Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Ma megszabadítottam Tesco-Zsömlét az Ouroboros-tól. Első benyomásaim:

    A vevőegység duck-tape hotixre szorul. Sötét szobában magam elé téve (nagyon szereti a Pana plazma talpát :B) kiégeti a szemem a zöld LED. :O Kár, hogy ezt nem lehet szoftveresen kapcsolgatni, mint az egér fényeit.

    Amitől előre is féltem, és több idő kell hogy kiderüljön meg tudom-e szokni: akksival együtt nekem érzésre sokkal tehetetlenebb (nehezebb), mint a korábbi vezetékes Razer egereim (Chopperhead -> Lachesis váltáskor nekem plusz pont volt, hogy könnyebb, de ez a rézfejtől is nehezebb, ha megkapja a ceruzaelemét). De nem tűnik megszokhatatlannak, és kényelmesebb, hogy nem húzza maga után a kábelt. Mozgás közben ez elvesz az érzékelt tömegéből. Ezen talán segítene egy fém egérpad is, mert a Vespula speed felülte nálam két hónapja tönkrement (egyenetlenül lekopott), így már vagy két éve a control-t használom (amin azóta sincs nyoma semmi kopásnak :F). A régebbi fém Razer egérpadok a Vespula féle Speed-től is kevésbé surlódnak, elszúrtam, hogy nem olyat sikerült vennem akkoriban, pedig olyat szerettem volna.

    A nyitható-zárható markolatgombokat nekem nagyon nehéz bekattintani. Vagy eleve izomerősítésre találták ki, vagy amiatt, ahogy én fogom az egeret, és így hol és merről nyomom, de számomra használhatatlanok. (Pedig néha jól jöhettek volna.)

    De vannak pozitívumok is:
    Tetszik a felület tapintása. Jobb, mint a régebbi Razer egereimé.
    Némi állítgatás után egész szépen a kezembe passzol.
    Nekem nagyon tetszik ez a design. (Kivéve az orrát, de azt a fotelben ülve nem látom. ;])

    És a végére hagytam a legjobbat:
    Emlékszem már évekkel ezelőtt, mikor Copperhead-ről Lachesis-re váltottam a "hozzáértők" azt mondták mindkettőben túl van már méretezve a szenzor minden értelemben, esetleg abban nem, hogy "szarlézer" (nem optikai).

    Nos, ez az Ouroboros nekem most majdnem akkora ugrásnak tűnik (a Lachesis után, bár pár napig most a selejtezett Copperhead-et használtam, mikor a Lachesis megdöglött), mint annak idején az akármilyen Genius vagy Logitech (nem játékos vagy professzionális) egérről a Copperhead. Lehet, hogy enyhe placebó is, de most úgy érzem, hogy még egy fokkal elmélyült a kapcsolat köztem, és a kurzor közt, amit az egér fűz össze. (Még inkább azt csinálja az képernyőn a mutató, amit én akarok.)

    Ha a következő napokban sikerül megszokni a tömegét és nem kezdem el hosszabb használat után kényelmetlennek érezni, akkor azt fogom mondani, hogy ez minden forintot megért, pedig idiótának kiáltottam már ki magam, amiért ennyi pénzt adok egy egérért.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák