-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz haxiboy #27500 üzenetére
Mindjárt felrakom a progit, mert új a rendszer és még nincs fent.
Mondjuk a G.Skill-en van 6 dedikált macro bill., az nem tudom bekavarhat-e?Már tölti fel a rart.
Viszont ez a szemét törölte a profiljaimat a billentyűzetből.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz haxiboy #27502 üzenetére
Na elküldtem.
Viszont lett egy problémám, felborult a kiosztásom, hiába van QWERTZ-en, mégis a Z-Y fel van cserélve, meg még a rövid ü--, meg a 0-Ö, többi a helyén van. Ez WTF? Windows 10 egyébként.#27506
Nyaljam meg a fülüket! Mit lehet ezzel kezdeni?Csináltam egy resetet, most jó.
WTF? Megint nem jó. Ez, hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ViZion
félisten
Állítsd be a magyar bill kiosztást, lehet vmiért angolon van.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Varoz
addikt
válasz haxiboy #27506 üzenetére
Valamit a profiloknál baszhattam el, mert ha resetelem a beállításokat, addig jó, amíg a profilra nem megyek.
-
Varoz
addikt
Felraktam a régit. Ezzel se lett jó, de ennél jutott eszembe, hogy itt magában a programban volt átrakva a betű, gondolom azt törölte az új. Plussz az újnál van kiosztás beállítás is, régebben ez nem volt. Mindjárt visszarakom az újat és megnézem.
-
tusi74
őstag
Mint már pár hónapja írtam, vettem egy Cherry MX board 3.0 (blue switch) billentyűzetet. Még mindig nem sikerült megszoknom, pedig a nyomáspontja nagyon jó. Már gondolkodtam, mi a baj vele, volt, hogy azt hittem, hogy az, hogy nehezen nyomható le, de valójában nem. Most a legújabb nyűgöm, hogy bár ezt slimként árulják, nekem még ez is magas. Egyszerűen beleakadnak az ujjaim a gombokba gépelés közben.
Lehet beruháznék még egy mechába (ezt pedig akkor eladnám), de mostmár nem szeretnék jégre futni. Olyan mechát keresnék (akkor már brownt),. amely teljesen slim. Mint egy Cherry KC 1000. Létezik egyáltalán olyan?
-
Varoz
addikt
Na ez volt a baj. Részben. Mert az Y gomb nem csinált semmit. De itt valami rendszer akadás volt, mert újra indítottam a gépet és azóta jó.
Behozták a programba a kiosztás állíthatóságát, csak abban magyar ugye nincs és megborult a téridőkontínum.
Itt jön ki kicsit a magyar kiosztás hiánya.
De én voltam a hülye, mert ezt anno is láttam, hogy így van megoldva, csak elfelejtettem. Meg akkor nem nekem kellett átrakni.Helyre állt az univerzum.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz strynox #27511 üzenetére
Szerintem ugyanazt a kontrollert kapta a K65-70-95RGB, de talán valamelyik egér is ami a világítást illeti.
Strafe-nél már más a helyzet, na meg most jött egy új (LUX) K generáció amivel még nem volt személyes tapasztalatom. Ezeket onnan lehet felismerni hogy ezekben van az új MX Speed kapcsolók, illetve már az új típusú keycapekből kaptak.Közben megnézegettem a G.Skill programját...ezek nem normálisak...minden, de tényleg minden képként van. A feliratok, a nyelvezet, előre égetett képek.
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Na jó közben találtam némi szöveget is, de azok meg pont olyanok amik inkább lehetnének képként
Mindenesetre nem találtam hasonlóságot a két program között, de jó lenne tudni hogy a g.skill milyen vezérlőt használ.Jah és a felhasznált libekhez kötelezően hozzá kéne kapcsolni a licenszeket, de persze ezt ők elfelejtették
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
koppi999
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nyugtassatok meg ,hogy a Tesoro Durnadal G1NL minőségi és vásárlásra méltó billentyűzet. Tudom, ajánlott billentyűzet, tehát nem lehet rossz. Mindenben megfelelne nekem, de egy-két oldalon kicsit lehúzzák.
Milyen hátrányai, negatívumai vannak e billentyűzetnek?Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!!
-
nyunyu
félisten
válasz koppi999 #27515 üzenetére
Ha mechanikus billzetet szeretnel akkor az olcso, jo, megfelelo dizajnu, magyar kiosztasos, hattervilagitos jelzokbol max harmat valaszthatsz.
Amugy ha lenne alternativaja a Durandaloknak, akkor nem lennenek ajanlva.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Varoz
addikt
válasz koppi999 #27517 üzenetére
Ha jót akarsz, akkor pont a magyar kiosztásról kell elsőnek lemondani és kinyílik a világ.
Megkérdezhetem, hogy miért? Veszel egy bármilyen más ISO kiosztásút és ugyanott vagy.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz tibor72 #27521 üzenetére
Mit szeretnél, hogy kifejtsek?
A Tesoron kívül még ott a Roccat és ennyi kb. ami magyar. Ellenben, ha megnézed a táblázatot, ISO kiosztásból mindjárt sokkal több a lehetőség. Főleg, ha az olcsóság nem számít akkor veszel egy Corsairt és nem kicsit feljebb vagy minőség tekintetében.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
tibor72
tag
válasz koppi999 #27522 üzenetére
A Roccat MK Glow, Pro is világít csak az nem bejövő kék színben.
27523# Mivel nem csak én használom kompromiszumként szerepelt a magyar kiosztás. A minőség tekintetében ennyire rosszul áll a Tesoro? (már csak ha az árat nézem is nagy a differencia és Corsair Strafe lett volna )
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz tibor72 #27524 üzenetére
Tesorohoz nem volt szerencsém, de állítólag pont az a minőség ami a Roccat. Roccatot fogdostam, Corsair vonalhoz képest látszik, hogy inkább tucat modell. Nem feltétlenül sz.r, de nem is az a minőségi darab. Szerintem.
Plusz amikor a fórumon olvasgattam róluk, valahogy mindig jöttek fel hibák, én meg szeretek maximalista lenni, ha megtehetem. Így vettem G.Skill-t, ami egy Corsair csak gamer köntösben.
De itt klafa fém ház van, szép, minőséget keltő keycapek stb..hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz tibor72 #27527 üzenetére
Most ezt a hozzászólásodat nem értem. Ki szólalt meg és mit?
Rájöttem közben.Jó, annyiban azért nem egy liga a Corsair/G.Skill vs. Tesoro/Roccat, hogy hiába minőségibb, az ára is eszerint alakul. Szóval aki szűkös keretek között van, az nem tud mérlegelni sajna.
Míg a Tesoro Durandal Ultimate 30k, a Corsair K70/G.Skill KM780 45k. Azért ez testvérek között is másfélszeres ár. Amit mondjuk szerintem meg is ér.[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
na..
kaptam egy vezeték nélküli egér/billentyűzet kombót.
A termék egy Genius Slimstar8000ME. [link]a kérdésem az lenne,hogy van - e Windows 8.1-hez olyan program ami jelzi,hogy a billentyűzetben,egérben hány százalékos az elem..
A cucchoz kapott ismertetőben annyi szerepelt,ha a billentyűzet már nem működik,nem viszi be a karaktereket, cserélje ki az elemet.. Hát kösziIn loving memory of Garrett Lockhart
-
-
tibor72
tag
A minőségről... ma voltam egy MM-ben, ahol megnézegettem magamnak néhány billzetet. Logitec G910, G410, meg valami, ami szintén gaaammeer, membrános, illetve egy asus ami dög nehéz volt, viszont szintén membrános. Mindegyik csalódás volt. Ami viszont tetszett egy kicsit az a pöttöm G410 volt, mert valahogy kézre állt. A kupakok meg mindegyiken "inflációs" méretűek voltak...eszem megáll, szóval azért gamer, mert akkor vagy ügyes, ha eltalálod a kupakot....olyan picik.... Viszont amiért igazán mentem, az a logitech orion G610 volt, amit nem tudtam kipróbálni mert nem volt. Pedig az nagyon bejövős, csak ne lenne olyan ki&@ottul drága. De ha annak is ugyan ilyen a minősége, mint a többi logitech-nek, akkor már nem is érdekel.
Már előre parázok, milyen lesz a tesoro...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz tibor72 #27531 üzenetére
Én többek között ezért is vettem a G.Skill/Corsair kettősből.
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
COOLERMASTER MasterKeys Pro S - L modellekkel van valakinek tapasztalata? Tesztekben nagyon dicsérik, amazonon fix 5 csillagon áll, és ráadásul nekem nagyon tetszik is ez a fajta letisztult minimalista design.
Egy dolog ami nem tetszik benne, pont maga a márka, nálam nem váltak be a CM házak, nincs jó véleményem a CM tápokról és egerekről sem, szóval eléggé a brand ellen vagyok. Viszont minden jel és maga a látottak is arra utalnak, hogy az egyik legjobb klavi a piacon. Másik jelöltem amit már régóta várok a blackwidow X lenne, csak nagyon nehezen tör be kis hazánkba és csak 12 hónap garral adják azon az 1-2 helyen, míg a masterkeyst 3 év garral.
-
tibor72
tag
válasz Domonkos #27532 üzenetére
Így van, ha rossz helyen találom el a kupakot, (meg)szúrja az ujjam A "gamer" jelzőt meg tudom jól, hogy mindenre ráaggatják, csak irónia volt, mint pl, ha a lábam közötti dolog piros fekete lenne megtervezett módon, dizájner által, akkor arra is mondhatnám, hogy -- de ez "gamer" ! --
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz strynox #27536 üzenetére
Jelenleg is blackwidow-t használok és szeretem, szóval a green kapcsolókkal nincs bajom. Egyébként nem rosszabbak a cherrynél, eleinte mindenki szkeptikus volt, hogy jaj biztos csak kínai utánzat, de ma már a tesztekben is mindenhol írják, hogy nem tudod megkülönböztetni a cherrytől. Sőt a razer még tovább is ment, finomított a kapcsoló sebességén (valami 0,4mm az aktiválásig, szemben a 2mm-el) és nagyobb várható élettartamot is írnak a green kapcsolókra, mint a cherrysekre. Én inkább úgy érzem, hogy a razer nőtt fölé a cherrynek ezzel, hogy nem használja azokat, hanem saját kapcsolókat fejlesztett.
-
Yodamest
veterán
válasz tibor72 #27539 üzenetére
Hát igen, hangosnak hangos, sajnos még a 10.-en is halják Pedig elvileg van a razernek narancs kapcsolós verziója is, ami olyasmi mint a brown, de sehol nem kapni. Nézegettem a topre kapcsolós CM nova touchot is, eddig 50K volt, de ahogy bejött a masterkeys pro, egyből leesett 30K-ra. Elvileg az elég halk, de ott meg se világítás, kopnak a billentyűk is mert csak sima festés stb... Ja illetve még a corsairnak vannak ezek a silent kapcsolós megoldásai, ami megint jó lehetne, csak ott meg olyanokat olvastam, hogy eléggé membrános feelingje van, tehát így "elfolyik" a nyomáspont stb. szal franc se tudja, ki kéne próbálni....
-
Varoz
addikt
válasz haxiboy #27534 üzenetére
Én is, nyilván. Csak azon belül az olcsóbb variánsok nem győztek meg.
-
ViZion
félisten
válasz Yodamest #27538 üzenetére
"Razer Green: Light, a bit of a bump, and a click. 1.9mm pretravel distance. Developed by Razer with an undisclosed OEM."
0,4 az elég szerény lenne. Meg kicsit túl is van ez lihegve, membrános útja rövidebb volt, azzal sem voltam jobb. Ez stabil, egyforma lenyomni, tök jó, de azért nem ezen múlik -a nagy marketing dumákkal ellentétben-, h ki milyen gémör... 50 vs. 60 millió leütés is tök mindegy. Ki számolja? Nem használja a cserit, mert az lepaktált a konkurenciával, szal. mindig késésben lenne az újabb kapcsolóknál, ezt nem engedheti meg.
Azt válaszd, ami kényelmes, Neked megfelel, ha nem tetszik, eladod...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
tDr1v3r
veterán
válasz Yodamest #27538 üzenetére
Azokra a tesztekre te ne adjal, GH-n es /r/mk-n rengeteg panaszkodo van. Nem konzisztens a minoseg...
A CM billek nem rosszak, elvileg ugyanaz gyartja oket akik a Filco-kat. En azt vennek.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok! Olcsó gamer billentyűzeteket keresek, és kisebb keresgélés után 2 billentyűzeten akadt meg a szemem:
Genius Scorpion K5
Genius Scorpion K215Kb. 1000 ft különbség van a K215 javára...Amúgy mindkettő billentyűzet 3-4-5 ft körül mozog árban (különböző boltokban...)
Szerintetek melyiket vegyem? (Mindkettő megfelel a legnagyobb vásárlói szempontomnak: Világító billentyűzet, amit használhatok éjszaka/sötétben...)Dénes
/(^_^)____7=--- - - >|
-
nyunyu
félisten
válasz tibor72 #27537 üzenetére
A "gamer" jelzőt meg tudom jól, hogy mindenre ráaggatják, csak irónia volt, mint pl, ha a lábam közötti dolog piros fekete lenne megtervezett módon, dizájner által, akkor arra is mondhatnám, hogy -- de ez "gamer" ! --
Kelloen gamer dizajn?
-
nyunyu
félisten
Jut eszembe, valaki keresett nemreg rozsaszin billzetet.
Esetleg alternativa lehet, hogy veszel egy nagyjabol megfeleloen kinezo feher vagy vilagosszurke billzetet, aztan rozsaszin muszalas textilfestekkel befested.
PBT a polieszterek csoportjaba tartozik, ugyanugy, mint a nejlon, igy egyszeruen festheto.
ABS viszont alapbol nem issza be azt a fajta festeket, ugyhogy kell nemi aceton is oldoszernek.Szukseges cuccok:
- rozsdamentes acel vagy hoallo uveg edeny (alu nem szerencses!)
- gumikesztyu
- vedoszemuveg
- megfelelo festek (Pl. Dylon MultiPurpose, ha meg lehet kapni ezt a kiszerelest, 600Ft/tegely volt fel eve.)
- fel liter viz
- 30 gramm so
- 1.5-2 dl aceton (vegyszerbolt arulhatja csak!)
(-par csepp folyekony mosogatoszer vagy szappan, hogy csokkentse a viz feluleti feszultseget -> jobban oldodik a cucc)Lepesek:
1) festek manual elolvas
2) billzetet atomjaira robbantani
3) vedofelszereles felvetele (gumikesztyu!)
4) festendo darabok+fozesre szolgalo edeny alapos kosz es zsirmentesitese (pl. mosogatogep)
5) alapos leoblites, ne maradjon semmi mososzer rajta
6) edenybe viz+kanal so+festek+aceton osszeont, kb. 70-80 fokosra fozes kozben jo alaposan, csomomentesre elkeverni
- ellenorizd a hofokot, ne legyen tobb, mint 80C, mert az ABS magasabb homersekleten mar deformalodik! (105C-n olvad.)
7) add hozza a kupakokat, majd 15-20 percig kevergesd, vagy amikor mar kelloen intenzivnek/sotetnek latod a szinarnyalatot.Ha nagyon nem akarja az igazsagot, akkor adj meg hozza acetont, de ne melegitsd 80C fole.
8) festett cucc jo alapos leoblitese folyovizzel, majd szaritsd meg
9) osszerakAnno itt kiserleteztem valami hasonloval egy elbarmolt ABS kupakszetten, de akkor nem sikerult eltalalnom a helyes viz-aceton aranyt, valoszinuleg tobb aceton kellett volna, meg nem volt eleg meleg a lotty.
-
nyunyu
félisten
-
ViZion
félisten
válasz nyunyu #27548 üzenetére
Milyen förtelmek lehetnek a böngésző előzményeidben, ha billentyűzetekből ilyeneket mutogatsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch
- DELL / HP / LENOVO / LOGITECH billentyűzet bazár 490FT/DB!!!!
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest