Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorka73

    csendes tag

    válasz Ijk #12897 üzenetére

    Mint a kérdéseimből kiderült, semmilyen fotós nem vagyok még. Tárgyfotókat fogok készíteni (ékszereimet kéne felpakolni a web oldalra), illetve a három hetes túrámon szeretnék fotózni... azaz tájkép és városi fotó is lesz. Lassan tényleg ott tartok, hogy inkább lerajzolom amit látok.. Szabályosan kezdenek rémálmaim lenni, ahol mindenféle gépek üldöznek csupa ronda számokat kiabálva, aminek a felét még mindig nem értem.
    Nem szoktam a dolgokat félig csinálni, így a gépemet is ki fogom tanulni... valószínű tényleg nem rossz ötlet, hogy manuálisan is lehesen állítani a gépen, ettől függetlenül alapból nem jut eszembe a fényképezés, néha annyira rá tudok csodálkozni dolgokra, hogy napokkal késöbb jut csak eszembe, hogy le is fényképezhettem volna. :DD Hiszek a minőségben és ezért áldozni is kész vagyok, de csak kb 100e forintig "éri" meg nekem ez az egész.
    Azt is megtanultam már, hogy vehetek bármilyen szuper eszközt, a tapasztalat és a rutin klasszisokkal többet ér... Ma már azt is elkészítem 400 forintos fogóval, amit néhány éve a tizenezressel sem.
    Szerettem volna egy olyan gépet ami elfér egy hátizsákban víz, pulcsi, és egyéb kacat mellett, ami egy ilyen felfedező útra kell. És bár az elfogadható képek is sokadik kattintásra bújnak talán csak elő, az első száztól sem kell kapnom mély depressziót. Nekem a fényképezés nem cél, hanem eszköz. Szerettem volna a kompaktokhoz képest a lehető legjobb képminőséggel és színhűséggel rendelkező gépet megtalálni, akinek boldogan mondhattam volna, hogy te az enyém, én a tied jó pár évig.

Új hozzászólás Aktív témák