vezetni.
-
Wurten
csendes tag
Sziasztok!
Eddig egy ASUS Strix Claw-t használtam, azonban kitört a görgő... Amikor ez történt speciel csak pörgettem a facebook-ot, szóval nem is értem mi lehetett a gond.Szeretném kérni a tanácsotokat. Egyelőre elkezdem a garanciális javítást intézni, de nem tudom mi lesz belőle, szóval addig nézelődök.
1. Mennyi a keret?
- Mivel a Strix Claw ~20k körül mozgott és nagyjából egy évet sem bírt, pedig vigyázva volt rá és nem volt extrém terhelésnek kitéve, így nagyjából felezném ezt az összeget "úgyis tönkremegy" alapon. (Tehát ~10k HUF.)2. Használtpiac játszik?
- Csak új.3. eBay, külföldi rendelés játszik?
- Egyelőre maradjunk a magyar piacnál.4. Mire használnád az egeret?
- Játék (OW, AC, Witcher, illetve pár szimulátor, városépítős stb...) na és persze az alap szociál média, internet.5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
- Többnyire claw.6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
- ~12.5-13 cm7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
- 400-1200 között, változó, attól függ mivel játszok.8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
- Nem igazán. Inkább egyszerűbb legyen, de tartósabb... már amennyire létezik ilyen.Köszönöm a segítséget!
-
Bali27
addikt
válasz ribizly #74741 üzenetére
Nagy kézhez (21cm) mit ajánlotok?
M.Marktban tegnap a Logitech Master jött be, de az baromi drága. Kb felét adnám egérért.
Akkor volt még Blazing Al90, a Trust és Hama egy csomó nagy méretű egeret csinál de félek tőlük. és még volt egy Tesoro Ts-H6l.
Kacérkodok még az új Microsoft Intelimouse classiccal csak ott nincs dpi váltó(prot nem láttam még sehol az országban)
És ami talán befutó lesz: Cougar 550M. Erről van itt tapasztalat? -
Bali27
addikt
Néztem Cougar Revenger tesztet.
Nem értem hogy a honlapjukon miért írnak nagyobbat mint ami ténylegesen az egér mérete.hosszúság 10,8cm Honlapján 135 mm.
Most akkor az 550M amit kénéztem óriási pszichopatámhoz az sem valós? -
Amerigo57
őstag
Ebben az üzletben lehet vásárolni ,:
Dream Machines DM1 FPS
Dream Machines DM1 Pro
Dream Machines DM2 Comfy S
egeret , ha valakit érdekel. -
ribizly
veterán
válasz Bali27 #74742 üzenetére
Ahhoz mindig nehéz, mert sok egér már mindenképpen elvész a tenyér alatt. Jellemzően ezeket szoktuk:
Steelseries Rival 300
Mionix Naos 7000 / DM Comfy
Zowie EC1-BTermészetesen kisebb, de nagyon jó közepes / nagy egerek még ezek is:
CM MM530
Logitech G403/703
Razer Deathadder Elite
TT iris optical
Zowie ZA11 / FK1+
...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
swixx
tag
Sziasztok! Egér vásárlás előtt állok és ezen a három típuson gondolkodok:
Logitech G Pro, Logitech G403 Prodigy és Razer Deathadder elite. Ezek közül melyik a jobb? Szenzor, stb.
A G Pro első ránézésre kicsi lenne nekem, a többi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest