-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totog
tag
Munkahelyre tervezek venni egy új billentyűzetet, és ki szeretnék próbálni egy slim-félét. Ahogy néztem a boltokat, az alapján, és a fórum hozzászólások alapján is két játékos között vívódom: Genius i222 és Gigabyte GK-K7100 - előbbinek apple-típusú gombjai vannak, ha jól látom, utóbbinak inkább "hagyományos".
Nehéz dönteni a kettő között, mert nem tudom, milyen lehet ez a Genius féle. Mennyire más élmény egy laptophoz szokott kéznek? Érdemes megpróbálni, vagy inkább maradjak a K7100-as laptophoz inkább közelebbinek tűnő élményénél?
Most amúgy kölcsönkértem egyik kollega mac-es billentyűzetét, hogy kipróbáljam, egyelőre semmi bajom nincs vele, nem tudom az i222 mennyire hasonló, vagy mennyire más, mint ez.Mondjuk egy baj van vele, hogy nem "görbe", de az meg már teljesen más kategória. De igazából 4000-nél többet nem szeretnék költeni rá, mert azt a cég még kifizeti.
Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock
-
totog
tag
válasz Gabesz144 #6209 üzenetére
Érdekes amúgy, hogy a Logitech Wave-et nem nagyon találom. Argep/olcsobbat-nál is csak az általatok linkelt található meg. Viszont vicces, hogy a direkt link működik, de ha listázom az összes billentyűzetet, hát a listában nem találom! Jön valami újabb típus, és ezt kivezetik, vagy miért?
Illetve érdekes, hogy nem nagyon találni ilyen ergonomikus billeket azokban a boltokban, ahol néztem - vannak olyan helyek, ahol több közül lehet válogatni?
[ Szerkesztve ]
-
totog
tag
Nos, végül a 7100-asról letettem, mert nem normál kiosztású (vagyis a start-fn gombok nincsenek a megszokott helyükön).
Úgyhogy ma vettem egy Genius i222-eset, és vegyesek az érzéseim. Nem rossz, de jobbra számítottam. A billentyűzet lehetne halkabb (jóval hangosabb egy laptopnál), és van egy hiba, ami lehet hogy nem típushiba: a billentyűzet nincs egy síkban. Vagyis elvileg 4 lábon áll, de dölöngél picit. Emiatt pedig:
- ha nem támasztom ki az egyik lábánál pár réteg papírral, dölöngél kicsit
- az egyik fele csúszkál, mivel nem a gumitalpán áll
- jobban zörög valsz., mint kéne (pl. ha a nyilak fölötti üres részen pöcögtetem)
Ami viszont tetszik, hogy lapos, és a gomboknak rövid az útja, a nyomáspontjuk pedig jó.Emiatt most azt mondom, hogy még egyszer nem vennék ilyent, de ha ez a dölöngélés elmúlna, akkor egy korrekt kis billentyűzet lenne, és munkahelyre jó lesz, de otthonra tuti nem vennék ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest