-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimre
tag
Sziasztok! Véleményke TRUST eLight USB fekete HUN világító billentyűzettel kapcsolatban?
-
kovimre
tag
A Revoltec LightBoard XL3 billentyűzet gombjai mennyire hasonlítanak a notebook billentyűzetre?
-
totog
tag
Nos, végül a 7100-asról letettem, mert nem normál kiosztású (vagyis a start-fn gombok nincsenek a megszokott helyükön).
Úgyhogy ma vettem egy Genius i222-eset, és vegyesek az érzéseim. Nem rossz, de jobbra számítottam. A billentyűzet lehetne halkabb (jóval hangosabb egy laptopnál), és van egy hiba, ami lehet hogy nem típushiba: a billentyűzet nincs egy síkban. Vagyis elvileg 4 lábon áll, de dölöngél picit. Emiatt pedig:
- ha nem támasztom ki az egyik lábánál pár réteg papírral, dölöngél kicsit
- az egyik fele csúszkál, mivel nem a gumitalpán áll
- jobban zörög valsz., mint kéne (pl. ha a nyilak fölötti üres részen pöcögtetem)
Ami viszont tetszik, hogy lapos, és a gomboknak rövid az útja, a nyomáspontjuk pedig jó.Emiatt most azt mondom, hogy még egyszer nem vennék ilyent, de ha ez a dölöngélés elmúlna, akkor egy korrekt kis billentyűzet lenne, és munkahelyre jó lesz, de otthonra tuti nem vennék ilyent.
Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock
-
rene85
aktív tag
Hali,
Tudom hogy régen a játékra alkalmas billentyűzet -egér kombinációkból nem volt értelme vezetéknélkülit venni a brutál lag miatt. Változott valamit a helyzet? A wifis vagy bt-os billentyűzetek jobbak már? Ilyet keresnék a 25k-s ársávban, létezik ilyen?
Előre is köszi.
-
Dapro
senior tag
Természetesen, nem véletlenül gamer egér a logitech g700 neve. nem hallottam h laggolna. Én is ilyet akartam, de végül letettem róla mert nem volt rá keret, de még mindig akarok nemrég 13 ért adták hardveraprón, instant vétel lett volna csak elvitték
@stunts: Ne legyünk maradiak. egy logitech m305 egérrel játszok, 0 laggal bír. Napi 5 órákat játszok battlefield bad company 2-t és ezzel counter strike sourceoztam is és tudom toppolni a ranglistát fragben. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vezetéknélkülivel lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Dapro
senior tag
válasz WolfheartGR #6259 üzenetére
Ment is rá a válasz
-
ekuanszuocsa
csendes tag
Üdv!
Billentyűzetet szeretnék venni.Játékra is(nem hardcore) meg nem is.
Vezetéknékülit szeretnék.Lcd nem kell,ne legyen túl nagy.Inkább egyszerű kivitel.
Akár 20-25ezerig is elmennék árban.
De csak ha ku...a jó! -
Dapro
senior tag
K360+M325. Én M305-t használok napi 10 órában és van, hogy egy hónapig bírja az elem + játszok vele sokat. És szép is
kombóban Logitech Wireless Combo MK520 lehet a jó.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz ekuanszuocsa #6261 üzenetére
Vezeték nélküli bill játékra nem nagyon ajánlott.
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
szimcsi
senior tag
sziasztok.
Valamilyen vezetékes billentyűzetet keresek, új gép mellé. Játékhoz, netezéshez, általános dolgokhoz. Billentyüzetre sosem adtam, mindig vettem, ami a kezem ügyébe került, most se valami különlegesre vágyok, csak kiváncsi lennék, mit ajánlotok. köszönöm szépen
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz WolfheartGR #6266 üzenetére
nem sokat. köszi
És sima vezetékest vagy usb-s? Még csak sima volt nekem.
[ Szerkesztve ]
XP
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Erről a bill-ről van valakinek tapasztalata?
Genius KB-G235 Gaming
Vagy vmi hasonlót tudnátok ajánlani? -
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Miután elhasználtam 4-5 éves egeremet és billentyűzetemet, kénytelen vagyok cserélni,de ha már cserélek akkor valami igazi "pro gamer" perifériára cserélném,ugyanis elég sokat FPS-ezek. Az egér immáron megvan: Razer Deathadder V2 + Razer Goliathus Alfa Speed Pad
Most el kellene döntenem milyen billentyűzetet vegyek hozzá,és ebben kellene a hozzáértők valamint e téren tapasztaltak tanácsa,véleménye...
Tehát ebben kérnék segítséget! A következők az elvárások:
- Ár max. 25.000.-
- Megvilágított gombok(mivel éjszaka játszom és utálom a lámpát alapból is)
- Szinte kizárólag FPS-re fogom használni!
- Ha lehet legyen "kényelmes" is mivel ez általában sok ideig tart
- Nem árt ha magyar gombos, de nem vész ha nem
- Ha lehet: puha leütésű,kis járatú de mégis tartós
- Programozható gombok(legalább egy pár ha nem az összes)
- Jack/USBEgyenlőre ennyi de az a lényeg,hogy egy sokat használt darab lesz és főleg FPS játékokra(mint MW2,BFBC2,majd BF3).
Segítségeteket előre is köszönöm!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Dapro
senior tag
válasz Highground #6270 üzenetére
Én ezt nem értem, "pro gamer"-ként amúgy minek világítós billentyűzet? Illene pro gamereknek tudni hol vannak a billentyűzetek.
Am. Logitech G szériát ajánlom, van belőle sok fajta, világítós, programozható...etc
-
vlevi
nagyúr
válasz kovimre #6240 üzenetére
Billentyűzetet szeretnék vásárolni, de nem tudom melyik lenne a megfelelő. USB csatlakozásút és notebook stílusú rövid billentyűleütési úttal rendelkezőt keresek. Ajánlana valaki valamit?
Találtam egy nagyon hasonlót. Úgylátszik, most rákattantak ezekre a formákra. Sajnos a Perix-et, mint gyártót egyáltalán nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
Nna ettől féltem... én nem vagyok "pro gamer",én a cuccok minőségére/típusára gondoltam amikor ezt írtam... amúgy igenis el szoktam ütni néha a gombokat de legfőképpen(ezt elrontottam a leírásban) írásnál zavar,hogy nem látom este a billentyűket,mert gyors gépelő meg aztán végképp nem vagyok. Nekem nézni kell a billt miközben gépelek nem úgy mint annak aki már 15-20 éve gépel rajta! Igazából ezért fontos a világítás. A programozható billeknél sem árt mondjuk tudni,hogy éppen melyikre melyiket állítottam,és mivel új lesz a bill qrvára nem fogom tudni fejből elsőre hogy melyikre állítottam mondjuk a "spot"(BFBC2) gombot... ezért sem árt ha világít. Ráadásul ahány game annyiféle beállítás... de mindegy hagyjuk... Csak álá nátúr szúrkálódtál vagy tényleg azt gondoltad,hogy akkor hirtelen megvilágosodom és írok majd egy ilyet:"Tééényleg hogy ez eddig nem jutott eszembe... akkor már nem is kell világítós! "
Mindegy szerintem a hsz-ed első felét felesleges volt odaírni... ráadásul off az is, ez is...A második felét viszont köszönöm!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Dapro
senior tag
válasz Highground #6275 üzenetére
A "pro gamer"-t értettem félre akkor, nem nagyon akartam szurkálódni. De a logitechet még mindig ajánlom, ha másért nem, a supportjuk miatt, volt velük dolgom sokszor.
-
themodoman
csendes tag
Hello Mindenki!
billentyűzetet keresek. a legjobb keyboard, ami valaha a kezem között volt az a microsoft k96-os, de sajnos már nem kapható, legalább is nem találtam sehol sem.
[link]
a kérdés h kapható-e most olyan bill. aminek ilyen a kiosztása. értem ez alatt a hagyományos alakú entert, és a "fel" gomb feletti duplamagas delete gombot.
egyetlen egy ilyet találtam a logitech mk 320, ami, ha jól nézem, az "ex-110" utódja (amit jelenleg is birtoklok), ami miatt viszont ez nem igazán tetszik az a 10.000 ft-os ár és h nem zsinóroselőre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz themodoman #6277 üzenetére
Egyik legrosszabb billzetem volt anno a fekete MS MultiMediaKeyboard.
Nyeklett-nyaklott ossze-vissza, alapbol invertalt FLocktol hulyet kaptam, az elforgatott kurzor feletti 5.5 gombtol meg agyergorcsot.
Meg a helyette vett L Value is jobb volt nala.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz themodoman #6277 üzenetére
Ha le tudsz mondani a dupla magas Del gombról, akkor nézd meg a Logitech Classic 200-at.
Vagy, ha néhány multimédiás gombot is akarsz rá, akkor az Mk250-t. Ez drótnélküli, de ha nem játszol, egy billentyűzetnél majdnem mindegy, mert 1-2 évig kibírja elemcsere nélkül.Egyébként létezik (létezett) az MK320-hoz (vagy EX hasonlító drótos billentyűje a Logitechnek. A cégnél legalábbis van belőle kettő is, mindenki sikítva menekül előle, éppen az összevariált 6-os blokk miatt.
-
Polemius
senior tag
Tud róla valaki, hogy lehet-e balkezes billentyűzetet kapni normális áron, magyar kiosztással?
Ilyen elrendezéssel.Nem, nem vagyok balkezes, de rájöttem, melóhoz jobb lenne ha bal kéznél lennének azok a gombok.
[ Szerkesztve ]
-
C_hris
tag
Sziasztok,
Tudna valaki ajánlani a paramétereknek megfelelő jó billentyűzetet?
- legyenek süllyesztettek a gombok
- legyen rajta usb és headset port
- legyen backlightMost ilyen van, ez eddig a legjobb amit valaha vettem, szóval ennél csak jobbra cserélném.
-
jani00
tag
Sziasztok
Örülök ,hogy megtaláltalak benneteket ugyanis sajnos billentyűzet cserére szorulok.
A feltételek amiket jó lenne tartani:
Legyen világítós mint mondjuk az illuminated a logitechtől
legyen 6000ft alatt
magyar kiosztás
usb csatlakozós azaz madzagos kivitel legyen.
süllyesztett kialakítás (mint a laptopoknak ,hogy kicsit kell csak nyomni),ha ezeket teljesíti akkor tökéletes ,ha belefér az árba akkor még mehet a
programozható gombok
legyen kényelmes6000ft ból nem akarok világot megváltani csak szeretnék este is látni valamit mert ezzel a billel nem lehet vakon gépelni annyira rossz a kiosztása....
Előre is köszönöm!
@C_hris a te billentyűzetednek mi a neve? Hogyha van benne backlight és kapható akkor olyat vennék én is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
nyunyu
félisten
válasz Polemius #6281 üzenetére
Tud róla valaki, hogy lehet-e balkezes billentyűzetet kapni normális áron, magyar kiosztással?
Microsoft SideWinder X6 numerikus resze atteheto a bal oldalra, de nincs belole magyar kiosztasu.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Egon
nagyúr
Ha valaki szemezne (rajtam kívül) a Logitech Wireless Illuminated Keyboard-dal, annak itt egy teszt a több billentyű egyszerre történő lenyomásának tolerálásáról:
Csak nekem tűnik úgy a videó alapján, hogy van egy kis lag?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Cyberpunk
félisten
Talán nem pont ide tartozik, de itt is megkérdem.
Razer Nostromo
Logitech G13
Belkin n52teEzek között vacillálok. Használ valaki ilyet, tapasztalat?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz WolfheartGR #6288 üzenetére
Ja ez feltűnt nekem is. Bár lehet hogy hülyeség, de jobban kézre állónak tűnik a Belkin meg a Razer megoldása.
Venni meg akkor azt veszem amelyik olcsóbbHope was the right choice, and it always will be.
-
159
tag
Sziasztok!
FPS-hez keresek billentyűzetet 2-3000 Ft-os kategóriában. Mit ajánlatok? (Nem baj, ha nem túl széles ) -
gyilkos répa
tag
sziasztok!
nekem ez a konstrukció nagyon tetszik:
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-keyboard-6000/J9C-00001
egyszer volt a kezemben egy, kipróbálni nem tudtam - három dolog nem tetszett:
1) nem magyar kiosztású volt (nem tudom, hogy egyáltalán van-e belőle)
2) a szélén az átlátszó perem inkább gagyi, mint fancy...
3) minden billentyű szuperhalk volt és stabil, a space pedig lötyögött és nem volt "Hangtompítva", azaz minden lenyomás a többi gombtól jelentősen eltérő módon úgy hangzott, mint egy alsókategóriás billentyűzet eseténvan esetleg valakinek tapasztalata vele? jól működik vezeték nélkül?
van esetleg valami nagyon hasonló, halk billentyűzet, amiről tudtok?
előre is köszönöm.
-
vlevi
nagyúr
válasz gyilkos répa #6291 üzenetére
"1) nem magyar kiosztású volt (nem tudom, hogy egyáltalán van-e belőle)"
Nincs. A Technical Data Sheet alapján csak 104 gombos US, és 109 gombos japán változata létezik.Mindenképpen ergonómikus drótnélküli bill+egér kombót keresel?
Mert van ilyen is : [link]
Ennek van drótos, változata is, 8000 pénz körül, teljesen magyarul.
Viszont itt jól meg van csavarva a home/end/del/insert nincs rész. -
gyilkos répa
tag
Köszönöm a választ!
Nem, sőt, inkább a vezetékeseket szeretem. A MS dizájnja amit ezen a laser desktop 6000-esen és az 5000-esen használt, nagyon tetszik. számomra ideális lenne, pl. az 5ezres, de a magyar verzióban a bal shift olyan kicsi, hogy az biztosan csak bosszankodást okoz. (vettem is egyet de másnap vittem vissza, annyira zavart. teljes hülyeség szerintem, hogy bal oldalon haszontalan gombokra pazarolják a helyet, míg a valódi fukcionalitást rontják:
ez itt az angol verzió aminél a shift még nem annyira vészes, de a bal oldalon a helypazarlás jól látható. egyébként az összes közül a kedvencem lenne (ha nem lenne vezeték nélküli)
ez is tetszik, de ebből sincs magyar (és ahogy látom, ha lenne, itt is rossz lenne a shift) és hát az escape...
a logitechnek sosem tetszettek a gombjai. benyomásom szerint elég hangosak...de lehet, hogy használatban nagyon pozitív a tapasztalat.
amit belinkeltél, arra viszont nem találtam zsinórost...
összességében tehát az a következtetésem, hogy évek óta nem lehet normális billentyűzetet venni, ahol a funkcionalitás és az esztétikum jelent van : )
én lassan 20 éve ezt használom....
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz gyilkos répa #6294 üzenetére
Mindegyik magyar billentyűzeten olyan kicsi a bal shift.
Ha véletlenül nem olyan lenne, akkor az nem magyar billentyűzet, csak egy rámatricázott valami, amiről hiányzik az í betű.[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Sziasztok
Bil lcsere előtt állok... valami vezetéknélkülin gondolkodom
Logitech Wireless Keyboard K360 erről mi a véleméyn? estleg A4tech ill MS közül mi ami még az elfogadható árban kapható vagy jó? Esetleg más márkák?
-
360xbox360
tag
Segítséget szeretnék kérni billentyű vásárlás ügyben:
Milyet billt. ajánlanátok?
Elvárások:
-vezeték nélküli legyen
-telepítés nélkül működjön (azonnal ismerje fel az op. rendeszer)
-max: 6-7ezer forintot szánok rá -
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz 360xbox360 #6298 üzenetére
"-telepítés nélkül működjön (azonnal ismerje fel az op. rendeszer)"
A Logitech Mk250-nek a billentyűzet részével semmi bajom, de az egere igencsak fapados.
A vevője totál driver mentes, még bootolás közben is be lehet lépni vele a bios-ba.Kicsit hülyén van elrendezve a home,end,... blokk, de azonkívül nem rossz szerkezet.
Egyébként teljes értékű magyar billentyűzet, csak a neten ritka az ilyen kép.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netflix
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
Állásajánlatok