Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qisqaqas

    senior tag

    válasz haxiboy #19023 üzenetére

    Még ha csak 5 évben gondolkodunk... akkor is. Persze nyilván nem kell olyanokat művelni mint az a germán gémer aki ragelve szétverte a keyboardját.

    Újabban rászoktam arra hogy az asztalt verjem a keyboard helyett, ugyanis a billzetem 3x annyiba került mint az asztal :DD

    Akit meg zavar a műanyagok egymáshoz dörzsizése az vegyen konteflon szprét. Billgombokat szedje ki fejtetőre, a csupasz műanyagot meg a fejreállított sapikat a szélrózsa minden irányából egy enyhe réteget felviszel, fél napot szellős helyen hagyod, aztán óvatosan vissza. (ügyelve arra hogy a fehér porréteget ne fogdosd össze és ne sérüljön. Ez a porréteg teflonmolekulákat tartalmaz és miniatűr csapágyként funkcionál. Ez a síkosítás szárazkenés néven ismeretesebb lehet. Előnye a zsírzással olajozással szemben az, ha a gombok közé beesik a rántotthús akkor nem fog odaragadni. Meg eleve nem szedi annyira a koszt, hajszálat, cigicsikket stbt.(nem túlzok, láttam olyat is - keycapeket levettem és nem mondod meg hogy az billentyűzet, inkább volt az hamutartó). Száraz kenés mellett nem gázos elvinni a 'kútra a keyboardot kifújatni, mert ha a bundáskenyér bemegy a space alá, már nem ugrándozol olyan fürgén a CS-ben.

    Minden billentyűzetet takarítani kellene, csak egy snassz gumiharangos egy év után úgy néz ki, hogy

    úbaszdmegezmeghogynézkiénehheznemnyúlokazkurvaéletinkábbmegyekésveszekegyújat

    .
    Aztán inkább hagyod a fenébe. :D

    Ellenben egy mecha az más. Az ujjaid imádják, örömtáncot járnak a keycapeken, ott simán megcsinálod hogy szétszeded, kifújatod, megmosogatod, Oring-et húzol rá, stb. Dédelgeted, szereted, szereted használni. Sötöbö.

    CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!

Új hozzászólás Aktív témák