Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Terminator17 #74719 üzenetére

    Szia! Eredeti kérdésedre válaszolva minden egér makrozhato, x mouse button control / auto hot key alkalmazásokkal. A recoilt illetően kettő dolgot tudok elképzelni: egyik makro kattintgat neked közbe elengedi néha az egeret, kvázi burst fire módban lő, vagyis megszakításokkal kis sorozatokat, ezt nyilván makro nélkül is meg tudod tenni, végső soron a fegyver RPM jóval kevesebb lesz, de a recoil is.

    A másik féle makro ami folyamatosan lő, és az egér kurzort automatikusan mozgatja neked a recoilt kompenzalva, így kvázi megszűnik a fegyver recoil. Ezt is meg tudod te magad csinálni magadtól ugyanúgy ahogy a makro, de nyilván nehezebb kivitelezni. Erre mondta kemotox fórumtársunk, hogy attól, hogy ezt nem nagyon tudják/akarják kiszürni a játékokban, attól még csalásnak számit. De ugyanazt amit a makró megcsinál, te is meg tudod tanulni, ezért fontos egy jó egér, smoothing meg acceleration nélkül, és akkor meg tudod tanulni az adott fegyverek recoilja ellen hogy húzd ellen az egeret. Feltételezve persze hogy a fegyver recoilja nem random, tehát egyszer jobbra, egyszer meg balra húz, teljesen véletlen szerüen, de szerencsére ilyen azért ritkán van multi játékokban.

    Szóval szvsz kell egy jó egér, egy jó egérpad, és akkor a megfelelő beállitások mellett (smoothing, accel off, olyan DPI ahol az egérnél nincs jitter/angle snapping) meg lehet tanulni az adott fegyverek recoilját hogy kezeld.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák