- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icee
csendes tag
Nos, úgy néz ki még sincsenek csodák. A PCX-től 21 ezer forintért rendelt Tesoro Durandal Ultimate G1NL(MX blue), tehát a világítós, csuklótámaszos, extrákkal szerelt verzió helyett a G1N kistesót kaptam.
Ellenőríztem utólag is a rendelést, tutira G1NL-t rendeltem és a termékhez kapcsolódó képeken is ez szerepelt.Logikusnak tűnne, hogy a tévedésükből adódóan ezek után postafordultával küldjék nekem azt, amit rendeltem, tehát a G1NL verziót. Azóta ugyan valószínűleg észbe kaptak, mert már a kínálatban sem szerepel...
Arra azonban rádöbbentem, hogy bármennyire is tetszik, nekem az MX Blue-val szerelt változat hangos lesz, inkább a barna kapcsolós változat mellett tenném le a voksom, erre viszont gondolom hiába is próbálnám cseréltetni, hiszen jelenleg 31 ezer forint náluk, és egy totál másik termékről beszélünk.Szóval, Ti mit tennétek a helyemben? Mik egyáltalán a lehetőségeim?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külpolitika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akko switchek / kapcsolók
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch billentyűzet
- Új!Glorious GMMK 3 Hall Effect 75%-os Mechanikus Billentyűzet
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet és Van Go -hoz is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs