Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Tuki89 #56546 üzenetére

    Csak ATX méret? Vagy mehet mATX is? Max. keret?

    (#56547) twingos
    Miért ragaszkodnál a mITX mérethez amikor a házadba belefér egy mATX-es lap is? Kisebb nem lesz tőle a géped, jobb meg végképp nem.
    A kis méretéből adódó pluszkiadás aztán tényleg nem éri meg. Inkább kevesebb mint több.
    Inkább a kiejtett F2A85-M PRO mint egy mITX-es ..... Mivel később nem akarod fejleszteni az FM2+-t sem kötelező erőltetni, úgy is a Kaveri-vel együtt van/lenne igazán értelme.
    Árban viszont az FM2+ -os FM2A88M Extreme4+ az egyértelmű befutó.
    "marketing adja el a dolgot" Mint midig! Ezt kár is felhozni. Vannak használható és nem annyira használható tulajdonságaik ezeknek a lapoknak, de mindegyiknek megvan az értelme/haszna. És ugye ez felhasználótól is erősen függ. Pl. én használom a Fan Xpert 2-őt és jó dolognak tartom, valaki meg fel sem telepíti. Ezért is írtam hogy ha te nem tudod hogy kellenek vagy nem, akkor ki? :) El kell olvasni a lapok honlapján hogy mi micsoda és döntsd el hogy szükséged van rá vagy sem.
    Pl. ha ennyire minimalista elvárásokat támasztanál akár egy A55-ös lap is megteheti. Pl. az ASRock FM2A55M-HD+ a maga ~13K-s árával. Bár szerintem ma már nem igazán ajánlott SATA3 és USB3 nélküli vasat építeni.

    (#56548) mate3553
    Hát itt már tényleg a kereted dönt. Ahogy BomiBoogie is írta akár egy H81-es lap is megteheti ~12K-tól. De pl. szorzózáras CPU alá a legjobb mATX-es lap sem kerül többe mint 25K.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák